Ja, beste lezers, u hebt het goed gezien. We hebben nu een serie over de domste mainstream media redenen om de “plotselinge en onverwachte” doodsgolf voor ons verteerbaar te maken. Eind juni berichtte de New York Post over een onderzoek dat oorzaken voor vroegtijdige sterfte zou aanwijzen: met name degenen die slapen met wat omgevingslicht lopen risico, schrijft Report24.news.

De New York Post berichtte in haar artikel “In slaap vallen met tv aan kan vroege dood tot gevolg hebben: Studie“. De paper in kwestie is “Light at night in older age is associated with obesity, diabetes, and hypertension” van 22 juni 2022, gepubliceerd via academic.oup.com. Er werd onderzocht of er een verband bestaat tussen zwaarlijvigheid, diabetes, de hart- en vaatziekte “hypertensie” en te veel licht tijdens de slaap. Alleen mensen tussen 63 en 84 jaar werden bestudeerd. 552 mensen namen deel aan het onderzoek.

Uit de studie bleek dat degenen die sliepen met zelfs het laagste niveau van omgevingslicht meer kans hadden op diabetes, obesitas en hypertensie. Volgens de studie was de kans op insulineresistentie groter in de ochtend nadat mensen sliepen in een kamer met weinig licht, zoals dat van een ingeschakelde tv. Uit de gegevens bleek dat 17,8% van de deelnemers aan het onderzoek die ’s nachts met omgevingslicht sliepen, aan diabetes leden, vergeleken met slechts 9,8% die in het pikkedonker wegdommelden.

Ondertussen was 40,7% van de deelnemers die met omgevingslicht sliepen zwaarlijvig, terwijl slechts 26,7% van degenen die in het donker sliepen aan deze categorie voldeed. Dit detail kan erop wijzen dat dit een onwetenschappelijke, onechte correlatie is. Mensen die vrijwel hun hele leven voor de tv zitten en hem ’s avonds uit luiheid niet uitzetten, zullen zich waarschijnlijk ook volproppen met junkfood – en dan niet eens de weg vinden om hun tanden te poetsen.

  Was de hele pandemie voor het vaccin?

73% van de deelnemers die met het licht aan sliepen en 59,2% van de donkerslapers hadden last van een hoge bloeddruk. Dit kan zeker een reden zijn voor vroegtijdig overlijden; diabetes en obesitas zijn ook geen levensverlengers. Toch moet ook worden opgemerkt dat de studie eigenlijk helemaal niet keek naar eerdere sterfgevallen en dat dit ook niet het doel was. De paniekzaaierij in het belangrijke Amerikaanse medium diende blijkbaar alleen om aandacht te genereren – en juist om nog meer redenen te geven voor plotselinge en onverwachte dood van volwassenen.

Verder moet worden vermeld dat we er ook van uitgaan dat slapen zonder licht veel gezonder is – daar zijn wereldwijd steeds weer wetenschappelijke studies over – zie dit overzicht van de Sleep Foundation. Dit betekent echter in geen geval dat er daarom momenteel wereldwijd een ongelooflijke oversterfte is – er is hier geen serieus verband.

Overigens: de auteur van deze regels heeft de helft van zijn leven doorgebracht met in slaap vallen voor de televisie. Tot ongeveer 2004, toen hij over het algemeen geen tv meer keek. Dit was zeer gunstig voor zijn leven – misschien, als de auteurs van de studie gelijk hebben, heeft hij hierdoor geen vroegtijdige (hart)dood geleden. Het moet echter ook gezegd worden dat hij al vijf keer ongevaccineerd is geweest.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse Dr. Thomas Jendges met een laatste boodschap voor hij zelfmoord pleegt “COVID-19-vaccin is een genocide”Volg Frontnieuws op Telegram

  5.800 volledig gevaccineerde Amerikanen hebben COVID-19 opgelopen, 74 doden

Lees meer over:

Vorig artikelEr komt iets kwaadaardigs deze kant op (en met iets bedoel ik mRNA ontregeling van het immuunsysteem)
Volgend artikelNAVO, VS in de problemen nu Rusland militair uitbreidt en hypersonische raketten dichtbij Oekraïne plaatst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. M’n halve leven nachtdiensten gedraaid en overdag geslapen met de gordijnen open en het zonnetje in de slaapkamer. Bij mooi weer in de hangmat buiten. Afgezien daarvan is voor de tv hangen gevaarlijk, al heeft dat een totaal andere oorzaak. Kans op hartproblemen omdat je je boos maak over de verregaande stupiditeit staat met stip op een.

 2. Geen idee wat ik moet vinden van deze info, maar ik kan een ieder hierop de site een boek aanraden of e-book natuurlijk, hij is pas uitgegeven en gaat over Prins Willem van Oranje (De Zwijger) geschreven door Rene van Stipriaan ben het nu aan het lezen, de geschiedenis over ons land en vrijheid waar wij voor vochten, indrukwekkend, als reactie plaats ik dit omdat we minder naar de beeldbuis moeten kijken blijkbaar, dus een tip en verder lekker save us (MUZIEK) op van Evergrey, ook heel toepasselijk in deze tijd!

 3. Ze blijven maar proberen om onzin te verkopen. Als je mensen wijs kunt maken dat ze dood gaan aan een simpele griep om ze vervolgens met een luier voor hun snufferd te laten lopen, dan kunnen ze de meest waanzinnige oorzaken bedenken om de angst erin te houden. Het is gewoon een psychologische oorlogsvoering waar de zwakkeren van geest intrappen in de hoop de populatie uit te dunnen. Aan mij is die idioterie niet besteed. Ik vind het alleen maar stuitend dat zoveel mensen niet logisch na kunnen denken en alles maar voor zoete koek slikken. Desalniettemin groeit de wereldpopulatie verder en verder, ondanks alle oorlogen, ziektes etc. die ze al op de mensheid hebben losgelaten. De plannetjes mislukken steeds. Stelletje faalhazen.

 4. dat men sterft door de leugens die constant verschijnen op de leugenkast zou misschien toch wel een reden kunnen zijn voor sterfgevallen…

  • De constante stress die de mensen wordt opgelegd is dodelijk.
   Laatst las ik een tijdschrift uit 1969 of 1970 waarin al werd uitgelegd hoe je mensen met stress doodmaakt. Het was gewoon een handleiding voor de bestuurders van vandaag.

 5. Je gaat volgens de mainstream media dus overal dood aan behalve aan de cejeuna prik(ken). Zelfs wappies gaan dood. (Ja, ze zijn geboren, dus ter dood veroordeeld) De geprikte schoapies zijn niet geboren maar uit de stront getrokken: ga je niet dood……. of toch wel ?

 6. 🤣🤣🤣 ik slaap al jaar en dag voor de televisie, ben wel niet gevaccineerd, maar dat kan ook de reden zijn dat ik nog leef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in