Moslimleerlingen over de onthoofding van hun leraar: “Hij had de reputatie van een racist – Hij beledigde onze profeet – Wil je zijn eraf gesneden hoofd zien? De foto staat op Twitter!”

7

Vrijdagavond haalde de herinnering aan de Parijse terreuraanslag van januari 2015 weer naar boven. Op de hoogte gesteld door social media was een handvol moslimtieners dezelfde avond van de misdaad op de plaats delict in Conflans-Sainte Honorine in de buurt van Parijs bijeengekomen. Niemand ging akkoord met de onthoofding, maar de reacties van die beweren moslim te zijn, lijken ver af te staan van het “Je suis Charlie” of “Je suis Samuel” gevoel.

Een moslimmeisje stelt zich voor als leerling van de leraar geschiedenis en aardrijkskunde en verzekert ons ervan dat “hij een reputatie had als racist”. Haar moslimvriendin aan haar zijde merkt op “het was een misdaad” [bedoeld wordt: tegen de profeet Mohammed] en voegt er meteen aan toe “sterven voor een karikatuur is idioot”. “Het gaat te ver”, flapt een andere moslimtiener eruit, ook een oud-leerling van Samuel Paty. “Hij heeft onze profeet beledigd. We spraken erover op de speelplaats”, merkt een andere moslimleerling op.

Sommige moslimtieners konden duidelijk niet anders dan als idioten voor de camera poseren. “Wil je zijn gezicht zien?”, vraagt een jong meisje; “De foto staat op Twitter!”, meldt Le Figaro.

Deze gruwelijke foto, die oorspronkelijk samen met een duidelijk islamitisch-religieuze tekst op het inmiddels geblokkeerde Twitter-account Tchetchene_270 werd gepubliceerd, is trouwens nog steeds beschikbaar op het internet.

Abdoullakh Anzorov, de 18-jarige Tsjetsjeen, die zijn leraar op straat met de kreet “Allahu Akbar” onthoofdde, was verbonden met een moslimbende in Éragny (Val-d’Oise), waaronder ook een officieel islamitische ambtsbekleder, die door de Franse autoriteiten is geclassificeerd als “S”, wat “zeer gevaarlijk” betekent.

  Antifa exploiteert een bomfabriek in Parijs

Maandelijkse dreigementen van de moslimgemeenschap liggen achter de dood van de professor, meldt Unsermitteleuropa.

Er was een fatwa van “Franse” imams tegen de onthoofde professor

Abdelhakim Sefrioui, een moslimprediker die zeer actief is in Frankrijk, is lid van de Franse Imam-raad en een van de negen moslims die na de onthoofding van de leraar Samuel Paty zijn gearresteerd. Op 8 oktober had Sefrioui de vader van een leerling begeleid naar het schoolhoofd van het Bois d’Aulne in Conflans-Saint-Honorine om te eisen dat de leraar van school werd verwijderd voor het vertonen van cartoons van de profeet Mohammed in de klas.

Abdelhakim Sefrioui had namens de Franse Imam-raad de onthoofde hoogleraar dagen voor de moord een crimineel genoemd en een fatwa tegen hem uitgevaardigd, die vervolgens tot zijn onthoofding leidde.

De Grote Moskee van Pantin had deze fatwa verder verspreid.

Schokkende onthulling collega onthoofde leraar: “Autoriteiten lieten het gebeuren, we zijn allemaal lafaards, we hebben het bloed van zijn onthoofde hoofd aan onze handen”

Vorig artikelNu gaan ook Democraten-kiezers in Minnesota over naar Trump
Volgend artikelPetitie gestart – Europese rechtse partijen willen EU-migratiepact stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. En de regeringsleiders zijn weer geschokt. Ze halen ze verdomme zelf binnen. Eigenlijk is het enige juiste die regeringsleiders aan te klagen en te berechten wegens het doelbewust in gevaar brengen van de bevolking. En voor doodslag.

 2. Duizenden eren door jihadist vermoorde leraar in Parijs
  Vele duizenden mensen zijn op het Parijse Place de République samengekomen om de vrijdag door een jihadist vermoorde leraar Samuel Paty te gedenken. Velen hadden borden of plakkaten meegenomen met teksten als ‘ik ben leraar’.
  https://www.ad.nl/buitenland/duizenden-eren-door-jihadist-vermoorde-leraar-in-parijs~a252f8e2/

  Erg vriendelijk van al die mensen maar het lost geen moer op.
  Al staan ze daar iedere dag iemand te herdenken.
  Die mossels lachen er enkel om want stoppen zal het er niet mee.

 3. Ik kan verkeerd zijn, maar ik denk dat de leraar eerder linkse sympathieën had. De leraar Paty gaf zelfs exposities over het thema ‘Liberté, Egalité, Fraternité’ waarin diversiteit gepromoot wordt. De tekeningen spreken voor zich. https://archive.ph/gkQOn#selection-211.0-216.0
  Hij vroeg de leerlingen om de klas te verlaten voor hij de karikatuur toonde. Dit is bevestigd in een interview met één van de ouders van de leerlingen (een moslim).
  Die moslimtieners schilderen het slachtoffer af als een ‘racist’ om deze barbaarse slachting te rechtvaardigen. Wat een verwilderd volk. Ze haten blanken.

 4. Jullie mogen de foto wel maskeren en de keuze overlaten aan de lezer dit te zien. RIP Samuel, tragisch :'(. Ben hier niet goed van. Tijd voor de bezem. Startend met die rechters LeMacron en Barbara Specter . Geef m’ een emmer water. steek de banden plat. Maar dit is echt satanisch

 5. Macron zit natuurlijk links en rechts te slijmen met de moslims. Nu doettie even alsof hij geschokt is, terwijl hij zelfs de Notre Dame aan de moslims wilde geven, iedere week tolereertdat duizenden moslims de straten blokkeren op vrijdagmiddag–terwijl dat voor de wet verboden is.

  Alsieminimaal geloofwaardig wil zijn, moet ie het leger inzetten om vrijdag de straten vrij te houden.
  P.s.: ze kunnen ook 2 diensten houden in een moskee op een dag

  Die Imam die een Fatwa heeft afgekondigd: vervolgen voor dood door schuld, en hangende dat: zijn familie deporteren, en de moskee die erachter stond door genie van het leger laten lopen, samen met minaretten.

  Even laten zien dat dit Europa is.
  Maar wedden dat die imam geeneens vervolgd wordt?

 6. Enige maanden geleden stierf in Amerika een dolle neger aan een overdosis dope, de politie werd beschuldigd van zijn dood, hetgeen onjuist bleek.
  De halve wereld stond op z’m kop en er ontstonden “wedstrijdjes” om de langste demonstratie te organiseren tégen de politie en vóór BLM. Het geweld duurt nog steeds voort, maar sinds enkele blanken de wapens opnamen tegen een stelletje rebellerende negers, wordt ’t geweld snel minder.
  Ná het onthoofden van een volledig onschuldige man in Parijs, hoort men zo hier en daar wat gesputter van verbolgen burgers, maar ik heb nog steeds niet gehoord dat er met wapens wordt “gejaagd” op aanhangers van de “leer van Allaaf”.
  Een leer waarin pedofilie wordt verheerlijkt en veelwijverij wordt aanbevolen.
  Een leer die men het beste kan verheerlijken in de diverse buitenlandse zandbakken maar niet in de EUSSR.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in