Volgens nieuwe statistieken van de politie in de Duitse hoofdstad zijn er tussen maart en juli 210 verkrachtingen gemeld, met een gemiddelde van twee per dag. Terwijl het aantal ernstiger gevallen toeneemt, was een groot deel van de slachtoffers kinderen onder de 16 jaar. Tegelijkertijd maken migranten ongeveer de helft van de daders uit.

Hoewel het aandeel met een migrantenachtergrond in Berlijn iets minder dan 30 procent is, vormen zij de helft van de verdachte verkrachters.

“De cijfers en de oververtegenwoordiging geven aan dat de situatie openlijk moet worden besproken en dat er vervolgens een effectieve wetshandhaving moet komen”, zegt Marcel Luthe van de Freie Demokratische Partei, FDP.

Seksmisdaden nemen toe

Het aantal gemelde seksuele misdrijven in Berlijn is de afgelopen jaren gestaag toegenomen met 4.809 gevallen in 2019, een stijging van 15 procent ten opzichte van 2018.

Een op de vijf slachtoffers is jonger dan 21 jaar en ongeveer de helft van de verdachte daders heeft een migrantenachtergrond.

De cijfers komen slechts enkele weken nadat een groep migranten in 2018 in de stad Freiburg werd veroordeeld voor bendeverkrachting van een Duits tienermeisje gedurende twee uur. Acht van de mannen waren Syriërs, terwijl de anderen uit Irak, Afghanistan kwamen, en een Duitse staatsburger.

Sinds de migrantencrisis in 2015 zijn verkrachting en seksuele misdrijven in Duitsland over het algemeen toegenomen en een ernstig probleem geworden.

Migrantenbendeverkrachters lachen om hun misdaad in Duitse rechtbank

  Linkse meute probeerde Coronademonstranten te vermoorden
Vorig artikelHet nieuwe spannende Zweden: Marokkaan probeert blanke baby uit kinderwagen te kidnappen – was al vier keer veroordeeld tot deportatie
Volgend artikelExtreme explosie in Libanon geeft aanleiding tot speculatie – “Israël zit er achter”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ja wat mag je verwachten van een club pedofielen zij zelf vergrijpen zich aan vrouwen en kinderen laat staan de rechters daar zitten juist de grootste pedofielen van Europa wees maar trots op jullie zelf want het volk zijn de grootste misdadigers zij kijken toe als verdwaasde lammetjes en haalt dat tuig zelf mee Europa in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in