Het Russische leger, zo wordt ons wijsgemaakt, presteert slecht in Oekraïne en heeft tienduizenden doden en gewonden geleden, teruggeslagen door een “superieur” Oekraïens leger uitgerust met westerse (vooral Amerikaanse) wapens.

Dat is de lijn die ons wordt voorgehouden door dezelfde bedrijfsmedia en globalistische elites die de herverkiezing van Donald Trump hebben gestolen en beweerden dat COVID-19 vaccins 100 procent veilig waren, bericht JD Heyes.

Het hoeft dus niet te verbazen dat een onlangs gepubliceerde analyse niet alleen alle onzin over de vermeende militaire onbekwaamheid van Rusland weerlegt, maar er ook op wijst dat Moskou de omvang van zijn strijdkrachten drastisch uitbreidt en voorbereidingen treft om ze uit te rusten met raketten met nucleaire capaciteit die zo snel zijn dat er geen enkele geloofwaardige raketverdediging tegen bestaat, zelfs niet de geroemde, door de VS gebouwde Patriot 3 of de Israëlische Iron Dome-systemen.

“Rusland kondigde gisteren aan dat het zijn militaire sterkte zal verhogen van 1 miljoen naar 1,5 miljoen. De westerse pers blijft de propaganda verspreiden dat dit allemaal is omdat Rusland momentum en veel soldaten in Oekraïne heeft verloren,” merkte Martin Armstrong van Armstrong Economics deze week op. “Ik heb eerder gemeld dat bronnen uit Oekraïne, niet Rusland, het dodental op meer dan 100.000 Oekraïense soldaten schatten. Dat stond ook in de ontwerptoespraak van het hoofd van de EU, maar het werd geschrapt om het beeld hoog te houden dat Oekraïne aan de winnende hand is.”

Vervolgens besprak hij andere ontwikkelingen, waaronder het plan van de VS/NAVO om bepaalde militairen binnen het bondgenootschap drastisch uit te breiden – landen waarvan we weten dat ze zullen vechten als het gevraagd wordt (dus niet Duitsland).

  Medvedev in "Born to be Wild" modus

“Wat hier niet wordt gezegd, is dat Polen van de VS de opdracht heeft gekregen zijn leger uit te breiden van 100.000 tot 250.000, waardoor het de grootste strijdmacht in de NAVO wordt. Het is slechts 14 uur rijden van Warschau naar Moskou. Dit, naast de plannen van de NAVO om Finland en Zweden op te nemen, heeft ook een rol gespeeld bij dit besluit,” merkte Armstrong verder op.

Verder wees hij erop dat de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu, uiteraard met de zegen van president Vladimir Poetin, een toename van de omvang van het Russische leger heeft aangekondigd, van 1 miljoen man naar 1,5 miljoen, een enorme toename van 50 procent, “om de uitvoering van taken ter waarborging van de veiligheid van Rusland te garanderen.”

Voor wat perspectief wees Armstrong erop dat “China er ongeveer 2 miljoen heeft en de VS ongeveer 1,4 miljoen,” terwijl “Noord-Korea er 1.280.000 actief heeft met nog eens 600.000 in reserve” en “Wit-Rusland een leger heeft van slechts 62.000 met 344.750 in reserve.”

Zijn cijfers voor het Amerikaanse leger kloppen echter niet; zijn cijfer van 1,4 miljoen is de huidige actieve dienstcomponent. Er zijn ongeveer 800.000 reservisten, die niet allemaal “parate reserve” zijn.

Niettemin heeft hij gelijk: Rusland maakt zich op om een legitiem superwapen in te zetten dat niet kan worden tegengehouden.

“Momenteel roept de reguliere dienstplicht in Rusland twee keer per jaar 120.000 tot 140.000 mannen op voor een jaar verplichte dienst,” schrijft Armstrong. “Wat heel duidelijk wordt, is dat het Westen oorlog wil. Er is geen enkel verlangen naar vrede. Dit heeft het spel veranderd.”

Vervolgens hekelt hij de corrupte westerse media.

  Wat doen de VS in hemelsnaam met hun EU-bondgenoten?

“De westerse pers blijft maar propaganda maken over de overwinning van Oekraïne, terwijl ze de mobilisatie van de NAVO, die duidelijk op een oorlog anticipeert, negeert,” zei hij. “Dit gaat niet alleen over Oekraïne nu we 2023 naderen. Je moet wel blind zijn om niet te zien dat het Westen zich duidelijk op een oorlog voorbereidt.”

“Dit is waar Rusland nu op reageert. Nu Polen zijn leger opvoert tot 250.000, vormt dat een ernstige bedreiging voor Rusland,” merkte hij verder op.

Tegelijkertijd wijst Armstrong erop dat het leger van Poetin de prestaties bestudeert van de Amerikaanse wapensystemen die aan Oekraïne worden gegeven om zijn eigen strijdkrachten te moderniseren, hoewel Oekraïne niet de beste systemen krijgt die het Amerikaanse leger bezit. Toch is het een les die Poetin ter harte neemt.

Tot slot merkt hij op “dat Rusland meer hypersonische wapens zal gaan inzetten,” waarbij hij opmerkt dat het eerste oorlogsschip dat is uitgerust met hypermoderne Zircon-hypersonische raketten volgende maand door de marine in gebruik zal worden genomen. Het staat buiten kijf dat verdediging tegen Ruslands hypersonische wapens waarschijnlijk niet mogelijk is.

“Rusland heeft enkele hypersonische raketten gebruikt in Oekraïne. Volgens onze bronnen was dit wellicht meer om de NAVO en de Verenigde Staten te intimideren,” voegde hij eraan toe.

Het enige dat een hypersonische raket kan tegenhouden is een snellere raket of, bij voorkeur, laserwapens, die met de snelheid van het licht bewegen – de snelste bekende manier van voortbewegen in onze wereld.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Waarom ZIJ een Derde Wereldoorlog nodig hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

  De puinhoop die ze van 2023 hebben gemaakt

Lees meer over:

Vorig artikelMainstream media medio 2022: “In slaap vallen bij tv-kijken” reden voor vroegtijdige sterfgevallen
Volgend artikelKlein meisje vertelt Klaus Schwab dat ze de insecten niet zal eten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Ik hoop op de dag dat deze raketten in alle westerse regeringsgebouwen inslaan. Heerlijk om Rutte te zien gillen als zijn poten eraf gerukt zijn.

  • Europa heeft nooit willen de-escaleren.
   Daarom krijgt dit naziReich waar het om vraagt.
   De totale vernietiging.
   En zelf doen deze satanisten maar wat graag een stuiver in het zakje, vissers zijn al weg en boeren moeten nu weg.
   De bevolking wordt vergiftigd.
   De economie om zeep geholpen.
   Te zwijgen over gezondheidszorg en onderwijs.
   Tjonge jonge, het kost veel moeite om al dit moois kapot te krijgen.

  • Het zou een passende beloning zijn voor “het-is-ook-onze-oorlogshitser” Mark ZeRutsky, maar ik vrees dat de Mainstream Media dat luidruchtige accidentje niet gaan uitzenden.

 2. De mensen worden steeds beter in het herkennen van patronen, maar het zijn er niet genoeg

  Van overheidswege gecontroleerde bedrijfsmedia en globalistische elites die hebben de touwtje in handen en bepalen wat de media het publiek mogen vertellen, gekocht journaille doe hun job uitsteken je kunt het allemaal 24 maal 7 meemaken op de Nederlandse media, een typisch voorbeeld wil ik u niet onthouden Astrid Kersenboom u weet wel de winaares van het gekunstelde programma De Slimste Mens dag in dag uit lepelt zij het overheids narratief op als een bordje pap gezoet met honing, vanmorgen hebben de dappere Oekraïense Nazi’s 25 martelkamers ontdekt allen in de buurt van Charkov, naar mijn mening téveel toevalligheden, zo wordt het publiek dus rijpgemaakt voor nog meer ellende.

  Ook vanmorgen werd het volgende issue aangesneden door een Viroloog van het Erasmus MC dat de onhoudbare vogelgriep nu een zoönose is geworden die van gevogelte overslaat op zoogdieren, volgens de viroloog kwam het dat omdat volgels met de vogelgriep werden gegeten door kleine zoogdieren zoals Bunzings, zeehonden en daardoor besmet geraakten, dat de vogelgriep zoönose nog niet op mensen is overgeslagen lijkt volgens hem een kwestie van tijd te zijn, wordt het pluimvee dan niet gevaccineerd, ja in Mexico is het reeds standaard, zijn er vaccins tegen de zoönose, jawel we hebben verschillende stammen op de plank liggen en het is ook nog een kwestie van tijd dat de volgende plandemie gestalte krijgt en de mensheid wéér gedwongen wordt in de vaccine carrousel plaats te nemen, het houdt niet op, niet vanzelf.

 3. @Adriaan W.,
  Correct. Het is natuurlijk een logische zaak om ook tijdens deze oorlogssituatie, geheel volgens de richtlijnen van de NWO, meerdere crises in de lucht te houden. Sinds de afbrokkeling van het C-19 narratief is de aandacht meer op de Oekraine gericht, maar met de wetenschap dat dat ‘land’ straks geen of weinig steun van Europese burgers meer zal krijgen, gaat men nu vast over tot de creatie van nieuwe, angstaanjagende scenario’s die synchroon met de gebruikelijke rotzooi door de MSM zullen worden gepusht.
  Met een grotendeels door het onderwijs gedegenereerde massa (de ‘Slimste Mens’) is dat geen probleem…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in