Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de ongevaccineerden bewonderen omdat ze de grootste druk die ik ooit heb gezien, ook van echtgenoten, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen, hebben weerstaan.”

Frontnieuws herdrukt de tekst waarmee Christian Blanchon (op de titelfoto), generaal van het Franse leger, hulde brengt aan hen die zich hebben verzet tegen de enorme druk van de gedwongen vaccinatie.

De afgelopen twee dagen heeft de formidabele boodschap aan de ongevaccineerden van de Franse legergeneraal Christian Blanchon, gepubliceerd op 10 september jl. in Medias-presse.info, ook op social netwerken gecirculeerd.

Na meer dan twee jaar van minachting, belediging en bedreiging aan het adres van de “puurbloedigen”, zijn deze woorden het beste eerbetoon dat hun kan worden gebracht.

Hieronder de vertaling.

De boodschap van generaal Christian Blanchon als eerbetoon aan de ongevaccineerden

Ze zijn er, aan je zijde, ze lijken normaal, maar het zijn superhelden.

Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de ongevaccineerden bewonderen omdat ze de grootste druk die ik ooit heb gezien, ook van echtgenoten, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen, hebben weerstaan.

Mensen die tot een dergelijk karakter, moed en kritisch vermogen in staat zijn, belichamen ongetwijfeld het beste van de mensheid.

Ze zijn overal te vinden, in alle leeftijden, opleidingsniveaus, landen en meningen.

Zij zijn van een bijzondere soort; zij zijn de soldaten die elk leger van het licht in zijn gelederen wenst te hebben.

Zij zijn de ouders die elk kind zou willen hebben en de kinderen waar elke ouder van droomt.

  COVID-19 prik fabrikant geeft voor het eerst toe dat prik bloedstolling kan veroorzaken

Zij zijn wezens die boven het gemiddelde van hun samenlevingen uitsteken, zij zijn de essentie van de volkeren die alle culturen hebben opgebouwd en horizonten hebben veroverd.

Ze zijn er, aan uw zijde, ze lijken normaal, maar het zijn superhelden.

Zij deden wat anderen niet konden, zij waren de boom die de orkaan van beledigingen, discriminatie en sociale uitsluiting weerstond.

En ze deden het omdat ze dachten dat ze alleen waren, en geloofden dat ze alleen waren.

Uitgesloten van de kersttafel van hun families, hebben ze nog nooit zoiets wreeds gezien. Ze verloren hun baan, ze lieten hun carrière in het honderd lopen, ze hadden geen geld meer… maar het kon ze niets schelen. Ze leden onder onmetelijke discriminatie, aanklachten, verraad en vernederingen… maar ze gingen door.

Nooit eerder in de mensheid is er zo’n casting geweest, we weten nu wie de rebellen zijn op de planeet Aarde.

Vrouwen, mannen, oud, jong, rijk, arm, van alle rassen en alle religies, de ongevaccineerden, de uitverkorenen van de onzichtbare ark, de enigen die zich wisten te verzetten toen alles uit instortte.

U bent het, u bent geslaagd voor een onvoorstelbare test die veel van de zwaarste mariniers, commando’s, groene baretten, astronauten en genieën niet konden doorstaan.

U bent gemaakt van het materiaal van de grootste die ooit hebben geleefd, die helden geboren onder gewone mannen die schitteren in het donker.

– Christian Blanchon, generaal van het Franse leger

Generaal Christian Blanchon, 58 jaar, geboren in Parijs, bezocht de militaire school van Saint-Cyr en gaf les aan de stafschool van Compiègne voordat hij het bevel voerde over het eerste parachutistenregiment in Toulouse. Hij heeft deelgenomen aan buitenlandse operaties in Libanon, Tsjaad, Centraal-Afrika en Kosovo. Hij is nauw verbonden met de politieke beweging Le Patriotes, voorgezeten door Florian Philippot.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verwacht gewapende bewakers buiten de huizen van de Puurbloedigen en Covid-kampen in hun oorlog tegen de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

  Moedige non waarschuwt mensen weg te blijven van COVID-injectie, noemt talrijke sterfgevallen en ernstige letsels

Lees meer over:

Vorig artikelVergeet ze alstublieft nooit… De vaccingewonden
Volgend artikelDe Kharkov Game-Changer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. Mooi dan. Hij zegt het goed, behalve dan dat hij het over een ’test’ heeft. Het was allesbehalve een test, maar ik snap wel wat hij bedoelt. Beter om het uithoudingsvermogen te noemen… de vax-vrijen hebben uithoudingsvermogen. Ze laten zich niet kisten door hufters en blijven zichzelf trouw. Daar bestaat geen test voor. Dat is mens-zijn op zijn best. Alleen JIJ hebt recht op JOUW leven en niemand anders. Daar kan en mag niemand je op ’testen’.

  Maar het is nog niet voorbij. Er rommelt nog heel wat achter de lijken in de kast, dus wees op je hoede. Houd vast aan je uithoudingsvermogen en blijf jezelf trouw. Je hebt maar 1 kans op het leven.

 2. Dank!
  Al was het niet zo heel erg moeilijk, alleen even in het begin. Daarna niet meer.
  Als je zelf gewoon weet dat je de RNa injectie niet wilt, dan wil je hem niet.

 3. Hoor je dat Hugo, miezerige pipo, jij weet welke postcodes de helden wonen die je van deur tot deur en van arm tot arm zou komen opzoeken.

  Met je 0 begrip voor ongevaxten, ik hoop dat de schapen ook 0 begrip hebben voor je leugens…

 4. Iets anders en ook weer niet. Sinds gisteren 15.09 t/m 25.12 is het kroondomein nabij Apeldoorn afgesloten, zodat Alex, Amalia & hun vrindjes zonder pottenkijkers kunnen jagen. De uitvalsbasis voor de jacht is sinds mensenheugenis kasteeltje het oude Loo en om een goede indruk te maken bij het Nederlandse volk zijn daar sinds medio maart vluchtelingen ondergebracht.
  Deze vluchtelingen zijn of zullen binnenkort ongetwijfeld elders worden ondergebracht en de reden laat zich raden. Het oude Loo is sinds 01.01.1968 eigendom van de roverheid met als motto: de nepkoninklijke familie de lusten en lasten zijn voor ons.

  • Gaan ze nu ook op vluchtelingen jagen…? (wrang grappie. Namelijk, geruchten bestaan dat ze op jongens jaagden. jongens die uit wees tehuizen kwamen en dan zgn bij Beatrix op bezoek gingen voor de eoa gunst. ze kwamen niet meer terug, en de domme ganzen in het tehuis vroegen zich dan af wat Beatrix met de jongens gedaan had en of ze de jongen “had opgegeten”. zo koddig… maar ze gingen er ook niet achteraan om uit te zoeken wat er met dat jong gebeurd was. Voordat hij op “bezoek mocht” ging zijn dossier er eerst heen. Daaruit bleek of hij nog vele aanverwanten had, of niet. En dan werd er een keuze gemaakt uit het aanbod en het ventje werd netjes aangekleed en naar de royalties gebracht. Om voorgoed te verdwijnen dus. Zieke shit, toch.)

 5. Ik ben ook een superheld een pureblood .jippieeeééeeéee.of we ons vrijwillig willen aansluiten bij t leger van de ukraine als kanonnenvoer want putin is slecht 😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣

 6. Ik zie jullie en mjzelf absoluut niet als superhelden maar het overgrote deel van de mensheid als hersenloze, gevaarlijke lafaards die ons leven naar de kloten helpen. En we zijn er nig lang niet….of heb ik wat gemist?

  (of denken ze dat er met slijmen geen wraak zal zijn?????)

  • yup.Ben het met je eens Ab!
   Populair met de massa meedoen is wat MEElopers doen.Het narratief volgen:Je doet het voor een ander (nadenkertje)Je wil je oma toch niet besmetten……Later bleek dus dat vaxxinatie de overdracht niet tegen hield(Da’s 1)
   Later bleek dat de infectiegraad niet afnam (Da’s 2)
   Weer wat later bleek dat de Gen-injecties jezelf schade toebracht (Da’s 3)
   Ik heb me altijd wel als een buitenbeentje gedragen/Heb geen medicijnen gestudeerd,maar wat ik wel weet is:Medicijnen kun je op velerlei manieren innemen.Maar als ze het lichaam geforceerd binnen dringen,is dat een aantasting van je systeem,temeer het niet uitvoerig getest is op bijzondere bijwerkingen.
   Genoeg tekenen aan de wand voor mij om mijn lichaam niet bloot te stellen aan expirimentele gen-rotzooi.
   We krijgen al zoveel binnen via de lucht , huid , water en Tandpasta (ooit de reden gehoord of gelezen waarom ze er fluoride instoppen,of toevoegen aan water?)
   Proef op de som voor mij:
   Midden jaren 70.Onze honden lieten we de keuze.
   Kraanwater,regenwater of ons putwater.
   De honden gingen als 1 streep voor PUTWATER.Ik heb meer vertrouwen in het reukvermogen en intuitie van een hond,dan wat voor dokter nij ook vertellen wil.
   Vroeger (die tijd dus 70/80) werd er nog geneeskunde onderricht.Nu heet dat medicijnen.
   Als je bij de dokter ben geweest,in de meeste gevallen mag je rechtstreeks door naar de apotheek.
   LOL Big Pharma rules.
   Maar net in de 2000s zeiden de geemancipeerde vrouwen:mijn lichaam mijn besluit(abortus)
   Haal je die kreet aan in covidiaanse tijd ben je wappie of anti-vaxxer.
   Als je niet bereid bent na te denken,hoef je van mij ook geen ruimte in te nemen op deze aardkloot.
   Adieu,het ga je goed zolang je er nog bent.

   MWhoehahahahahahaha.

   Iedereen die wel hersens heeft en ze gebruikt,
   Wens ik een voorspoedig en vruchtbaar leven,

   fijne avond allemaal

 7. He, een schouderklopje! Mag ook wel een keertje.
  Meestal geef ik mijzelf maar schouderklopjes, maar om er eentje van een ander te krijgen is ook wel fijn.

 8. Ik voel me eerder een uitverkorene.. Wij mochten uit de bubbel stappen, wij deden het voorwerk, en mochten er bijna 3 jaar naar zoeken. Straks voor de gevaccineerden als alles op tafel komt zijn ze enorm in shock, ze krijgen alles in 1 keer op hun bord. Ik weet van mezelf dat ik er soms nachten van wakker heb gelegen, ik kreeg de info verdeeld over een paar jaar, dus ik kan alleen maar medelijden hebben..

 9. Geen medelijden .als je nooit ziek ben .en toch de spuiten gaat halen omdat je bv op vakantie wil en daarna dikke bloedklonters krijg eigen. Schuld dike bult

 10. Dansen met janssen . Je bent gewoon zielig .ik maak mn eigen party thuis en zuip en dans met vrienden thuis.ongevaccineerd en nooit geteat en ja ja ik heb n x 40.8 graden koorts gehad gelukkig op vrijdag in t weekend suf en de weg kwijt in bed . En zondag op maandag nog 38.5 . Maandg gewoon gaan werken en niks gezegd en niks getest en geqoon prima na 3 dagen gewoon een griepie . Fuck de regering

  • Ik geef toe dat heb ik ook zo gedaan, blijkbaar ziek geworden, 2 dagen suf en slaperig en thuis gewerkt, daarna weekeinde met smaak verlies en weer gaan werken. Zo’n sneltest gedaan omdat het kantoor daar regelmatig mee aan het spelen is……
   Meer is het ook niet.

 11. Mijn neef, boer in hart en nieren en een goeie muzikant (Voor al uw bruiloften en partijen), nooit iets met politiek te maken willen hebben, want het leven was een groot feest, heeft zich niet laten prikken en heeft zijn muziek caaiere daarvoor opgegeven. De nederlandse vlag hangt bij hem op kop. Nooit van hem verwacht. Ik ben kei trots op hem!

   • Ja, echte mannen schijnen niet meer veel voor te komen. Maar bij ons in de familie hebben we geluk dat we er twee hebben: Mijn neef en ik. Beiden jammer genoeg niet meer beschikbaar. Tja, en mijn zoon natuurlijk, maar die is nog aan het leren).

 12. Nooit geprikt, nooit getest. Nooit met muilkorf en iedereen verloren. Het is enerzijds droevig, anderzijds besef ik dat de mensen die ik mijn vrienden/familie noemde, eigenlijk bange karakterloze opportunisten zijn. Want we willen toch even naar Toscane of Portugal (ja ik moet voor mijn werk hoor….). Nog steeds zie ik bange mensen driftig hun boodschappenkarretje afpoetsen. wel eerst even rondkijken of iedereen het wel ziet. Er verschijnen weer steeds meer muilkorfjes in het gewone leven. Zagen jullie de keizer van Japan en zijn vrouw op het trappetje van hun vliegtuig aangekomen in Londen: met masker. Onbegrijpelijk. Het verlies van vrienden leidt nog wel tot machteloze overpeinzingen. Er kwamen wel nieuwe mensen voor in de plaats. De gedeelde belevenissen en herinneringen met anderen zijn voorgoed verworden tot ééndimensionale dagdromen.

 13. Ze hebben me een maand opgesloten en gedwongen medicijnen te slikken en gedwongen getest,
  Ik was een complotdenker zeiden ze.
  En mocht geen mails meer sturen naar de politieke partijen in mijn gemeente of vragen aan de huisarts stellen over het vaccin en Agenda 21-30..
  Mijn man heeft me verraden.

  • I’m sorry your life style was lost. Abuse of being incarserated are unacceptable. I pray fate has brought you to a better place as you life continues. Someone who’ll believe in you and have your back. Stand tall Corrie. When the going gets tough, the tough get going. You Rock Girl!!!

 14. Ik ben in tegenstelling tot alle bijzondere en geweldige nederlanders een simpele boerenlul,niet intelligent,slim,bijzoner of geweldig.Ik ben nooit gevaccineerd ook niet de griepspuit,iedereen heeft een goed werkend immuunsysteem,vertrouw daar op en niet op die gifmengers.En nee ik ben geen held,ik luister gewoon naar mijn instinct,ik denk zelfstandig na,stel mijzelf vragen,en onderzoek.

  • Ook ik voel me geen held, ik heb gewoon snel door gehad dat we bedonderd werden. Dus voor mij geen experimentele prik.
   Het had wel wat lastige gevolgen, maar dat is dan maar zo. Soms vernederend, zoals aangesproken worden op geen lap op mijn gezicht. En toen ik eten afhaalde werd ik wel heel haastig de deur uitgebonjourd. Maar degenen die dat doen zijn de sukkels, ik niet.

 15. Zou het mogelijk kunnen zijn om de titel juist te vertalen ? In de titel spreekt de generaal over niet -gevaccineerden en niet over antivaxxers.

 16. BRAVO en bedankt voor ons beiden in dit geval… uitgemaakt in de Apotheek… waar ik tot hiertoe Niets moet halen behalve eens wat plijsters of een potje vaseline…ze hebben er spijt van gehad hoor…te zeggen dat ik een risicogeval was..
  Pfizer en alle andere zijn 20 jaar geleden al veroordeeld voor malpaktijken in Den Haag en toevallig had ik daar een boek van gekocht 8 jaar geleden…18 euro…nu voor dit boek in tweedehands tot 90 en 120 euro.. tja

 17. Ik moet aan “de snor” denken, de gigolo die maar op niveau te blijven door onafgebroken in training te blijven met een sigaar.
  Zijn grote “getrainde” bek!

  Zou hij zich ondanks de ontwikkelingen zich laten blijven injecteren.
  Alle volksverraders zouden gemerkt moeten worden.
  Een button “pas op”!

 18. So are we strong, or are the vaccinated just weak? It’s just common sense not to get injected with a gene-altering substance. The vaccinated have no common sense. I’m going to hate watching them die off now from “Sudden Adult Death Syndrome.” I think doctors who push the shots now should be charged with attempted murder.

 19. Ben 81 jaar, niet geprikt, ook never een griepprik genomen en ook nooit getest. Lees de Wob-documenten van Daniël van der Tuin en je weet hoe de mensheid is belazerd. Ik las laatst: “Het huidige systeem bedreigt, wat het pretendeert te beschermen.” En zo is het! Laten we onze rug recht houden, want we zijn er nog niet. Maar ik kan niet wachten tot de waarheid boven tafel komt. Hoop van harte het nog mee te maken.

 20. Ik ben nu 70 en niet gevaccineerd maar ook mijn kinderen, kleinkinderen, beide broers en mijn exvrouw zijn allen ongevaccineerd, onafhankelijk van elkaar namen wij allen die beslissing. Bij het woord experimenteel was het voor mij klaar, ik ben geen proefkonijn.

 21. Too much honor for sweet little me.
  Ik heb gewoon hetzelfde gedaan wat ik altijd deed. Kritisch blijven en niet alles voor zoete koek slikken wat me werd voorgeschoteld en ook nog even nagaan wat ik zelf vroeger geleerd heb en daaraan conclusies trekken. Was nu wel zwaarder dan normaal, want het vuur branndde nu wel harder dan normaal, maar ik ben een feniks. Ik heb wel vaker hiermee te maken gehad.

  Ik denk dat het meer zegt over zij die hersenloos achter de overheden aanliepen dan over mij, als ik heel eerlijk ben. Zo bijzonder ben ik niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in