In het kader van het onderzoek naar de onthoofding van de leraar geschiedenis op een middelbare school in Conflans-Sainte Honorine bij Parijs zijn gisteravond nog eens 5 moslims gearresteerd. Het zijn 4 familieleden van de moordenaar: de ouders, de grootvader en de 17-jarige broer.

“De onthoofding van #SamuelPaty is het resultaat van een kliek
georkestreerd door moslimouders en de raad van imams en gedekt
door een collaborerende Nationaal Onderwijs #PasDeVagues.
Ik wed dat je ogen eindelijk opengaan!”

De doodgeschoten moslim had kort na zijn misdaad ook een foto van de onthoofde leraar op het internet gepubliceerd:

“Ik heb een van je hellehonden geëxecuteerd die Mohammed in diskrediet durfde te brengen”, citeert een aanklager uit de Tweet.

Moslim-ouders hadden zich georganiseerd tegen de leraar

De ouders van zijn moslimleerlingen hadden zich na de les over de vrijheid van meningsuiting al tegen de leraar georganiseerd. Er waren bedreigingen, stalking, publicatie van zijn adres en telefoonnummer. Een van zijn collega’s onthult dat ondanks de klachten van de leraar, niemand iets heeft gedaan. En dat andere leraren dit blijkbaar toejuichten en sympathiseerden met de moslimouders die hadden geklaagd over de leraar, in plaats van hem te verdedigen.

Hij onthult ook dat hij na het nieuws van de onthoofding van een van zijn leerlingen heeft gehoord dat de moslimouders juichten.

Onze collega-leraar had de bedreigingen en zijn angst gemeld aan zijn leidinggevenden die hem vroegen geen opzien te baren. Onze vakbond werd gewaarschuwd, net als de academie, die het lieten gebeuren. Verschillende ouders eisten openlijk zijn ontslag, we zijn allemaal lafaards, we hebben het bloed van zijn onthoofde hoofd aan onze handen.

Ik schaam me, niemand wil meer lesgeven in de buitenwijken. Ze rekruteren er op baccalaureaat niveau en er zijn alleen maar vrijwilligers met een allochtone achtergrond zoals ik. Helaas hebben leraren de ouders ondersteund die gekomen waren om te klagen. De woede is gegroeid en ze hebben de meest kwaadaardige van hen op de hoogte van zijn privéleven gebracht, hebben zijn adres en tijdstip van schoolverlaten gegeven. Vanavond zag ik hoe ze zich verheugden.

Reactie van Marie Le Pen op Twitter:

“Een leraar werd onthoofd voor de presentatie van de cartoons van
Charlie Hebdo. We zijn in Frankrijk op het niveau van ondraaglijke
barbaarsheid. Het islamisme is met ons in oorlog: we moeten het
met geweld uit ons land verdrijven. MLP”

Schuimbekkende met mes zwaaiende moslim verbergt zijn haat niet voor niet-moslims

  Moslimschoolkinderen worden verdacht van de onthoofding van Samuel Paty
Vorig artikelJoe Biden wordt geconfronteerd met zijn corruptieschandaal – weigert vragen te beantwoorden
Volgend artikelBiden’s voorsprong neemt af na de onthulling
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. a: (o.o) b: (o.O) c: (O.o)

  a: “Ik ben mohammed.”
  b: “Nee. Ik ben mohammed.”
  c: “Nee. Ik ben de echte mohammed.”

  Een van de figuurtje (a., b. of c.) is mohammed. De andere twee zijn bedriegers.
  Welke figuurtje doet moslims mensen vermoorden?

  Het is simpel zielig.
  Wat is een goede moslim? En hoe makkelijk is het om de boel op te stoken in alle variaties vals en werkelijk?
  Ook de niet geweldadige moslim krijgt het uiteindelijk op zijn bord. Is het niet via boze mede-moslims dan via bange/boze kaffers.
  Het kruitvat is decennialang in elkaar geflanst.
  Het is niet interessant welk geloof je aanhangt, de een loopt wat meer achter dan de ander.
  Vuil spel.
  Drie keer kreunen, het echte feest moet nog beginnen.
  Veel plezier iedereen.

 2. Het is duidelijk, dat de linksen, de NWO, Macron de islam steunen.

  Waarom denk je dat Macron deNotre Dame in de fik liet steken?
  Waarom denk je dat hij de ND aan de moslims wilde geven?
  Waarom laat hij iedere vrijdagmiddag toe, datin parijs straten geblokkeerd worden door moslims? terwijl openlijke uitingen van religie bij wet verboden zijn?

  Hijzou de imam die de fatwa heeft uitgeroepen moeten vervolgen, evenals degenen die zijn prive gegevens publiek maakten, en de moskee met minaetten per direct slopen, en de familie van de imam gedeporteerd.

  Wil Europa leefbaar worden, moet de islam verboden worden en moslims massaal gedeporteerd.

  Is simpel: Langer dan half jaar werkloos; geen uitkeringen meer.
  Kost niks, werkt uitstekend.

 3. Ik kan er miet genoeg op hameren, denk er maar eens aan wie die zg vluchtelingen zo enthousiast verwelkomde, zij wisten dat het een leger met voonamenlijk alleenstaande mannen, die ons uit willen roeien, om die juist hierheen te lokken, met mooie beloftes, Soros en co! En lui Pisrael, die op de Griekse kust, zg vluchtelingen “redden”! Juist de extreme joden en hun helpers! Die gebruiken op slimme wijze de radicale moslims als wapen tegen ons! We moeten, dus het euvel bij de wortel aanpakken! Ze proberen al 3000 jaar de wereld macht te verkrijgen, door volkeren tegen elkaar op te hetzen! Lees het geschft, de protocollen van de wijzen van Zion maar eens, daar staan exact hun plannen in beschreven, wat ze met ons, het Goyim, of te wel, het vee, willen gaan doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in