Omdat het zo verschrikkelijk heet zou zijn, verbiedt Frankrijk buitenevenementen. Kennelijk mogen de mensen niet meer zelf denken en beslissen, maar hebben zij de wijze en goede staat nodig om te zeggen of zij naar buiten mogen gaan. In Frankrijk werd de jonge WEF-Young-Global-Leader Macron onlangs in een zogenaamd eerlijke en democratische stemming tot president uitgeroepen. Niet afgeschrikt gaat hij door met de globalistische agenda van Klaus Schwab, schrijft Willi Huber.

In delen van Frankrijk worden temperaturen gemeten van rond de 40 graden Celsius. Dat is genoeg om de burgers te koeioneren, die blijkbaar niet de straat op kunnen zonder de hulp van president Macron, die loyaal is aan het WEF. Dit alles maakt natuurlijk deel uit van de klimaatveranderingsagenda, die op grond van een vermeende “meerderheid” van de wetenschap beweert dat de door de mens veroorzaakte klimaatverandering ons bestaan bedreigt. Het onwetenschappelijke proces om geen kritiek of tegen-mening toe te laten is vergelijkbaar met het proces van goedkeuring en distributie van de Covid-prikken.

Het komt goed uit dat de viering van 18 juni, een belangrijke Franse feestdag ter herdenking van het verzet tegen Hitler-Duitsland, ook verboden is. Het Appèl van 18 juni (Frans: L’Appel du 18 juin) was de eerste toespraak van Charles de Gaulle na zijn aankomst in Londen in 1940 na de Slag om Frankrijk. Uitgezonden door de radiodiensten van de British Broadcasting Corporation (BBC) in Vichy Frankrijk, wordt het vaak beschouwd als het begin van het Franse verzet in de Tweede Wereldoorlog. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste toespraken uit de Franse geschiedenis. Het verzet is echter niet meer voorzien in de waanzin van de 21e eeuw, dus wordt het afgelast wegens te veel warmte (!).

  Japan waarschuwt dat AI de totale ineenstorting van de sociale orde kan veroorzaken

Maar u wilt het toch ook …

“Het zou om de gezondheid van de mensen gaan”, rechtvaardigen officiële instanties de maatregel. Deze zin moet in de afgelopen 2,5 jaar goed ingestudeerd zijn. Misschien komen er binnenkort ook lockdowns zodat niemand meer omkomt in het verkeer. Het is moeilijk voor te stellen wat er zou kunnen gebeuren. De reeds voorbereide autoverboden passen goed in het concept. Veel Fransen, die, zoals wij weten, uit Afrika komen, zullen niet kunnen ophouden met lachen om deze maatregelen. Maar misschien zullen zij dezelfde woede voelen als ieder denkend en vrijheidslievend mens.

Ik dring er bij onze lezers op aan de mainstream leugens over “ongekende” zomertemperaturen niet te geloven. Het Europese warmterecord werd op 10 juli 1977 in Athene gevestigd – op 48 graden Celsius. Frankrijk staat bekend om zijn hete zomers. Op 28 juni 2019 werd het 45.9 graden in Gallargues-le-Montueux in het zuidelijke departement Gard. Maar waarschijnlijk heeft de mainstream, waarmee zowel wij als de Franse regering de bevolking bedoelen, toch gelijk – en staat ons dit jaar de heetste zomer ooit te wachten. Net als elk jaar sinds het klimaatalarmisme in de mode is gekomen.

Als wij mainstream waren, zouden wij dit artikel eindigen met foto’s van bosbranden, woestijnen en uitgedroogde steppen en erop wijzen dat het in 1913 56,7 graden Celsius was in de Amerikaanse Vallei des Doods. Hadden de mensen toen maar gruwelijk hoge belastingen betaald om het klimaat te helpen afkoelen! In plaats daarvan zullen we foto’s tonen uit een tijd toen de mensen nog blij waren met een paar warme zomerdagen.

  Waarom is het Westen zo zwak (en Rusland zo sterk?) De rol van het menselijk kapitaal en Westers onderwijs


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-project



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin – Westerse “Elites” leven in een “Droomwereld”
Volgend artikelEuropeanen zijn voorstander van vredesakkoord in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Ik ga morgen demonstratief midden oo de dag een flinke duurloop doen!!!

  Dat zal ik ook nu wel overleven.
  Putain de merde, cette blaireau!!!!

  • De WEF Puppets lopen overal nog vrij rond. Overal is hulp nodig.
   Het is 1 grote corrupte bende op deze aardbol. En het volk is daar de dupe van.
   Je zou toch denken met 7,5 miljard mensen tegen een paar 1000 psychopaten…..?
   Snap jij het, snap ik het.

  • die klojo is VOORBIJ de hulp.Ik zag laatst aan een kort clipje hoe zijn vrouw hem behandeld.uhggggg….Moeder zoon syndroom.Die gasten zijn eecht gestoord.Hijs zwak,zijn dominatrix regeerd.

 2. Let gewoon op de gemiddelde temperaturen , en U zult zien dat we de warmste jaren al gehad hebben , en dan alsnog hebben temperaturen altijd verschilt , zonder dat de mens co2 , of stikstof waarmee ze nu de bouw en de boeren kort houden , uitgestoten hebben . , Juist voor elke koude tijd zijn de temperaturen met uitschieters op hun hoogst .

 3. Augustus 1985 was het in de Medoc plaatselijk 48 graden….ik wee thet want ik zat er middenin, puptent, , kale vlakte, de hel….

  Massa’s mensjes/achtigen zijn te stom om zelf te denken, en gaan dus ook met 35 of meer granden celcius een openlucht festival bezoeken. Resultaat is overuren voor de ambulances dus ik kan begrijpen dat de stommeren onder ons beschermd worden begeleid in hun leven. Beeindiging zou ook een optie zijn maar we spreken hier over het stemvee van de heersende “klasse” dus behalve fraude met tellen zijn imbecielen dus ook nodig. Sterilisatie is wel een idee…..VVDer in hatt en nieren zijn maar niks kunnen werpen dat jou debiliteit kan voorsetten…ook een optie… Tijdelijk dan toch…dus verbieden is een prima middel en je traint je schapen om te luisteren, dus dubbel je winst.

  Als regeringen mensne gaan verbierden zichzelf te erplaatsen, dus daadwerkelijk de vrijheid afnemen dan moeten de politici in die regering zo snel mogelijk worden gedroogd boven het haardvuur, ze zijn duidelijk nat weggelegd en verkeerd opgedroogd.
  Burgeroorlog in Europa is al gaande, maar nog kleinschalig.dat gaat snel veranderen. Als een duuizendtal “jongeren”sommighen zo zwart als roet en anderen met Marrokaanse vlaggen ee feest in Iralie dusdanig kunnen laten ontsporen, dan laat dat zien welke machten er sluimeren binnen Europa….en dat Europa binnen 24 uur overal in chaos kan zijn….we zitten op een kruitvat dat vele verschillende ontstekers bevat en ene smeulende lont heeft….bij chaos vallen hulopdiensten uit elkaar en ook is de macht van de regering weg….

  Ik ga iets zeggen over het Nederlande leger, en ik heb de papieren om het te bewijzen. Ons leger is NIET in staat tot het voeren van oorlog, nog geen week. Bij een burgeroorlog of chaos kan men zelf de eigen kazernes niet beveiligen. Eigenlijk is ons leger een grotendeels poppen theater waarbij het gros van de spelers/ figuranten door de leiding alis opgegeven voordat er ook maar een minimale gevechtshandeling heeft plaats gevonden.
  Hoe kom ik hierbij?
  Ik heb aanbestedings lijsten van defensie van enige jaren terug met een goede reden doorgenomen en de absurditeit is enorm.
  Stel je voor dat je een geweer koopt. ziet de bon er zo uit bij defensie: 1 geweer, kaliber .300 blackout. 500 kogels, twee magazijnen. Let op, dit is een voorbeeld! ziet de order er uit als volgt: 200 geweren, 400 magazijnen, 50.000 kogels. dus de kogels zijn als wat minder want 50.000 , dat klinkt best veel….maar nu komt ie….verder worden er 5 slagpinnen besteld, 2 afsluiters en drie kolven. 5 veertjes trekker en 4 veertjes slagpin….2 patroontrekkers….

  Even kort door de bocht….dit is niet het materiaal waar het om gaat, maar het voorbeeld. Men koopt voor tonnen producten en vervolgens reserve onderdelen voor tientjes….dus als iets kapot gaat zit iemand die de vierde of vijfde is met dat euvel zonder wapen…..dit is zoals defensie zaken doet. Al jaren.
  Een visser met een hengel, een draad en twee haakjes en een dobber is ook zo uitgevist….

  In de jaren 80 was het in het leger bijna onmogelijk om schoenen te ruilen als ze kapot waren, en de toenmalige schoenen waren geplakte zolen op een soort bruin karton leer iets met een spaanplaten blokje in de hak….duhhhh….totaal inferieure kwaliteit van schoenen tegenover het type ervoor…maar iemand zal steek penningen hebben gekregen….honderduizenden liepen erop en verknalden hun voeten…..

  Ons leger is benadeeld vanaf de dag dat het uniform werd aangetrokken doordat politici en hogere officieren, die verantwoordelijk zijn voor de beoordeling, aankoop en toezicht op de materialen hun eingen welbevinden ver boven dat van hun toevertrouwde verantwoording stelden…..cultuur weet u…….als opzettelijke corruptie met de doodstraf zou worden bestraft zouden we de helft of meer generaals buiten dienst met vet pensioen minder hebben…om te zwijgen over politici met wachtgeld…

  Ik heb wat aankopen gedaan op domeinen, legerspul. Er is zoveel kapot door totaal gebrek aan onderhoud dat ik bijna in jank modus zou gaan: het is troep dat in de handen van kinderen en onnozelen word gestopt die vervolgens mogen doodgaan ergens met hun kapotte spul. Herstel, ik heb een goed product gekocht, eigenlijk een super produkt. Maar totaal verneukt door zogenaamde professionals….verwaarloosd, opzettelijk kapot gemaakt. Gewoon, omdat het toch niet van hun is….de mentaliteit van milennials….van verwende kinderen die groot zijn geworden…
  Het is de verantwoording van de leiding dat er zowel zorg word gedragen voor het materiaal dat door de bevolking word betaald als dat wie ermee omgaat kennis van zaken heeft en daarvoor word opgeleid. Ten slotte verwachten we van militaien dat ze voor ons als volk en land als eerste sterven….

  Er zullen best serieuze mensjes rondelopen in uniform, die geloven in god, koning en vaderland. Ik was ooit zo, met een onbegrendsd vertrouwen dat we leefden in een geweldig land met geweldige wetten en regels. Nu bijna 40 jaar verder is mij heel duidleijk dat wij als burgers, en dus ook onze militairen wegwerp spul zijn dat niet teveel mag kosten en vervangbaar is door import raket geleerden uit Afrika.Klopt, die kunnen ook een uniform dragen, een geweer vasthouden en pang roepen en doodgaan….maar onze eigen mensen moeten eerst….

  Ons land,euh….STOP. !!!

  Onze, cq de gekochte regering verwacht en roept dat ons leger paraat is maar ze staan klaar om te worden afgeslacht. Dit is geen leger maar een verkleedpartij. Een leger heeft deugdelijk materiaal, goede logistiek en vooral capabele leiders.

  …dat is ook wat alvast ontbreekt…

  Mensjes met een verantwoordleijkheid moeten hun materiaal door en door kennen en vooral respecteren, anders zijn het prutsers. De enkeling die wel hart heeft voor de zaak word vaak uitgekotst, soms zelfs tijdens de slaap in elkaar geslagen door de “maten” of/en vind een handgranaat in bed….ook dit is ons leger….selectie is essentieeel voor wat je krijgt als geheel. De boer die rotte of beschimmelde aardappels poot heeft een miserabele oogst, de regering die voor politie en leger de toelatings eisen dusdanig laat zakken zodat alles lid kan worden van de “elite” is bezig de eigen samenleving om te brengen. Maar goed, als de tekst van je liedje vals en vuil is zul je ook geen goede zangers krijgen….

  Nou, Harikiri had een Nederlands woord kunnen zijn…

   • Ik ken ‘m Leen Maarten, ik ken hem en de spijker is op de kop zoals het niet beter kan.

    Het is enorm frustrerend te zien wat er mis is en niets te kunnen doen. He tis niet erg als het de persoonlijke zaken betreft van de politici, ze doen maar. Maar het is ONZE toekomst en ONS land wat ze schofferen en uitverkopen. Het zijn onze kinderen in uniform die ze kapot laten gaan voor een economisch voordeeltje waarvan de helft in andere zakken terecht komt.

    Onze politici zijn moordenaars, zowel direct als indirect. Hun partijgenoten die de basis verschaffen vanwaaraf de smeerlapperij kan bestaan zijn dat om die reden ook. Ze maken en steunen moord en hulp aan moord.
    Niet enkel de Haagse ratten maar ook jou lokale VVDer heeft hier deel aan…hun zijn de lui die Ruttes en Kaags achtigen in het zadel houden.

    Hunnie, die ook in jou dorp wonen.

   • Onverzettelijk koers zetten op de klippen. Meer dan frustrerend.
    En nog pijnlijker in dat aspect, vind ik de massa -achteloos of onverschillig- die een koersverandering in de weg staat.

    [..] Hoe dan ook. Sabotage of op een andere manier een achterhoedegevecht voeren, acht ik oprecht legitiem. Maar ja, dat is ook zoiets.
    Uberhaupt, zelfs met een geslaagde muterij, lijken mij de klippen onvermijdelijk.
    Het blijft een waanzinnig lot. Al zou het een slok op de borrel schelen in goed gezelschap (_muiterij en schoon schip maken achter de rug).

    Houd je taai, ouwe zandhapper.

 4. Wat een onzin.
  In mijn jeugd, geboren in de vijftiger jaren, waren er ook zomerdagen van rond de 45 graden.

  Ik verbaas me er al jaren over dat men in de paniekmodus raakt als het boven de.30 graden komt.

  Dat heeft dus met de klimaat hoax te maken.
  Onze kinderen hebben er vaak om gelachen als ik vertelde dat hun opa, dan buiten sliep en in de vakantie in de kelder bivakkeerde.

  Laatst las ik dat er een kleine ijstijd aankomt, wetenschappelijk artikel.

  Zou mooi zijn als de natuur de klimaat idioten ondersneeuwde.
  Dan zou het in ieder geval zo afgelopen zijn met die idioteriëren

  Laat de natuur en de mens zijn gang gaan zoals voor 2020.

  Het leven is te kort voor dit soort chantagepraktijken.

  Macron en co. zijn machtswellustelingen.

  Heel de klimaat hoax is de grootste onzin.

  Alles dat als oplossing word aangedragen zijn verdienmodellen.
  Die dikwijls nog meer kwalijke zaken tot gevolg hebben.

  Woestijnen vol met afgedankte zonnepanelen en bladen van windmolens en ander afgedankt materiaal.

  Voor de rest het verbieden van zaken voor de volksgezondheid, waarom liggen de kankerstokjes (sigaretten) nog in de winkels?

  An me hoela die nonsens.
  Dat ze zichzelf nog serieus kunnen nemen.
  Wie trapt er nog in?
  Wie accepteert hun macht nog?
  Als niemand zich nergens iets van aantrekt, is die strijd ook zo gestreden.
  De charlatans.

  Als ze dan toch alles af willen nemen, maakt het ook geen donder uit, om eventuele boetes te betalen, en je daardoor in de schuld te werken .

  You will own nothing, and you will be happy.

  Nog even lol maken en er hard tegenin.

  Wij lachen en zij in paniek.
  Volgens mij zijn ze al flink in paniek.
  De nonsens vieren hoogtij dat is niet voor niets.😂😁🌞

  • Gamble ik maak mij er ook geen zorgen over. Waar ik woon in Azie is het elke dag boven de 30 graden ben 72 en spring ondanks die warmte gewoon op mijn racefiets. Nergens last van en ben in goede conditie. Europa is verwijfd geworden met slappe politici die denken voor ieder risico een code te moeten uitvinden (code rood/geel/zwart en weet ik veel welke kleuren nog meer) Hier lees je er niets over niemand doet moeilijk en gaat gewoon z’n gang.

 5. Nou dan kunnen ze Bulgarije hier elk jaar wel op slot gooien zo tegen eind Augustus en begin september want dan is 40 tot 43 graden echt geen uitzondering.
  Inderdaad klimaatlockdown en niet anders.

 6. Nazi’s. Overal nazi’s.

  Maar. Jammer. Dat verloren appèl (of twee) van de eerste nazi’s.
  We weten het niet natuurlijk, hoe het anders was gelopen.
  Nu lijkt er niks gewonnen, eerder verloren en met weinig hoop en geluk voor de gutmensch.

  _toi-toi-toi

 7. Waar maakt iedereen zich nou zo druk om? Leef, lach (het zijn clowns) en trek je nergens iets van aan. Negeer alle leegschedels, doe geen moeite ze zijn toch al verloren, ze gaan liever dood dan dat ze nadenken en dat is okee. Laat gaan joh.

  Even iets anders……… 22 Juni, gaat dat nou door in DenHaag of niet?

 8. Ze zijn knettergek en de mensen die hierin meegaan ook want die maken het mogelijk dat ze deze waanzin uit kunnen voeren.

 9. Ach ja wat hadden we verwacht, dat de regeringen zouden stoppen met onze vrijheden af te nemen, wat er twee jaar lang gebeurd is, of dat we in Nederland een klok hadden, en we na 21:00 niet meer naar buiten mocht (waar ik me niet aan gehouden heb toen).

  In veel landen mochten mensen geen eens meer naar buiten als je niet naar je werk moet of nodig boodschapten moest hebben, en nu gebruiken ze het voor een hitte golf of welke andere excuus, en de meeste mensen zullen het gewoon weer accepteren, want steeds meer mensen willen niet meer zelf na denken, en houden wel van een papa/mama regering die jou als klein kindje gaat vertellen wat je wel en niet mag.

  En zij zullen het verk****n voor ons die wel zelf willen na denken en echt vrij willen wezen, de gezegde klopt helemaal.

  Het slachtoffer van mind-manipulatie weet niet dat hij een slachtoffer is. Voor hem zijn de muren van zijn gevangenis onzichtbaar, en hij gelooft dat hij vrij is. ~ Aldous Huxley

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in