Het buitentoilet waarin Mustafa (rechts) het meisje verkrachtte © Politie

Mustafa uit Syrië verkrachtte een 12-jarig meisje, dat hem moest helpen “Zweeds te oefenen”, in een buitentoilet in Borås. Omdat hij beweert dat hij 17 jaar oud was op het moment van zijn misdaad, vermijdt hij gevangenisstraf en deportatie. In plaats daarvan zal de straf een kortdurende taakstraf en jeugdzorg zijn met gespreksbijeenkomsten over “geslacht en normen”.

Mustafa en het meisje hadden contact met elkaar op Snapchat. Volgens het vonnis heeft hij verklaard dat het contact met het meisje gericht was op “het willen van een vriendin waarmee hij zijn Zweeds kon oefenen”, meldt Fria Tider.

Op 27 februari 2020 ontmoetten zij elkaar in Annelundsparken in Borås. Op een speelplaats sleurde hij haar naar een gemeentelijk buitentoilet en verkrachtte haar.

Ik zei dat ik niet wilde, maar toen greep hij me vast en hield me vast. Hij is veel sterker dan ik, hij is ook erg lang dus ik kon niet … Ik probeerde me los te worstelen en toen begon hij mijn kleren en spullen uit te trekken,  ik zei dat ik niet wilde, ik zei dat hij nu echt moest stoppen, en toen raakte ik in paniek en uiteindelijk kon ik me niet meer verzetten, vertelde het meisje tijdens het politieverhoor.

De islamitische kinderverkrachter is nu veroordeeld tot jeugdzorg en 150 uur werkstraf voor kinderverkrachting en seksuele intimidatie.

Aangezien Mustafa verklaart dat hij 17 jaar oud was toen de verkrachting werd gepleegd, is de districtsrechtbank van Borås van mening dat de misdaden nu, met betrekking tot zijn leeftijd ten tijde van de misdaden, in feite “een strafwaarde van acht maanden gevangenisstraf” hebben.

  Twee keer "uitgewezen" maar loopt nog steeds vrij rond in Zweden, nu heeft Fatah een vrouw gewurgd en verkracht op kerkhof

Maar, vermeldt de districtsrechtbank verder:

Uit een advies van de sociale dienst blijkt dat Mustafa een bijzondere zorgbehoefte heeft en dat hij heeft ingestemd met het jeugdcontract van tien gespreksbijeenkomsten dat de sociale dienst heeft voorgesteld. Tegen deze achtergrond is de rechtbank van mening dat de voorgestelde jeugdzorg de meest geschikte sanctie is.

Tijdens de gespreksbijeenkomsten die Mustafa zal ondergaan, zal hij onder meer moeten spreken over “gender en normen”, waar Nyheter Idag ook op wijst.

Rechter Magdalena Davidsson heeft het vonnis ondertekend.

Abdul uit Irak verkracht 14-jarig meisje – wordt vrijgesproken van verkrachting omdat hij “waarschijnlijk ADHD heeft” en niet een nee kan interpreteren

Vorig artikelNieuwe informatie: Kinderpornografie op de computer van Hunter Biden
Volgend artikelOnthoofding leraar: De 11 september voor Frankrijk – “Nu is het slachtoffer een van hen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het is iedere keer weer hetzelfde verhaal, als de dader van islamitische achtergrond is, wordt het vanuit alle mogelijke invalshoeken gepardonneerd… te beginnen bij de politie, die geïnstrueerd wordt de meisjes te ontmoedigen tot aangifte en dat traject zoveel mogelijk te vertragen, waardoor bewijsmateriaal vergaren niet meer werkbaar is .

    Daarna de hele juridische gang, waarbij er alle begrip is voor de dader als slachtoffer heb je het nakijken, ik hoop dat alle vrouwen ter wereld ooit eens zo verstandig zullen worden om een organisatie te beginnen, die de straat terug pakt en zelf tot berechting van de daders overgaat, want we zijn als vrouw een soort massaal offer voor een onmogelijke staat, die zo divers mogelijk moet zijn terwijl onze rechten met de voeten getreden worden en we als vrouw beschimpt en gewelddadig behandeld en verkracht worden .

    Het wordt ook steeds gekker niet alleen nemen de aantallen toe en de straffen af maar de leeftijden worden ook steeds jonger…. Eens moet dat afgelopen zijn

  2. Die rechtspraak van tegenwoordig, daar kan ik met m’n verstand niet bij. Zulke rechters en strafpleiters horen zelf opgesloten te worden! Zij zorgen er voor dat kinderen, meisjes en jonge vrouwen nergens meer veilig zijn voor nietsontziende verkrachters van allochtone afkomst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in