Ja, u wordt vervangen. Ooit bespot als een racistische samenzweringstheorie, wordt de “omvolkingstheorie” niet alleen bevestigd, maar zelfs gepromoot door de Democratische senator Chuck Schumer, die gisteren beweerde dat miljoenen illegalen amnestie moeten krijgen omdat de Amerikaanse bevolking “zich niet uit zichzelf voortplant”.

Dat komt natuurlijk omdat zogenaamde “vaccin”-injecties – eigenlijk mRNA depopulatie biowapens – op grote schaal abortussen, doodgeborenen, onvruchtbaarheid en sterfgevallen veroorzaken. Zoals deskundige analist Ed Dowd gisteren aan deze verslaggever vertelde, ligt het sterftecijfer na een vaccinatie over de hele bevolking rond de 32%, wat betekent dat meer dan 2.400 Amerikanen elke dag dankzij de mRNA-prikken sterven. En dat komt bovenop de ongeveer 7.700 die normaal gesproken elke dag sterven, waardoor het totale aantal dagelijkse sterfgevallen in Amerika nu boven de 10.000 uitkomt, schrijft Mike Adams.

Nadat hij het genocide-vaccin heeft gepushed, lijkt de bewering van senator Schumer dat “we een bevolking hebben die zich niet uit zichzelf voortplant” toondoof. Beseft hij niet dat zijn eigen vaccin-mandaten Amerikanen uitroeien? (Waarschijnlijk weet hij dat heel goed.)

Illegalen – die niet gevaccineerd hoeven te worden en zich dus prima kunnen voortplanten – stromen met miljoenen het land binnen terwijl zowel Democratische als Republikeinse senatoren aandringen op genocide op Amerikanen. Dit is de misdaad tegen de mensheid die zich nu voor onze ogen afspeelt… en Schumer probeert het niet eens meer te verbergen.

Ik vind het verbazingwekkend hoe schaamteloos dit hele complot is. Ze doden mensen met biowapeninjecties, openen de grenzen voor een migranteninvasie, verlenen de migranten amnestie (en stemrecht) terwijl ze verkiezingen in het volle zicht vervalsen, en dan beweren ze dat iedereen die niet houdt van wat we allemaal zien een “bedreiging voor de democratie” is.

  Het denkbeeldige en theoretische virus dat als gesel van de mensheid misbruikt wordt

Onwerkelijk.

Duitsland bereidt zich voor op black-outs, bankruns en grootschalige sociale chaos

Ondertussen bereidt de Duitse regering zich in Europa voor op stroomstoringen deze winter, nu de energieschaarste het continent blijft teisteren. Reuters is er zelfs in geslaagd verslag te doen van de verwachte stroomstoringen, hoewel het persbureau doet alsof de Duitse energiecrisis überhaupt niets te maken heeft met het feit dat Amerika de Nord Stream-pijpleidingen heeft opgeblazen. (Laat het maar aan Reuters over om met autoriteit te liegen over alles wat van belang is).

Volgens Reuters zijn Duitse banken van plan klanten te verbieden hun eigen geld op te nemen. Het lijkt er ook op dat ze zo’n verschrikkelijk brandstoftekort verwachten dat er brandstof moet worden gereserveerd voor de transportwagens die het geld naar de banken brengen om aan de vraag naar contant geld van het publiek te kunnen voldoen:

De plannen omvatten het hamsteren van extra miljarden door de Bundesbank, de centrale bank van Duitsland, om een stijging van de vraag op te vangen, en mogelijke beperkingen op het opnemen van geld, aldus een van de mensen.

Ambtenaren en banken kijken ook naar de distributie, en bespreken bijvoorbeeld prioritaire brandstoftoegang voor geldtransporteurs, aldus anderen, die commentaar gaven op de voorbereidingen die de afgelopen weken in een stroomversnelling kwamen nadat Rusland de gasleveringen afremde.

Duitse financiële toezichthouders vrezen dat banken niet volledig zijn voorbereid op grote stroomonderbrekingen en zien dit als een nieuw, voorheen onvoorzien risico, aldus een functionaris met directe kennis van zaken.

Het verhaal erkent dat in een scenario waarin het elektriciteitsnet uitvalt, alleen contant geld nog een functioneel betaalmiddel is. Merk op dat mensen in Amerika en een groot deel van West-Europa de neiging hebben dingen te kopen via elektronische transacties (krediet- en debetkaarten) en niet veel contant geld gebruiken in het dagelijks leven. Dit onderstreept hoe moeilijk het zal worden als het elektriciteitsnet uitvalt in landen waar contant geld zelden wordt gebruikt.

  Artsen 'verbijsterd' over ongekende toename van kanker onder jongeren onder de 50 jaar

Californië zit zonder geld en El Salvador staat op het punt failliet te gaan door een slechte Bitcoin-weddenschap.

De Situation Update podcast van vandaag (hieronder) gaat ook over Californië dat 25 miljard dollar tekort komt, na jaren van plundering en corruptie door Newsom en de cabal van Californische Democraten die in wezen functioneren als een criminele maffia. Wilt u raden waar veel van dat geld naartoe is gegaan? Naar fondsen voor toekomstige politieke bijdragen als Newsom een gooi doet naar het Witte Huis, natuurlijk.

El Salvador, dat de waanzin van de recente crypto-slachting nog vergroot, zit nu 70 miljoen dollar in de put nadat het vorig jaar overheidsgeld had ingezet op Bitcoin. De waarde van de cryptomunt is sindsdien met meer dan twee derde gekelderd, waardoor het lijkt alsof El Salvador wordt bestuurd door lukrake tiener-debielen in plaats van fiscaal bewuste volwassenen.

De waarde van crypto’s is sinds 2021 over de hele linie met meer dan 70% gedaald, en met de laatste implosie van FTX vluchten institutionele beleggers zo snel mogelijk uit de cryptoruimte, in het besef dat er geen snellere manier is om miljarden dollars te laten verdampen dan ze over te dragen aan ongedisciplineerde, waanzinnige twintigers die denken dat ze Gods geschenk aan deze wereld zijn omdat ze zichzelf bestempelen als “effectieve altruïsten” terwijl ze het geld van alle anderen verbranden. (Serieus, FTX’s voormalige CEO Sam Bankman-Fried denkt nog steeds dat hij een engel is. Het gebrek aan zelfbewustzijn is verbazingwekkend…)

De crypto-zeepbel is eindelijk gebarsten. Het was natuurlijk onvermijdelijk, aangezien cryptocurrencies uit het niets worden gecreëerd en door niets worden ondersteund. Zoals FTX-beleggers zich net – op de harde manier – realiseerden, zijn de zogenaamde “waarden” die aan cryptocurrencies zoals de FTT-token worden toegekend slechts denkbeeldige fantasieën zonder basis in de werkelijkheid. Acht jaar geleden vertelde ik mensen precies dit, maar niemand wilde luisteren omdat ze allemaal dachten dat ze “rijk werden” in crypto. Geleerde les: probeer nooit mensen die in een digitale tulpenmanie verwikkeld zijn te vertellen dat hun tulpen waardeloos zijn. Ze zullen er boos over worden en gewoon meer tulpen kopen.

  De spike-eiwitten van mRNA-vaccins verlaten nooit meer uw lichaam...

Krijg meer details over dit alles (en nog veel meer) in de podcast van vandaag:

– Na het veroorzaken van onvruchtbaarheid en ontvolking met vaccins. Senator Schumer wil Amerikanen vervangen.
– Duitsland bereidt zich voor op massale stroomstoringen, bankruns, brandstofschaarste en burgerlijke onrust.
– Californië stevent af op BANKROET dankzij Newsom’s plundering en economische vernietiging.
– Titel 42 wordt geschrapt, waardoor een massale invasie over de zuidelijke grens van de VS mogelijk wordt.
– El Salvador stevent af op SCHULDENCRISES na enorme verliezen op de Bitcoin.
– Cryptobesmetting verspreidt zich naar andere beurzen, sommige opnames gestopt.
– Associated Press start bijna Wereldoorlog III met nepnieuws over raket die Polen raakt.
– FDA keurt in laboratorium gekweekt vlees goed voor menselijke consumptie.
– Duitse vleesindustrie zegt dat in 2023 de schappen in de supermarkt leeg zullen zijn (van vlees).
– Voorraad van gewone antibiotica uitgeput in Amerikaanse apotheken.
– Natuurlijke remedies die werken voor veel infecties (back-up spoedeisende geneeskunde).
– Senaat McConnell onthoudt campagnegeld van America First-kand.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Neem NU voorzorgsmaatregelen: De winter van ellende staat voor de deur!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-commissaris roept op tot meer Afrikaanse immigratie om demografische achteruitgang op te lossen
Volgend artikelOekraïne vertelt burgers “Evacueer vóór de winter naar Europa”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Ik citeer ff een stukje van een andere site…..als volgt: “De Duitse SMOELENTREKKERS spanden tijdens de G-20 top wel de kroon. In navolging van Italië heeft ook Duitsland in het diepste geheim toenadering gezocht bij Rusland. Er zijn al overeenkomsten getekend en het land is zeker van goedkope olie en gas vanuit Rusland. Ook hebben ze beloofd geen geld of oorlogsmateriaal meer te sturen naar Oekraïne. Verder heeft Duitsland ook al nieuwe contracten gesloten met China in de week voor de G-20 ’top’!”………….

  Is dit nu niet geweldig mooi…..en NIETS, HE LE MAAL NIETS is de MSM van al deze mooie GEHEIME bezigheden van uitgerangeerde politieke hoeren!

  En wij blijven ons zonder al te veel morren lekker blauw betalen voor energie….wij lijken werkelijk wel idiote platgespoten zombies…

  Niet te geloven dit.

  Wat zal er gebeuren als wat meer mensen hier achter zouden komen……ach nee, ze zouden hooguit wat meer in een hoekje gaan zitten bibberen….van de kou natuurlijk, what else!!

  Gladiator

  • Het blijft nog even geheim!
   Meer landen volgen nog.
   Alles rustig aan.
   De basis is gelegd. De geldstromen moeten echter met goudgedekte valuta plaatsvinden.
   De Kazariaanse Maffia heeft geen toegang meer tot het cryptogeld dat met 70% ontwaard is! Zij zijn woedend en hebben in een reactie bommen op Polen gegooid om WO 3 of nucli te ontketenen. Niet gelukt!
   KM is bjjna ter ziele!
   Daarmee de macht van Rome.
   Europa heeft binnenkort Gesara omarmd!
   Ook al gelooft niemand hier meer in vanwege enorm veel desinfo.
   Binnenkort 2 tot 4 dagen elektriciteit uitval.
   In Europa en VS hoofdzakelijk.
   Dit om te kunnen omschakelen.
   En de deepstate te ontmantelen die probeert met stroomuitval de mensheid op de knieen te krijgen zodat ze zich overgeven aan hen.
   Maar de goede legers voorkomen dit al zal er veel paniek zijn.
   Dus jij, wakkere, hebt de taak uitleg te geven
   aan de paniekerigen om wakker te worden en aan de Lichtkant gaan staan! Ipv ze altijd maar te veroordelen.
   Maak jullie hart groot. Jullie hebt nu de kans daarvoor. Anders blijven jullie ook halverwege hangen en er eveneens niet veel van begrijpen als 5D zich verspreidt.

  • Klopt, en dezelfde site verklaarde een paar weken geleden dat Nederland bijna alle sancties tegen Rusland had opgeheven.
   Op EJ Bron een screenshot van wie er nu werkelijk achter het opkopen van landbouwgrond zitten nl Bill Gates en Marc Benioff natuurlijk met volle ondersteuning van de rat Rutte.
   Lekker zooitje bij elkaar.

  • Tja, het valt niet mee te leven met zoveel domheid. Er is ook niet meer te praten met de meeste mensen.
   Wat mij wel opvalt is dat veel Turken en Marokkanen wel ( voor een deel) wakker zijn. Daarintegen zijn de gestudeerden vaak het domst!

  • Het is verbazingwekkend hoe dom de leiders zijn. Geboortebeperking lost juist veel op. Minder huizen nodig, minder energieverbruik, minder auto’s en vervuiling.
   Elk kind dat je op de wereld zet, daar zit weer een hele rits ellende aan vast. Naast het moois dat ze geven natuurlijk.
   Zelf heb ik geen kinderen gedaan omdat we destijds al zagen aankomen hoe de wereld van vandaag zou vergaan. Ben er nu blij mee dat ik geen nazaten heb. Wat een rotwereld is het geworden. En dat alleen maar omdat de meeste vrouwen hun benen niet bij elkaar kunnen houden.

   • Bert wel kleinerend naar vrouwen toe. Laat de mannen hun piemel maar in hun broek houden. Zo lust ik er ook wel een. Tjonge, jonge! Misschien heb jij wel een kind op deze aardkloot lopen. Misschien heb je wel buiten het potje gepisd. Bertje wie wast jouw reet als je oud en afgedankt ben? Neem je dan de pil van Drion? Zijn wij gelijk van zo’n klootzak af. Graag doen want jij kost ons dan teveel. Pffff! Echt kots van jou met die achterlijke narcistische fantasieen van je. Walgelijk.

    • Bedankt dat je me een narcist noemt. Had geen idee dat ik er een ben. Zo leer je nog eens wat. Het zal wel kloppen want het zit in de familie. Daarom ook geen kinderen gedaan, dat wil je niet doorgeven.
     Ben niet zo van de vrouwen. In mijn familie haten ze vrouwen dus dat zit er bij mij ook in. Niet eens bewust van.
     Maar wees gerust ik maak mezelf van kant dus niemand die nog last van me heeft binnenkort.
     Ik laat de wereld over aan de deugers. Kunnen jullie kijken wat die ervan maken.

     • Beste Mensen

      Doe alstUblieft geen Rare dingen meneer Rombertus Bart
      Iedereen mag er zijn
      Ieder wezen is goed zoals die is
      Ben zelf ook handicap
      Nou en
      Wat maakt dat uit
      Dat hebben wij niet in de hand
      De Almachtige Èèn bepaald alles
      Laat alles aan Hem/Haar over
      Schrijf Hem / Haar omdat die door van alles bij een iedereen langs kan komen
      Zonder dat men DAT door heeft
      Doe leef Uw leven
      Wens Ook U al het geluk en het beste van het leven
      Cheer Up hé
      Sterkte
      DAT kan ALLES in eensklaps doen veranderen

      Dank U

   • Ik ben ook blij dat u geen kinderen hebt.

    (Ik heb er drie, dus dat middelt mooi uit)

    Ik leef trouwens niet in een rotwereld. Het leven is prachtig. Ik hoop het beste voor u.

    • Dank u wel voor uw goede wens. Als mensen als u kinderen krijgen is ook wel goed. Die maken de wereld een stukje beter. Het is meer mijn soort, het de door de verborgen narcist van kleins af aan vermorzelde vermoorde kind die geen kinderen moeten krijgen. Je geeft het slechte wereldbeeld dat je door alle mishandeling heb opgedaan door aan anderen.

   • Besre Mensen

    Of de Mannen kunnen zichzelf niet beheersen
    Wat maakt dat trouwens ook uit
    Alles is toch èèn pot nat
    Of men nou zegt op
    Elke pot past een deksel
    Of
    Elke deksel zoekt een pot
    Het komt altijd op hetzelfde neer
    Trouwens een wijs besluit om geen kinderen te nemen
    Petje Af

    Dank U

 2. Beste Mensen

  10.000 doden per dag
  Zijn er 25.000 te weinig
  Van Amerika
  Als er ongeveer 30.000 kinderen per dag erbij worden geboren dan is dat doods percentage Super Abnormaal Laag
  Bill Gates moet daar ingrijpen om zijn soortgenoten te neutraliseren
  Niet in Europa
  Met uitzondering van de Fokkerij Landen van Europa uiteraard
  U kunt die zelf benoemen

  Dank U

 3. Zogenaamd onder de noemer van werkgelegenheid maar die duivelse Democraten hebben die 11 miljoen illegalen die ze amnestie willen verlenen natuurlijk nodig als stemvee voor de verkiezingen van 2024. Onder Creepy Joe Biden zijn er al maar liefst 5.1 miljoen illegalen binnengekomen.

  • Yep! Daar gaat het inderdaad om. Uiteindelijk verkrijgen ze dan die gratis stupide kudde mensenvee die ze kunnen misbruiken. In NL gaat het ook zo.

  • Zou natuurlijk kunnen maar…..de stem machines die gerund worden door de democraten kunnen ieder gewenst eindresultaat produceren.
   Daar heb je die instroom van buitenlanders niet voor nodig.
   Ik denk dat die hordes buitenlanders direct gebruikt gaan worden om sociale onrust te veroorzaken.

 4. Waar blijft nu het tot de tanden toe bewapende Amerikaanse white trash die in PEDOWOOD zo belichaamd wordt en het tegen de regering op durft te nemen, zijn ze rijkelijk te laat mee net zoals in Europa dat sinds de resolutie van Straatsburg oil for immigration in het leven geroepen heeft, 47 jaar later weinigen die het werkelijk begrepen hebben wat dit precies inhoudt.

 5. In Toronto Canada bestaat de mogelijkheid om geëuthanaseerd worden, misschien een idee voor Rutte & CO

  Vrouw uit Toronto in laatste fase van MAiD-aanvraag na bijna tien jaar zoeken naar huisvesting

  Een gehandicapte 32-jarige vrouw zegt dat ze zich in de laatste fase bevindt van het aanvragen van een medisch geassisteerde dood na zeven vergeefse jaren van aanvragen voor betaalbare huisvesting in Toronto.

  Denise, wiens echte naam is weggelaten om haar identiteit te beschermen, lijdt aan een aandoening die bekend staat als Multiple Chemical Sensitivity . Blootstelling aan chemicaliën die vaak in huishoudens blijven hangen, zoals wasmiddelen en luchtverfrissers, veroorzaakt slopende symptomen.

  https://toronto.ctvnews.ca/toronto-woman-in-final-stages-of-maid-application-after-nearly-a-decade-long-search-for-housing-1.6145487

  • Heel belastend de Multiple Chemical Sensitivity. Erg gevoelige mensen hebben er bijzonder veel last van. Ik heb wel eens gehoord dat mensen hierom zijn verhuisd naar een andere plek. Nu komt het 5-Ggedonder er ook nog eens bij.
   Maar waarom heeft de ene mens er meer last van dan de andere. Dat heeft te maken met een overbelaste lever, die het werk wat hij moet doen, bijna niet meer aankan. Dus ontgiften en de lever ondersteunen is hiervoor belangrijk.

 6. De Amerikanen zijn een imgepoorterde raas en mengsel van inmigranten. De Amerikanen ras bestaat niet . En wat is het probleem Amerika met zijn schandalig comsuptie te remmen met geboorte! Zij hebben alles geplunderd net als de Europeanen kolonisten dat is toch niet erg?

  • Mensen zijn mensen. Voor de immigranten in de USA kwamen zaten daar Indianen. Die ook de oorspronkelijke bevolking weer verdreven hadden. Iedereen zoekt steeds weer een plekje waar het gras groener lijkt. Allemaal schapen.

   • We kunnen helaas niet ontkomen aan wat we zijn: mens. Slecht en goed, het hoort er allemaal bij.
    We zullen nooit een ander karakter krijgen dan dat wat ons mens maakt.

  • Beste Mensen

   E e Soessie Marisa goed gezegd ?!!
   Maar wat Bert zegt is ook goed
   Soms bestaan er messen die aan twee kanten snijden
   Een houweel doet dat niet
   Een piraten zwaard weer wel
   Daarintegen
   Beste Bert
   Indianen zijn de aller eerste bewoners van Moeder Aarde gevolgd door Donkerdere Afrikanen
   Deze bijden hebben geschapen
   Indianen het Witte Ras
   Afrikanen het Javaanse Ras hoort ook Chinese soorten erbij
   Allen te zamen hebben weer een bron waaruit die zijn ontstaan het Bruine Ras
   Stammende van een gedeelte Aarde welk zich in een bepaalde periode zichzelf los maakt van het vaste land om vervolgens op reis te gaan om ergens anders weer aan te gaan plakken voor een periode
   Dat gedeelte continent heet Bharata
   Zie de Atlas bestudeer het en vraag het na aan studiebollen boekenwurmen intelligenten intellectuelen
   De kleuren die de mensen hebben verkregen
   Die werden verkregen naar gelang de afstanden die er werden afgelegd in een richting en de tijdensbestek van verblijf aldaar

   Dank U

 7. Ik denk dat 95% van de mensen min of meer goed zijn 3% is slecht
  die gaar regelmatig naar de nor
  de 2 procent moeten nog opgepakt worden is duivels en dat zijn mensen met mooie pakken en jurken aan
  Vul zelf maar in wie of dat zijn!!!!!!!ze zijn dagelijks op tv en in het nieuws

 8. Ach ja; de linksen willen dat zo; daarom worden er vliegtuig ladingen negers ingevoerd.
  Note; wat die gekkies niet zien: de overbodigen–alle mannen zonder werk, en vrouwen boven de 40 zonder werk, worden vervangen; dat betekent: die worden afgemaakt.

  • Beste Mensen

   Nee hoor
   Die gaan lekker thuis zitten
   Soosie trekken
   Lui lekkerland leven
   De nieuwe import Slaven doen toch al het werk welk de computer niet kan opbrengen
   En ze zullen al het werk met genoegen doen
   Want die zullen hier alles veel luxer ervaren
   Is helaas bedrog maar het komt zo over bij hun
   Niet realiserende dat hun een grote extra oor word aangenaaid
   Per slot van rekening zijn het allemaal harde werkers
   Zoals de Polen die werken in de koude kassen en slapen daar ook nog
   Lekker goedkoop voor de beheerders van die kassen Aardbeien Paprika Peper en veel meer planten of op het weiland ploeteren
   Maar ze lusten wel een slokje hoor ?
   Dan voelen ze namelijk de koude niet
   Is eigenlijk de medemens pesten maar
   Nederland is anders Nederland niet
   Wij weten niks beters
   Wij Het Grote geld beheerders
   Terwijl Polen net zo Wit zijn als Nederlanders
   Waar zitten in verhouding meer Aliens ?
   Het Kwallen Ras ?
   Ook wel Sliss de Slangen Mensen te noemen ?
   Of de Gespleten Tong Mensen ?
   Zoete gedeelte Zure gedeelte symboliserende via de zogenaamde God Duivel Mensen Theorie
   Heb deze laatste zelf ondervonden
   Aangezien het boeren leven aantrok
   Werden er soms bepaalde boerderijen bezocht en van jongst af aan zelf een boer ben geweest
   Gelukkig zonder dat voorgenoemde activiteiten bij ons plaats vond

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in