Foto Unicurse at English WikipediaPanda bear at memphis zooCC BY-SA 3.0

In veel dierentuinen werden – en worden nog steeds – dieren “gevaccineerd tegen Covid”. Een factor die bijdraagt aan het ondraaglijke gemak waarmee we de daaruit voortvloeiende “plotselinge en onverwachte” dood van veel dieren accepteren. Waarom eigenlijk? schrijft Assoc. Prof. Dr. Stephan Sander-Faes.

Onlangs publiceerde Mark Crispin Miller, professor mediastudies aan de New York University, een zeer interessante, zij het ongelooflijk trieste, column op zijn Substack. Op basis van onderzoek van Amber Parsons wijst Miller op een facet van de “pandemie” dat tot nu toe weinig aandacht heeft gekregen:

We zijn al lange tijd gewend aan dierentuinen, ook al is het wreed om dieren in zulke kooien te houden. Zullen we ook onze ogen sluiten voor het feit dat ze worden “gevaccineerd”, samen met talloze kinderen? Wij hopen dat dit bericht (en alle andere grimmige catalogi die wij en andere activisten blijven publiceren) meer van ons zal helpen de volstrekte criminaliteit van al deze “vaccinaties” te begrijpen, die nu moet worden gestopt en alle voorstanders ervan ter verantwoording moeten worden geroepen.

Zoönose andersom

Begin september 2021, bijvoorbeeld, kondigde de Fort Worth-Dallas Zoo in de Amerikaanse staat Texas aan dat dieren met de beschikbare preparaten “tegen covid” zouden worden “gevaccineerd”.

Enkele weken na deze aankondiging stierven twee giraffen – Auggie en Jessie – plotseling binnen enkele dagen na elkaar, respectievelijk op de leeftijd van 19 en 14 jaar. (De gemiddelde levensverwachting van giraffen in gevangenschap is 20-25 jaar). Ze stierven aan agressief “leverfalen”. De Dallas Zoo “sloot uit” dat “vaccinatie” de doodsoorzaak was.

  Professor Bhakdi: Genetische manipulatie in routine-vaccinaties zal leiden tot grootste ramp ooit!

Parsons meldt ook een recenter, vergelijkbaar geval.

Willow stierf. Volgens de Maryland Zoo is de doodsoorzaak nog niet bekend, maar zal een autopsie worden uitgevoerd om vast te stellen wat er is gebeurd.

Willow, een 6-jarige giraffe in de Maryland Zoo in Baltimore, is overleden nadat haar toestand maandag plotseling verslechterde. Het team dat Willow verzorgt heeft uiteindelijk besloten haar te euthanaseren. (Bronnen respectievelijk hier en hier.)

De Maryland Zoo had in september 2021 ook al aangekondigd een aantal dieren te zullen “vaccineren”.

Grote katten en turbokanker

Maar het zijn niet “alleen” giraffen die “plotseling en onverwacht” sterven. Er is bijvoorbeeld een bericht uit de San Francisco Zoo, waarvan de “Afrikaanse leeuwin Sukari onlangs op 20-jarige leeftijd is overleden”. De leeuwin, wiens naam “suiker” betekent in het Swahili, stierf aan milt-lymfoom na het ondergaan van chemotherapie sinds oktober [2022], aldus de dierentuin.

Ook Nala, een Afrikaanse leeuwin die met zes maanden in het Tobias Wildlife Park aankwam, stierf op Valentijnsdag 2023, aldus de dierentuin op Facebook.

Ze leed aan een “agressieve kanker” waardoor haar gezondheid snel achteruit ging.

Nala was geliefd bij zowel bezoekers als verzorgers in het Lake Tobias Wildlife Park, meldt ABC27.

Het stille sterven van de beren

Nu is er ook een bericht over Takoda, een “gevaccineerde” zwarte beer uit een dierentuin in de Amerikaanse staat Oregon. Parsons gaf commentaar:

De Oregon Zoo heeft aangekondigd dat Takoda, het jongste lid van zijn zwarte berenfamilie, vrijdag is overleden tijdens een routine medische procedure. Hij was 13 jaar oud.

De beer kreeg een hartstilstand terwijl hij werd verdoofd voor een routine gezondheidscontrole. Ondanks de inspanningen van het dierentuinpersoneel kon Takoda niet worden gereanimeerd.

Last but not least: het lot van Le Le de panda in de dierentuin van Memphis. Ook daar zijn de dieren “tegen covid gevaccineerd” met de beschikbare modRNA-middelen, zoals Action News in november 2021 had gemeld.

  Nederland: Meer dan twee derde van de gevaccineerden is niet van plan een booster te nemen - "Het vertrouwen is geschonden"

De panda stierf in zijn slaap begin woensdag na ongeveer 20 jaar in de faciliteit te hebben doorgebracht, zei Memphis Zoo uitvoerend directeur Matt Thompson op een nieuwsconferentie vrijdag.

“Le Les’ naam vertaalt naar ‘nog lang en gelukkig’, en zijn naam weerspiegelt perfect zijn persoonlijkheid,” zei de Memphis Zoo in een verklaring.

“Zelfs” CNN bericht erover. De foto in dit bericht toont Le Le.

Memento mori

Berichten als deze bedroeven mij mateloos.

Waarom doen we dit?

Wie is hier verantwoordelijk voor?

Zucht.

Lees de rest van het veel langere bericht hier.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID GevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiccos: Wij zijn de groep
Volgend artikelLid Nationale Garde Massachusetts gearresteerd door FBI voor Pentagon-lekken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

  • Bokito is een bekend dierentuin dier, waarschijnlijk zijn er ook ‘onbekende’ dieren die het Vaccin loodje hebben gelegd

 1. Zijn de verantwoordelijke mensen zo kwaadwillend of zijn ze gewoon onvoorstelbaar dom.
  In blijdorp is Bokito ook onlangs overleden aan hartfalen, misschien ook “gevavaccineerd”?

  • @ Spike (In blijdorp is Bokito ook onlangs overleden aan hartfalen, misschien ook “gevaccineerd”?)
   Mensen zijn onvoorstelbaar dom.

   En op hetzelfde moment is Bokito vrij gelaten uit zijn gevangenschap !!
   Of je hele leven opgesloten zitten ? Of overlijden en vrij zijn.
   Alle dierentuinen moeten gesloten worden, het is schandalig hoe wij (Mensen) met dieren omgaan.
   Dieren horen niet in een kooitje, om de mens te plezieren.

   • Beste Discobol,
    Mee eens.

    Mensen horen ook niet in een lockdown te zitten met straks een CBDC in een tristate city om de 1% te plezieren…..

   • Juist!

    Walgelijk vertoon. Als we de natuurlijke habitat van dieren vernietigen en ze dan ook nog “tentoonstellen” ter vermaak… Gewoon ziek!

   • Wees maar blij dat er dieren in dierentuinen zitten. Zo zijn al diverse soorten voor uitsterven behoedt.
    Denk je dat ze het in de laatste restjes wildernis beter hebben?
    Vergeet het maar.

    • marceluitnederland april 14, 2023 at 15:40

     (Wees maar blij dat er dieren in dierentuinen zitten. Zo zijn al diverse soorten voor uitsterven behoedt.)

     Wat een gezwam van marceluitnederland !!
     Jij begrijpt er werkelijk helemaal niets van. Waarom stoppen ze jou niet in een dierentuin, in een kooitje? Jij bent zeker een uitstervend soort…
     Zonder de mens was er geen uitstervend ras, en zeker geen dierentuinen. Om de domme mensen te vermaken…DAMN

       • Blankenhaat schijnt helaas toegestaan te zijn op deze site. Vul daar maar eens een ander ras in en kijk hoe snel het verwijderd wordt, van officieele zijde of niet.

        • Beste Mensen

         Het gaat om de inzicht
         Wit bezeten door Blank
         Of Wit Apart
         Of Blank Apart te weten : Satan de Alien het KwallenRas wiens kinderen zijn ; de gespletenheid der Tong
         God Zoete gedeelte
         Duivel Zure gedeelte

         Het is maar dat men het kan inzien
         Meer ook niet
         Immers Blanke mensen hebben tot op de dag van vandaag nog nooit bestaan
         En zal ook tot in de verre toekomst nooit komen te bestaan

         Men mag dus gerust beweren Blank te zijn
         Is niks mis mee
         Dat is trouwens een van de belangrijkste pijlers van de Paplepel Pollepel gebraindrain theorie
         Beweren dat te zijn wat men niet is
         Dat zijn mensen die in een waan van angst zijn groot gebracht zonder liefde
         Met een dik Zwart kopie plakwerkboek in de hand
         Laat staan Universele liefde
         Dus
         Henkie’s Droomboom geval mensen
         Vele malen elders vermeld
         Europeanen zijn hoofdzakelijk Witte mensen

         Dank U

  • Er zijn een paar hoge figuren die wel weten (agenda) waar ze mee bezig zijn, maar de mensen die het uitvoeren zijn voor 99% gewoon te dom om het te begrijpen. Ik merk het in discussie’s ook hoe vreselijk dom de meeste mensen zijn.

   • En nooit eerder had de mens zoveel toegang tot ‘scholing’. Ze hebben het zelfdenkend vermogen eruit geëtst. Samen met de luxe waarin de massa de afgelopen ca vijftig jaar kon leven heeft het ertoe geleid dat het laatste deurtje naar dat zelf denken is gesloten.

 2. Op dieren wordt het DNA experiment ook uitgetest. Zieke shit… Hebben jullie dat Dierenpark bij Amersfoort wel eens gezien? Gruwelijk afschuwelijk van beton en kale dode boompjes waar de beesten verziekt rondtollen en staan te schudden zoals de olifanten. De mens verdient dit paradijs niet.

 3. Hardgrondig mee eens met alle reguurders hierboven, dierentuinen, circussen, Stierenvechten ect en alle vermaak met dieren verbieden, toch blijft er weer een elite clubje bespaard van deze verboden als ze verboden werden.

 4. Beste Mensen

  Alles is 180° verdraaid met hoe meer Joden , Christen , Islam
  Hun boeken staan vol met alleen maar valsheden leugens verdraaiingen
  Des te meer Barbarisme Kannibalisme Moord Waan praktijken
  Immers Hun gezegden luiden als
  Oog om een oog Tand om een tand
  Wie niet weg is Is gezien
  Wie het eerst pakt Die het eerst Maalt
  Pleeg valsheden in geschriften om te zegevieren
  Ongeveer 120 jaren geleden nog
  Indianen zeiden en de handjevol overgeblevenen zeggen de Waarheid nog steeds
  Moeder Aarde is niet van ons
  Maar de Europees Blank bezeten Witte mensen Zeiden
  Des te meer pikken wij in
  En meer en meer en meer ….
  Oorlog Oorlog Oorlog oooo Loch
  Zolang die boeken maar worden gehanteerd dan is alles koek en ei
  Doet iemand dat niet en begaat die de voorgenoemde misdaden
  Dan verdienen die genen gewoon de Doodstraf
  Zoals de kinder verkrachter Zwemleraar van een tijdje terug
  Die gewoon zijn misdaden groeiend en bloeiend mocht voortzetten
  De Bijbelse Wetboek inclusief in de daaruit voortvloeiende Wetboek staat er nu vol mee
  Hoe legaal misdaad te plegen
  Dus Weg met al die Wetboeken
  Nieuwen maken
  Zonder vermenging van gestoordheids syndromen
  Wie Nu met die valse Wet Schijnheilige boek in de hand eigenlijk niet deelachtig is aan terrorisme zoals kinder verkrachter pedofilie en meer is in wezen een misdadiger
  En word zwaar gestraft
  Moet weg rotten in het gevang als straf
  Die valse Zieke goedgelovige ThorBijbeKora LGBTQXYZ+++ mensen Besturen Nu de heele Wereld

  Dank U

 5. Wie zich aan dieren of kinderen vergrijpt is zo in en in rot en moet standrechtelijk geëxecuteerd worden evenals eenieder die hier niets tegen onderneemt. De “goede, brave burger” die zijn of haar leven in rust en vrede wil leven is hierin de hoofdschuldige. Zij maken het mogelijk dat een handjevol psychopaten in de regering hun duivelse plan kunnen doordrukken. Geen wonder dat God de mensheid zijn rug heeft toegekeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in