Er zijn steeds meer mensen die door de propaganda heen beginnen te prikken en de narratieven van de overheid niet meer geloven. Er is teveel gebeurd, maar deze mensen komen nog niet in actie. Ze begrijpen nog niet de ernst van de situatie en lijken te hopen dat het vanzelf over gaat. Dat iemand hen komt redden of dat het niet zo’n vaart zal lopen. Het is echter al over twaalven. Wat staat ons te doen? Wie zijn wij?

Wanneer ik met mensen uit mijn omgeving praat dan zie ik steeds meer mensen twijfelen. Ze geloven niet de coronapraatjes van de overheid, maar ze geloven ook niet de argumenten die aangeven dat de overheid willens en wetens zoveel ellende heeft aangesticht. Ze hebben kennis genomen van de toeslagenaffaire en al die andere schandalen, maar blijven toch nog trouw aan hun partijkeuzes. Ze weten dat er veel zaken niet kloppen, maar doorzien niet de grote lijnen, schrijft gastauteur Niccos.

Wanneer ik argumenten naar voren breng en hen probeer in te laten zien wat er in wezen aan de hand is, dan willen ze het niet echt weten. Terwijl ze de overheid niet meer geloven, geloven ze mij ook niet. In dat soort gesprekken gaan ze nota bene de overheid soms lopen verdedigen. Ze zeggen dat ze niets meer geloven. Ik denk dat hun reactie komt doordat ze opzien tegen de consequenties.

De mensen zijn lang voorgelogen en nu de mist onherroepelijk optrekt gaan ze niet alleen de ellende zien, maar gaan ze ook begrijpen dat er iets moet gebeuren. En dat gaat pijn doen, zoals alle dalen niet zo leuk zijn als de bergen. Ze moeten aan anderen en vooral zichzelf gaan toegeven dat ze niet alleen blind zijn geweest, maar ook stom. Dat ze mee hebben gedaan de ellende te creëren. Dat ze in veel gevallen eigenlijk nog steeds meedoen nog meer ellende te creëren.

  Niccos: Processen van Den Haag

Enkelen kunnen macht hebben en die misbruiken, maar het is het collectief dat die enkelen die macht geeft. Het collectief kan wijzen naar die enkelen, maar ze kan beter naar zichzelf wijzen. Iedereen wil hogerop, maar ziet niet dat die ladder leidt tot een moreel verval van de maatschappij. Niemand wil zijn smartphone inleveren als die erachter komt dat er kinderarbeid aan te pas is gekomen. Niemand wil de pijn ervaren en kijkt dus liever weg.

Zelfs de wakkeren onder ons willen niet alles onder ogen komen, willen niet alles opgeven. Wakker worden is een weg van heel veel stappen. Niemand is volledig wakker, we zijn allemaal onderweg. We zijn ook allemaal ergens begonnen te lopen. Waar de twijfelaars nu staan, daar stonden de wakkeren ook eens. Op de weg zijn een paar momenten geweest van opschudding. Heldere momenten die ervoor gezorgd hebben dat we even iets sneller gingen lopen.

Eenmaal wakker kun je dat niet meer ongedaan maken. Wat je weet kun je niet onwetend maken. Wegkijken kan lange tijd, maar eens dient de waarheid zich aan als luciferhoutjes die de ogen dwingend wijd openhouden. Maar zover is het voor de meesten nog niet. Zij twijfelen nog, ze stellen het onvermijdelijke uit. En wat natuurlijk zwaar meespeelt is de groepsdruk. Wie durft nu nog de kop boven het maaiveld uit te steken. Die gaat er nog steeds af.

Er zijn mensen die vanuit pure frustratie en zelfhaat er genoegen in scheppen andermans koppen te laten rollen. Wanneer die hun eigen pijn dragelijker kunnen maken door anderen publiekelijk ten schande te zetten is hun dag weer goed. En reken maar dat nu veel mensen op z’n zachtst gezegd ‘in de war’ zijn. Of zeg maar mentaal gestoord, zoals die hele woke lettergemeenschap. Knetter en knettergek, er niet voor terugdeinzend andermans leven compleet te ruineren.

  Niccos: Over het Ego en de Ziel

Wij moeten zien voor wat het is en er geen doekjes om winden. De waarheid kan geen taboe zijn. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. En tussen die gekken en de waarheid bevindt zich dus een massa twijfelaars. Ze weten het wel, maar ze willen het nog niet helemaal weten. Ze kijken wel naar Ongehoord Nieuws, maar durven dat nog niet hardop te zeggen. De twijfelaars spreken zich niet uit, dát is een groot probleem. Ze zijn bang voor de gevolgen.

Laten wij het hen gemakkelijker maken. Door wél hardop te denken. In de supermarkt, in de bioscoop, in het park, bij de koffieautomaat en in de trein. De waarheid moet gehoord worden zodat die kan doordringen in de harten en dan opnieuw naar buiten wil. Wij moeten de groep zijn. Wij zijn de groep van de waarheid en alle twijfelaars moeten aangetrokken worden en erbij willen horen. Onze intentie moet gevoeld worden als een liefde die men ook wil.

Weet dat liefde aantrekkelijk is en boosheid afstoot. Waarheid en eerlijkheid kan scherp zijn, maar moet wel liefdevol zijn om juist het goede te bewerkstelligen. De waarheid in boosheid is weliswaar waar, maar onaantrekkelijk en kent bijwerkingen. Dit is heel belangrijk. Frustratie is ons niet vreemd, maar hoeven wij niet door te geven aan de kinderen en jongeren die het hopelijk beter gaan doen dan wij. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”Volg Frontnieuws op Telegram

  Niccos: Ik kijk het Nieuws om te weten wat 'ze' liegen

Lees meer over:

Vorig artikelWetgevers in Florida staan op het punt de doodstraf voor pedofielen goed te keuren
Volgend artikel“Plotselinge en onverwachte” dood van “gevaccineerde” dierentuindieren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. Beste Niccos,
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
  Toch kan je niet ontkomen aan het volgende gezegde:
  Oog voor oog, Tand voor tand.
  Zonder rechtvaardigheid is er geen rehabilitatie.
  Er is geen rechtsstaat meer
  Democratie is hier in nederland een aanfluiting
  Corruptie viert hoogtij
  Buiten je kennis verkondigen is vragen om problemen
  Kom bij mij niet aan met softe spiritualiteit
  De liefde voor de mens wordt altijd met bloed betaald

 2. Onze boodschap is niet lang en moeilijk, maar moet kort en duidelijk overkomen.
  Een gepaste opmerking op het juiste moment.
  Zeggen wat de echte boodschap van de criminelen inhoud.
  Niet persé een discussie voeren, maar wel de boodschap brengen is volgens mij effectiever.
  Twijfelaars over de streep krijgen.
  Je schrijft zelf, Eenmaal wakker kun je dat niet meer ongedaan maken, dat is het punt dat ik probeer bij mensen te bereiken.
  Komt het nog op tijd? of hebben de satanisten reeds gewonnen?
  Ik weet het ook niet, maar ik ben een winnaar omdat ik het licht (waarheid) blijf staan en geloven.
  BLIJF de WAARHEID VERTELLEN 🥰

  • Beste Timbre,
   Het probleem met de waarheid vertellen is dat mensen niet willen luisteren en/of meteen een oordeel hebben.
   Het ‘verhaal’ van de massa en media klinkt toch harder.
   Wat beter zal lukken is, om vragen te stellen aan mensen waarom ze doen zoals ze doen.
   Stel vragen en laat ze hun gedragingen uitleggen.
   De meeste mensen hebben de eigenschap om op gestelde vragen antwoord te geven, dus stel vragen.
   Het dwingt ze om na te denken over hun eigen gedragingen en motivaties en kunnen daarbij niet goed terug grijpen op gedragingen van anderen.

   Blijf vragen stellen, ook nadat ze een antwoord hebben gegeven, vraag door.
   Het is daarbij wel van belang dat je zelf kennis van zaken hebt en e.e.a. kunt onderbouwen met feiten.
   Door het stellen van vragen laat je mensen onzeker worden over hun eigen opvattingen omdat ze e.e.a. niet rationeel kunnen uitleggen.

   Proberen om mensen iets te vertellen zal er voor zorgen dat ze het ervaren dat ze aangevallen worden in hun overtuiging en alles afdoen en in de verdediging gaan.
   je kunt ze dan niet bereiken, ondanks al je goede intenties.

   Test het maar uit.

   • Ja klopt Tigron, is ook mijn ervaring
    Ik heb de waarheid verteld bij vrienden die in eerste instantie met je mee gaan tot het punt dat het te confronterend wordt… ik heb in de de plandemie tijd maar 1 vraag gesteld; wie ken jij zelf in je directe omgeving die gestorven is aan de zogenaamde vreselijke ziekte, dus niet van horen zeggen. Daar kon niemand bevestigend op antwoorden en dat gaf wel een opening tot gesprek.
    Ik heb op die manier vaker vragen gesteld waar ze in eerste instantie niet op terug kwamen maar me later toch bedankte voor de inzichten maar deze mensen hadden zelf al twijfels en stonden er dus voor open, als dat niet het geval is kan je beter stoppen

    @Niccos
    wederom dank voor het beschrijven van de zo herkenbare ervaringen en gevoelens en daardoor mooie reacties teweeg brengen🙏

 3. Voor de mensen die wel van een uitdaging houden…opbouw van planetaire systemen en hoe de “heilige” geometrie” in de valse matrix is ontstaan, wat zijn die zogenaamde rassen waar David icke t over heeft. Hoelang zijn ze al hier?
  Uitleg over een gevallen leefsysteem, uitleg over onze toekomst.(horror)
  Duidelijke uitleg over reïncarneren in een gesloten gevangenis systeem…
  Deze groep mensen zijn evolutionair gezien heel ver in ontwikkeling en waarschuwen voor de geïnfiltreerde new age beweging, ze gooien de geïnfiltreerde heilige huisjes van religie omver en vervangen dat voor quantum/metaphysica..
  Duidelijke uitleg over de nepgod. En duidelijkheid over de ware bron die God is..ook de oudere filmpjes gaan over deze eindtijd omdat we in groot gevaar zijn en alle hulp en kennis kunnen gebruiken..het duistere plan is totale vernietiging.
  Dit is wat de duistere rassen doen al miljarden jaren..ze parasiteren op een leefsysteem zoals ons zonnestelsel en zelfs de hele melkweg. Zuigen t leeg en vernietigen t totaal om verder te gaan op zoek naar een nieuwe prooi..niemand wil dit horen en de new age al helemaal niet want die hoor je alleen maar over liefde en eenheid..was t maar waar… Zware kost om in te duiken.
  Lange filmpjes omdat t workshops zijn die op camera zijn vastgelegd.
  Voyagers op YT. Uiteraard ook massa’s boeken.
  Absoluut geen channeling..niet voor tere zieltjes, wel voor mensen met een open mind.
  Hebben we nog iets te verliezen? We staan met onze rug tegen de muur.
  Happy eindtijd en een vrolijk armageddon.

 4. Door wél hardop te denken. Dat is waar het om draait. We komen in het Waterman tijdperk van synthese, en de energieën van Waterman kunnen enkel in de groep opgevangen worden. Het zijn processen waar je intelligent mee om kunt gaan. De popconcerten, voetbal en massa-evenementen zijn een onbewuste reflex. Door bewustzijn kan dit ook plaatsvinden. Dus de evolutie van Leeuw (het ik) naar Waterman (de groep) kan ook bewust als enkeling, meegemaakt worden. Multiculturalisme is ook niet nodig, het is ook maar een reflex. Ik sprak mensen spontaan op straat, ik begin er gewoon over, of zij doen het en creëren een opening, je ziet zo wie een open geest heeft, en kwam tot interessante inzichten. Ik zei ook eens dat 1 persoon te spreken net zo veel effect heeft of meer als een miljoen lezers op internet dat te vaak nog binnen het kastje blijft. Er zijn dingen in het klein besproken, waar nooit iemand ter wereld van gehoord had die mondiaal werden. Ik maak trouwens ook geen gewoonte van de praatjes, want dat kan vervlakking scheppen, en misbruik. Het kostte me zelfs wat moeite dat uit te leggen aan sommige mensen. Maar ze begrepen het meestal wel. Aan de andere kant mensen die ik te lang niet had gezien waren me vergeten, en dat liep ook fout af. Daarnaast als je de naam van Maitreya noemt, dan is hij er, en dat is al mondiaal.

 5. ‘Laten wij het hen gemakkelijker maken. Door wél hardop te denken. In de supermarkt, in de bioscoop, in het park, bij de koffieautomaat en in de trein. De waarheid moet gehoord worden zodat die kan doordringen in de harten en dan opnieuw naar buiten wil. 

  Weet dat liefde aantrekkelijk is en boosheid afstoot. Waarheid en eerlijkheid kan scherp zijn, maar moet wel liefdevol zijn om juist het goede te bewerkstelligen.’

  Dit is de essentie… bedankt Niccos, beetje bij beetje worden we weer mensen. Boosheid = angst = verdeeldheid… verspreid geen verdeeldheid, maar eenheid = LIEFDE.

  Ga uit het ego, ga uit het horizontale veld van verlangens en re-connect met het verticale, met de ziel. The spirit in the sky.

 6. Ik denk dat de meerderheid het nooit gaat zien, we zitten nu op het bijna maximale wakkere mensen. Mijn hoop heb ik op Putin gevestigt, laten we hopen dat ze in europa onze corrupte leiders op de een of andere manier weten te vervangen voor christelijke/eerlijke mensen.

  • Beste Keizer ik denk het ook dat we nu op het bijna maximale wakkere mensen zitten ook als je er hen er op aanspreekt soms op hun o zo kinderachtig en groepjesmentaliteit geeft door ondervinding een averechts affect en gaan ze nog meer samenhokken als daarvoor in hun zelfgemaakte tralala droom , dus voor mijzelf ze kunnen doen en laten wat ze willen ik kijk nu vanop een afstand het hele gebeuren aan het stoort mij niet meer zo als daarvoor. Hoe en waar je ook woont maak er een gezellig nestje van waar een zeer positieve en gezellige sfeer hangt het negatieve kan zo je huis niet binnen dringen dat zijn je tegen krachten in deze miserabele buitenwereld

 7. De meeste personen die nu eindelijk het narratief niet meer geloven zullen tijd nodig hebben om in te gaan zien wat er werkelijk aan de hand is. En dat is een grote schok voor hen. Ze zullen dit eerste moeten verwerken lijkt mij zo.

  Vergeet niet, ga er vanuit dat dit voor de meesten hier geldt, dat “wij” al drie jaar lang de informatie opslurpen van alle leugens en misdaden tegen de complete mensheid. Dus eigenlijk kun je niet verwachten dat iemand die nu wakker wordt die drie jaar zomaar heeft ingehaald. Denk dat het wel belangrijk is om dit te beseffen.

 8. We zijn geconditioneerd ons af te schermen tegen de Jehova’s Getuigen die ik om die reden bewust sprak; er komt hier niemand anders aan de deur. Ze weten niet waar ze aan toe zijn als ik de rollen omdraai. Ik zeg gewoon, ja ik heb in de tijd van Christus geleefd, of sterker ik heb zelf het belangrijkste deel van de Bijbel geschreven, ik verveelde me een beetje. Zo’n gesprek had ik ook met de dominee, en met een zwerver die me (toen ik hem voor het eerst zag) de kerk waar de deuren openstonden, mee in wilde tronen, waar hij met een flesje bier ging uitleggen wie Jezus is. Ik dacht misschien ben ik toch te flauw toen ik buiten stiekem meeluisterde. Het was lachen. Toch lach ik ze niet uit, of neem ik iemand op de hak. Maar veel mensen zijn bang voor de Jehova’s of zoets, die hebben ze op hun netvlies zitten. Toch wist ik met mijn opleiding bij de Jehova’s Getuigen aan de deur zelfs bij Duitsers door hun schild heen te komen.

 9. Naïviteit ligt bij velen ten grondslag aan hun blinde vertrouwen in gezag. Zoiets van “nee, denk je nou echt dat de wetenschap daar niet over heeft nagedacht”, of de politiek, enz.

  Luiheid is hier ook debet aan. Slaafs het voorgeschotelde narratief volgen is makkelijker dan initiatief nemen en wat tijd investeren in onderwerpen door die na te zoeken op internet. Er moet enige drijfveer naar waarheidsvinding aanwezig zijn, of simpelweg het willen begrijpen waar het ècht over gaat.

  “Waar de twijfelaars nu staan, daar stonden de wakkeren ook eens.”
  Dat is waar en in dat perspectief is mededogen en geduld een goede zaak. De vraag is of er voldoende tijd is voor geduldig wachten tot de ander cq de massa zover is.

  Zelf ben ik niet zo’n druktemaker die -ongevraagd- veel aandacht vraagt voor standpunten. Maar daar waar een opening is verstop ik mijn mening niet en deel mijn visie hopende een trigger te leveren voor een ander.

 10. Ik vertelde eens een vrouw die ik dagelijks bij een kraam zie wat over de politiek vanwege iemand in dat circuit. Ze werd heel streng en gaf me vijf minuten. ‘Wij leven ons leven en hebben ons eigen ding en laten jou ook leven zoals jij wil.’ Normaal staan er iedere dag vrouwen wel uren te kletsen, ook als er klanten zijn, altijd hetzelfde. Ik krijg er bijna paniek van als ik 1 opmerking hoor, normaal ga ik ze uit de weg omdat die dingen zich (misschien wel via mijn aura) voortplanten. Er komt niets anders door.
  Iedere keer als ik wat opschrijf wat misschien door een paar man gelezen wordt, of ontkend want dat komt op hetzelfde neer, ontkennen is hetzelfde als niet-kennen (ik zet het op alle 7 niveaus van bestaan waarvan zij enkel het onderste kennen) bekijk ik wat de gevolgen zijn.
  Ik zag overal de achterdochtige koppen al. Ze zeggen minder gedag. Ook toen ik ergens ging zitten met een drankje om een tijdje te mediteren en de uitwerking te zien, ontstond er al het intrige waar het mee begon toen ik 14 was en voorgoed genoeg kreeg van school en maatschappij. Een meisje ging er zitten terwijl de koffie er al stond. Ze vroeg of ze daar niet mag zitten. Ik zei ja hoor maar ik wil graag mijn koffie opdrinken. Ze liep weg en zei cynisch, ga maar lekker zitten. Ze had me duidelijk uitgetest, iemand die daar vlakbij werkt. Misschien om stoer over te doen naar haar collega’s, of vrienden uit het criminele circuit. Het lijkt Rotterdam wel, die zijn ook zo goochem, of die buren die vuil in mijn vuilnisbak gooien om een foute reactie uit te lokken en zo moreel gerechtvaardigd te zijn bij me binnen te lopen en me uit zelfverdediging te bedreigen in mijn eigen huis. Het bekende examineren, m’n eer.
  Hierbij kom ik weer bij een vriend die ik ken van de middelbare school. Hij kwam me toen thuis opzoeken, dat was de eerste keer dat ik hem sprak, om me te vertellen over zijn vriendin die er met zijn beste vriend vandoor was gegaan, een half jaar op reis. Hij begreep dat ze seks hadden gehad. Ze had gevraagd of hij nog ‘maagd’ was. Daar begint het mee. Ze werd feministe, en lesbisch. Nu zijn ze wat verder geëmancipeerd, en vernederen ze hun vrienden door het met een neger te doen. Dat is immigratie. Ik weet niet wat voor maagdenvlies mannen hebben, maar goed. De jongen ging zelf jaren op reis om de schade in te halen. En haalde daarna steeds weer een andere vrouw binnen. Hij vertelde dat hij het graf van Jezus in Kasjmir had bezocht. Of dat bestaat, of liever of daar echt Jezus ligt of misschien een reïncarnatie of gewoon iemand anders, weet ik niet, maar ik vond het oké. Zo is kennelijk ook new age ontstaan. Veel gelovigen (en niet-gelovigen) halen Jezus en de ezel waar hij op reed door elkaar, omdat ze hem enkel voor hun karretje van alledag spannen.
  Wat betreft Maitreya, moet ik nog wat rechtzetten. Ik ben geen volgeling van hem en ik heb er geen interesse in. Maar door de combinatie geloof en kennis, of ervaring (die aan geen club is gerelateerd) houd ik er rekening mee. Ik herken de ervaring niet bij de formele vertegenwoordigers van hem bij de stichting Share waar ze me al aan de balie beginnen te analyseren, op mijn stralen. Ik heb gewaarschuwd dat niet te doen. Het bestaat allemaal ook als maatschappelijk fenomeen. Ik ken de achterliggende filosofie waar het uit peurt. En toen ik daar een paar keer voor een afspraak met iemand moest zijn, lieten ze me buiten zo lang wachten dat ik weer vertrok. Een gemiste kans, m’n eer.
  Ze betuttelen me met mijn eigen wijsheid, en brengen iedere mogelijke kritiek terug op zoiets als mijn recalcitrantie, geruggensteund door de meester. En zo blijven ze met hun dikke kont op hun informatie zitten, niet begrijpend waarom er niet meer geïnteresseerden zijn. Bij de laatste gelegenheid toen er een stel familieleden (van Benjamin Creme), en ingewijden moest vergaderen, zo werd ik tenminste ingelicht, liet ik enkel nog een paar woorden achter over Rusland, om afscheid te nemen van het feminisme en immigratie waarvoor de stichting dient als cover-up.
  Als we het hebben over liefde. Dat is heel zeldzaam in een land als Nederland. Leven en dood omdraaien heet realisme. Het is ook de definitie van moord.

  • Hallo Hilde, interessant onderwerp voor een artikel. Wat ik alvast kan verklappen dat ik al heel veel jaar geen sociale media meer gebruik anders dan wat opzoeken dat daar is gepost. Dat ik hier na zoveel jaar weer eens wat gedachten deel had ik niet voorzien, maar is wel leuk om te doen. Groetjes, Niccos.

 11. Het jammere van al deze discussie is, dat de echte wortel van alle kwaad in deze destructieve samenleving onbesproken blijft: het herkennen en erkennen van een persoonlijkheidsstoornis: psychopathie. 5% van ons heeft die stoornis. Een tekort aan geweten en empathie maakt ze ongeschikt om te beslissen over welzijn van medemens en natuur. Heel weinig mensen beseffen dat, en laten zich imponeren en regeren door psychopaten. Die hebben een handicap, net als een dislect dat heeft, of een ADHD er of een pedofiel.
  Daar moeten we alert op zijn en naar handelen, net zoals je een dislect geen brief voor je laat schrijven, of een pedofiel een dagje op je kinderen laat passen, moet je een psychopaat niet laten beslissen over ons welzijn.
  Let wel, ook u kunt bij die 5% horen, daar bent u niet “slecht” om. Het betekent alleen dat u sommige functies in de maatschappij niet zou mogen bekleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in