Het Zweedse Hooggerechtshof heeft er onlangs voor gezorgd dat de criminele Afghaanse pedofiel Ahmad Motmain, die onder andere een 11-jarig meisje heeft verkracht, niet wordt uitgewezen. Motmain wordt in het land gehouden op grond van het argument dat “men alleen om bijzondere redenen kan uitwijzen”.

Foto: Links: Angered zwembad. Rechts: Ahmad Motmain © Politie / Facebook

Het Hooggerechtshof heeft onlangs de uitspraak van de districtsrechtbank tegen een Afghaanse pedofiel bekrachtigd die onder andere een 11-jarig meisje heeft verkracht, schrijft Samhällsnytt.

De aanklager die tegen het vonnis in beroep ging, werd door het Hooggerechtshof afgewezen met het argument dat “men alleen om bijzondere redenen kan uitwijzen”.

De 51-jarige Ahmad Motmain uit Afghanistan werd op 11 december in de rechtbank van Gotenburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar en vijf maanden voor kinderverkrachting, seksueel misbruik van kinderen en twee gevallen van seksueel geweld. De misdaden zijn enkele jaren geleden gepleegd tegen verschillende kinderen die tussen de vijf en elf jaar oud waren.

Motmain, die in 2003 naar Zweden is geëmigreerd, heeft na 17 jaar in het land nog steeds niet goed Zweeds leren spreken. Tijdens zijn verblijf in Zweden heeft hij zich als voorzitter van een Afghaanse vereniging – die wordt gefinancierd met belastinggeld – ingezet om de uitwijzingen van vreemdelingen zonder asielreden te stoppen.

In een van de zaken waarvoor Motmain is veroordeeld, zou hij in 2016 een 11-jarig meisje helpen zwemmen in het zwembad van Angered. Het meisje was daar met haar vrienden en de Afghaanse pedofiel bood aan om samen met haar zwemmen te oefenen, afgezonderd van de anderen in het zwembad.

  De aanklacht: moslimmigranten duwden een stok in de anus van de zweedse jongen

Terwijl het meisje de rand van het zwembad vasthield en met haar benen zwemoefeningen deed, viel de 51-jarige buitenlander haar aan door met zijn handen de borst van het meisje vast te pakken en met zijn vingers in haar vagina te penetreren. De Afghaan vroeg de 11-jarige ook of ze “seks kon hebben”.

Na de uitspraak van de districtsrechtbank gingen zowel de aanklager als Motmain in beroep bij het Hooggerechtshof van Zweden. De aanklager wilde dat de straf werd aangescherpt en dat de Afghaan werd uitgewezen en 15 jaar werd verboden om terug te keren naar Zweden.

In plaats daarvan koos het Hooggerechtshof ervoor Motmain vrij te spreken van twee gevallen van aanranding en tegelijkertijd de duur van de gevangenisstraf van twee jaar en vijf maanden te bekrachtigen. Men verwierp ook de uitwijzingsclaim en rechtvaardigde dit met de motivatie dat de Afghaan een gezin in Zweden heeft en dat hij sinds 2013 een permanente verblijfsvergunning heeft.

Volgens paragraaf 8a § 3 van de Zweedse Vreemdelingenwet mag iedereen die ten minste vier jaar in Zweden is geweest en die een permanente verblijfsvergunning heeft, alleen worden uitgezet als er “bijzondere redenen” zijn.

Kinderverkrachting en seksueel misbruik van kinderen worden dus niet beschouwd als “bijzondere redenen”, dientengevolge blijft de Afghaanse kinderverkrachter in het land.

Asielzoekers ontvoeren vrouw en gebruiken haar als seksslavin in een kelder

Vorig artikelEen geheel blank New York zou 90 procent minder geweldsmisdrijven geven
Volgend artikelWie Klimaatbescherming zegt, moet ook Overbevolking zeggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Het verkrachten van een 11-jarig meisje is géén bijzondere reden, volgens Zwödse “rechters”.
    Ik verdenk hen ervan dat zij hetzelfde feit óók regelmatig plegen, dus is ’t voor hen niet meer “bijzonder”.
    Kan Zwöden niet veel beter meteen worden uitgeleverd aan dat soort Afghaanse inboorlingen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in