Voor de derde keer veroordeeld voor verkrachting – “onmogelijk” om 29-jarige Afrikaan uit te wijzen

7
David Akinremi krijgt steeds lagere straffen voor elke vrouw die hij verkracht. © Gevangeniswezen/Politie

Groepsverkracht meisje voor de camera, samen met een moordenaar op proefverlof. Kreeg een minimumstraf toen hij opnieuw verkrachtte – omdat “het al een tijd geleden is sinds zijn laatste verkrachting”. Nu is de Afrikaan veroordeeld voor een derde verkrachting van een vrouw – krijgt de tot nu toe de laagste straf.

De Nigeriaan David Akinremi, 29, is in Gotenborg opnieuw veroordeeld voor verkrachting. Het is de derde keer sinds 2011 dat hij is veroordeeld voor verkrachting van verschillende vrouwen. Maar met de huidige wetgeving kan men hem niet naar Afrika deporteren – omdat hij een Zweeds paspoort heeft gekregen, schrijft Fria Tider.

Ik wilde overgeven van de pijn. Ik probeerde van je weg te komen. Ik schreeuwde: ‘ALSJEBLIEFT, STOP!!,  je doet me pijn’ Maar je duwde het alleen maar dieper en harder, schrijft een van de verkrachte vrouwen in een brief.

De eerste keer dat David Olatunji Akinremi werd veroordeeld voor verkrachting was in februari 2011 – toen onder zijn voormalige naam Babatunde Olatunji Sanyaolu.

Samen met zijn vriend Juan Carlos Perea Caracas – die met proefverlof was nadat hij tijdens kerstmis 2007 op brute wijze de 81-jarige Uno Andersson had vermoord – had hij een 16-jarige meisje aan een groepsverkrachting onderworpen.

Tijdens een feestje had het meisje zoveel alcohol gedronken dat ze weerstandsloos was toen een groep mannen haar naar een afgelegen plek bracht en haar samen verkrachtten.

Akinremi en de moordenaar filmden de verkrachting en in de film is te zien hoe het meisje tevergeefs smeekt om te stoppen met haar te verkrachten. De moordenaar antwoordt de 16-jarige haar vrij te laten als ze eerst “wat dingen” voor hen doet.

  Nederland 2029

Voor de groepsverkrachting werd David Akinremi veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf. Maar na een verkorte gevangenisstraf duurde het niet lang voordat hij opnieuw bij een andere vrouw toesloeg.

Met zijn nieuwe naam David ging hij in mei 2016 naar een afterparty in een appartement in Sveavägen, Gotenborg. Een vrouw op het feest was zo dronken dat ze in slaap viel op een divan – maar werd wakker toen de Afrikaan haar verkrachtte.

Rechtbank: “Het al een tijd geleden is sinds zijn laatste verkrachting”

Tijdens zijn veroordeling in juli 2016 stelde de rechtbank vast dat “het al een tijd geleden is” sinds de laatste keer dat David Akinremi was veroordeeld voor verkrachting, en dat “deze gebeurtenis niet de strafmaat mag beïnvloeden”.

Hij werd veroordeeld tot de minimumstraf van twee jaar gevangenis wegens verkrachting, en het vonnis werd vervolgens in hoger beroep bevestigd. In praktijk betekende dit dat hij van 31 mei 2016 tot 30 september 2017 gevangen zat in de Skogomegevangenis in Gotenburg, voordat hij voorwaardelijk werd vrijgelaten.

Na het tweede verkrachtingsvonnis meldde een getuige in december 2017 aan de politie dat een derde vrouw was verkracht door de Afrikaan. Twee getuigen, van wie er één werkte in een vrouwencrisiscentrum, traden naar voren en vertelden dat de vrouw de verkrachting aan hen had beschreven, die in december 2015 had plaatsgevonden.

“Ik wil dat je pijn hebt”

Vanuit de gevangenis had David Akinremi herhaaldelijk contact opgenomen met de derde vrouw. Ze werd daarom geadviseerd een persoonlijke brief te schrijven aan de Afrikaan om hem te laten stoppen.

  Pro-migranten vrouwtje brutaal vermoord door migrantenvriendje

Een uittreksel uit de brief luidt:

Ik wilde overgeven van de pijn. Ik probeerde van je weg te komen. Ik schreeuwde: “ALSJEBLIEFT, STOP!!, je doet me pijn”. Maar je duwde het alleen dieper en harder. Uiteindelijk gaf ik het op, probeerde te ontspannen, zodat het eerder voorbij zou zijn. Toen je klaar was zei je dat het “beter voelde”. Jij sliep. Ik ging naar de toilet. Er kwam bloed, heel veel bloed. Het deed vreselijk pijn! Ik huilde.

Nu is David Akinremi door de rechtbank van Gotenborg veroordeeld voor zijn derde verkrachting.

Steeds lagere straf – elke keer opnieuw

Deze keer is de straf nog lager: anderhalf jaar gevangenisstraf.

Aangezien de derde verkrachting is gepleegd voordat Akinremi was veroordeeld voor de andere twee “moet de strafmaat veroordeeld worden langs de principes van strafreductie bij meervoudige misdaad”, aldus de rechtbank.

Volgens het bevolkingsregister is David Akinremi geboren in Lagos, Nigeria. Hij werd in augustus 2000 in Zweden geregistreerd en kreeg al in maart 2001 het Zweedse staatsburgerschap. Daarom kan hij met de huidige wetgeving niet uit Zweden worden gezet – ongeacht hoeveel verkrachtingen hij pleegt.

Zweden: Asielzoeker vervolgd voor grove verkrachting van driejarig meisje – gaf het kind geslachtsziekte

Vorig artikelLibië: De vergeten reden waarom Noord-Korea zo graag kernwapens wil
Volgend artikelMeerdere mensen neergeschoten bij Black Lives Matter demonstratie in de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Ik heb het vermoeden, weet het bijna zeker, dat de veroordelende “rechters”, nét als in Nederland, zitten te genotteren als ze zo’n proces-verbaal van een verkrachting door lezen, nóg een keer lezen en “om een goede indruk te verkrijgen”…….nóg twee keer lezen.

  2. Niet lullen. De slachtoffers weten wie hij is en waar hij woont. Als die “Zweden” nog wat ballen aan hun lijf hebben : wacht hem op, ontvoer ‘m en doe wat aan zelfrecht. Kunnen de “Zweden” ( ex – Vikings ) dat niet, dan verdienenn ze niet beter.

    Wokies …..

  3. ‘Onmogelijk’.
    Europa graaft zijn eigen graf met dit soort politiek correcte zelfmoord redeneringen. Neem zijn paspoort af en deporteer hem naar shithole van herkomst en klaar. Of beter nog, flikker hem in de oceaan met een aambeeld aan zijn apenvoeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in