“Wanneer wij de macht pakken in Europa dan maken we het verkrachten van blanke ongelovige vrouwen en meisjes gewoon legaal”

4

Een snel groeiend aantal vrouwen en meisjes die zijn ondergebracht in vluchtelingenkampen in Duitsland worden verkracht, aangerand en zelfs gedwongen tot prostitutie door mannelijke “asielzoekers”, dit melden Duitse maatschappelijke organisaties die uit de eerste hand met deze zorgelijke situaties van de onderdrukte vrouwen en meisjes in deze asielzoekerscentra te maken hebben.

Veel van deze verkrachtingen vinden plaats in de gemengde opvangruimtes waar als gevolg van een gebrek aan ruimte de Duitse autoriteiten duizenden mannelijke en vrouwelijke migranten dezelfde slaapvertrekken en sanitaire voorzieningen laten delen. Bij normale geciviliseerde mensen zou dit geen enkel probleem op moeten leveren en hooguit wat ongemak, maar helaas is Europa en dus ook Duitsland volgestroomd met moslims. Dit volk neemt wel de vrouw maar niet diens rechten met als gevolg dat de vrouw als handelswaar dan wel bezit wordt gezien. Met het misbruik, de verkrachtingen en gedwongen prostitutie als bijna logisch gevolg, schrijft auteur Bolo.

De omstandigheden voor vrouwen en meisjes in deze opvangcentra zijn zo gevaarlijk, dat de vrouwen worden omschreven als “het wild” en de islamitische mannen als “roofdieren”. Veel slachtoffers houden zich puur uit angst voor represailles stil, dit volgens maatschappelijk werkers die steeds vaker met deze omstandigheden te maken hebben.

Tegelijkertijd worden steeds meer Duitse vrouwen in de dorpen en steden in het hele land verkracht, aangerand en lastiggevallen door asielzoekers uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Veel van deze misdaden worden gebagatelliseerd door de Duitse autoriteiten en de mainstream media, kennelijk om het aanwakkeren van anti-immigratie sentimenten te voorkomen.

Met de afgelopen oud en nieuw viering en de massale aanrandingen door moslims nog vers in ons geheugen kan het niet anders zijn dan dat er een oplossing voor dit probleem moet komen. Volgens in Duitsland verblijvende islamitische vrouwen-onderdrukkers is de oplossing nabij. Wanneer de islam het te zeggen heeft in Duitsland, in Europa dan maken we het verkrachten van ongelovige vrouwen “gewoon” legaal, volgens de regels van de sharia.

  EU stemt in met migratiepact - "bindend solidariteitsmechanisme"

Probleem opgelost.

Hieronder een kleine greep uit de voorbeelden over problemen met moslims in Duitsland het afgelopen jaar. Dit alles is nog niet veranderd en het is er zeer zeker niet beter op geworden de laatste tijd. Deze voorbeelden komen ook “gewoon” in Nederland voor en ik ben er zeker van dat ook in Nederland de asielindustrie te samen met het zooitje Haagse lamzakken de meeste ellende ons aangedaan door de asielzoekers onder de pet houd.

Volgens een redactioneel commentaar in de Duitse krant Westfalen-Blatt weigert de politie publiekelijk in te gaan op misdrijven waarbij vluchtelingen en migranten als dader kunnen worden aangemerkt, dit daar ze geen munitie wensen te geven aan critici van de massale migratie om deze veelal islamitische terreur met feiten in een kwaad daglicht te stellen. Als gevolg hiervan werd een recente verkrachting doodgezwegen door de politie voor een periode van bijna drie maanden, waardoor andere potentiële slachtoffers puur door onwetendheid onnodig in gevaar zijn gebracht.

Een 13-jarige meisje werd verkracht door een “asielzoeker” in een vluchtelingenkamp in Detmold, een stad in het westen van Duitsland. Extra wrang in deze is het feit dat dit meisje en haar moeder naar verluidt juist hun vaderland zijn ontvlucht om aan de islamitische ​​cultuur van seksueel geweld te ontsnappen.

Ongeveer 80% van de vluchtelingen / migranten in het asielzoekerscentrum in München zijn mannen … de prijs voor seks met vrouwelijke asielzoekers bedraagt aldaar € 10,- (Volgens Beierse Broadcasting / Bayerischer Rundfunk).

In de Beierse stad Mering is op 11 september van het vorige jaar een meisje van 16-jaar oud verkracht door een “vluchteling”, als geweldige oplossing hebben de plaatselijke autoriteiten een waarschuwing, dan wel advies, aan de ouders gegeven om hun kinderen niet meer naar buiten te laten gaan zonder begeleiding.

  Liberale omvolker, Guy Verhofstadt, uitgejoeld in Boedapest: “Verrader van Europa!”

In de Beierse stad Pöcking heeft het Wilhelm-Diess-Gymnasium ouders gewaarschuwd middels een zeer dringend advies om hun dochters het dragen van onthullende kleding te verbieden. Dit aangezien de aanwonende islamitische pedofielen van het plaatselijke asielzoekerskamp er wat andere normen en waarden op na houden en de dochter dan wel eens zouden kunnen bespringen en deze “misverstanden” wil de leiding van dit gymnasium op deze manier proberen te voorkomen.

Wanneer moslim tienerjongens naar zwembaden gaan worden ze overweldigd wanneer ze meisjes in bikini zien. Deze jongens, die afkomstig zijn uit een cultuur waar het voor vrouwen verboden is om naakte huid te laten zien, zullen meisjes gaan volgen. Ze kunnen deze meisjes ook lastig gaan vallen, uiteraard gewoon uit onwetendheid aangezien ze er niets aan kunnen doen. Natuurlijk genereert dit angst bij de lokale bevolking “, meldt een Beierse politicus in het beursgenoteerde ‘Die Welt’.

Tijdens een politie-inval in een asielzoekerscentrum in München bleek dat beveiligingspersoneel was omgekocht om de handel te beschermen. Mensenhandel, drugs en wapens werden naar binnen gebracht en de prostitutie in deze woongemeenschap vierde hoogtij.

Intussen is de verkrachting van Duitse vrouwen en meisjes door asielzoekers al bijna de normaalste zaak van de wereld en lijkt de invoering van de islamitische wetten ter ondersteuning van de vrouwenonderdrukking nog slecht een kwestie van tijd.

Info via Jewsnews, met groet Bolo.

Zweedse politica: Verkrachting door migranten is niet zo erg

Vorig artikelJapan heeft slechts 27 moslim ‘vluchtelingen’ – twee reeds gearresteerd voor groepsverkrachting 
Volgend artikelMoslims mogen legaal verkrachten in Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. 40 jaar geleden zeiden jonge moslim relschoppers tegen mijn vader, “ hou je bek ouwe”, wij krijgen de macht hier en dan mogen en doen wij alles wat wij willen. Ze waren 10 jaar oud grrrrrrr. Dat komt af van de ouders. Waarom laten wij dat gespuis toe. Waarom staan wij niet op met zijn allen en voeren een wet in. Kiezen, paspoort van Nederlander of van land van herkomst. Bij keuze land van herkomst, bij overtreding van de wet, uitzetting. Uiteraard flinke straffen en ferm optreden van politie bij overtredingen, allochtoon of autochtoon en niet van die laffe straffen. Tjonge wat zijn wij een lachertje voor die misdadigers.

  • De meerderheid van alle Nederlanders is het dan ook totaal met jou eens.
   We zijn hier nogal een beetje doorgeschoten in alles.
   Maar wij maken de wetten niet, Wij vertroetelen dat tuig dan ook niet.
   Op enkele slijmbal meeloop Nederlanders na dan.
   Maar die verdienen er dan ook meestal hun “brood” mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in