Het Asiel- en migratiepact dat op 23 september 2020 door de Europese Commissie is gepresenteerd, maakt de weg vrij voor een beleid van massale migratie. Dit zou het einde betekenen van de Europese welvaartsstaat, de Europese naties en de Europese culturen. De Europese rechtse partij Identiteit en Democratie (ID-partij) en de AfD zijn nu een petitie gestart tegen het EU-migratiepact.

In de petitie Stop het EU-migratiepact waarschuwen de verantwoordelijken dat het EU-migratiepact het VN-migratiepact van 2018 zal uitvoeren. Dit leidt tot een recht op migratie. Economische migranten worden zodanig gelijkgesteld met echte vluchtelingen. De EU-lidstaten worden bedreigd door een “demografische transformatie” – met andere woorden een bevolkingsuitwisseling – als gevolg van de “geplande overstromingen”, meldt Jouwatch.

De drie pijlers van het pact :

1. Immigratie aanmoedigen

 • Het onderscheid tussen echte vluchtelingen en economische migranten en dus tussen legale en illegale migratie vervaagt;
 • De reikwijdte van “gezinshereniging” verbreedt, zodat de toelating van een migrant betekent dat zijn hele gezin wordt toegelaten;
 • Er wordt logistieke ondersteuning op de migratiesnelweg geboden, zoals het charteren van boten en vliegtuigen, om de massale verhuis tussen de continenten te vergemakkelijken;
 • Decriminalisering van de illegale activiteiten van ngo’s die wetens en willens samenwerken met mensensmokkelaars en -handelaars;

2. Uitzetting van illegale migranten ontmoedigen

 • De duur van de legale uitwijzingsmogelijkheden wordt beperkt;
 • Automatische regularisatie toestaan ​​ten behoeve van illegale migranten zodra de wettelijke uiterste termijnen voor uitzetting worden overschreden; met andere woorden, het pact zal het mogelijk maken dat illegale migranten geregulariseerd worden en in de EU blijven;
 • Verplichte toelating tot Europese bodem voor op zee ingezamelde migranten invoeren;
 • Europese landen verbieden druk uit te oefenen op de landen van herkomst voor de overname van hun burgers
  EU wil gratis Russisch gas

3. EU beslist in onze plaats

 • Vestiging van migranten wordt in de lidstaten verplicht (verdeling op basis van bevolking en bbp);
 • Onmiddellijke toegang tot de EU toegestaan voor zieke patiënten, gezinnen en minderjarigen jonger dan 12 jaar.

In de petitie staat verder dat de EU met de wettelijke controle van de buitengrenzen “de sleutel tot het huis van Europa bezit. Nu opent het de deuren zonder onze toestemming en vraagt het de wereld om te komen en te blijven. We moeten deze sleutel terugkrijgen. Anders worden we overspoeld en uiteindelijk dakloos”, waarschuwt de ID-partij in de petitie. Het EU-migratiepact moet daarom worden stopgezet.

De Identiteit en Democratie partij (ID-partij), tot 2 juli 2019 onder de naam Beweging voor een Europa van Naties en Vrijheid, werd na de laatste EU-verkiezingen opgericht. De sterkste partijen in de ID zijn de Franse Rassemblement National (RN) (voorheen Front National), de Oostenrijkse Vrijheidspartij (FPÖ), de Italiaanse Lega Nord en de Duitse AfD. Ook in de ID: het Belgische Vlaams Belang, de Bulgaarse Volja, het Estse Eesti Conservatiivne Rahvaerakond, het Griekse Nea Dexia, het Poolse Kongres Novej Prawicy, het Portugese Chega, het Slowaakse Sme Rodina – Boris Kollár, evenals het Tsjechische Svoboda a přímá demokracie.

Klik hier voor de petitie.

De geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwd

Vorig artikelMoslimleerlingen over de onthoofding van hun leraar: “Hij had de reputatie van een racist – Hij beledigde onze profeet – Wil je zijn eraf gesneden hoofd zien? De foto staat op Twitter!”
Volgend artikelSenator eist een reactie van de FBI op Biden’s laptop
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Noem mij 1 petitie die ooit enig effect heeft gehaald en ik onderteken ze allemaal.
  Een petitie is om het volk toch het idee te geven dat ze met iets nuttigs zijn bezig geweest.

 2. Er is maar een oplossing stem allemaal die hier tegen zijn op een tegen partij zodat zij die deze onzinnige politiek voeren de macht en hun stuur kwijt raken ! Volgende verkiezingen komen er aan , de Ruttese roulette moet worden stil gezet ! En Klaverjassen moeten aan de kapstok ! En Jetten en consorten kunnen beter ergens anders gaan ouwbetten !

  • En jij denkt dat je nog een eerlijk democratisch land woont waar stemmen nog eerlijk geteld worden en waar van fraude nooit sprake is.
   Veel succes verder, zo zien ze het graag.
   Het zijn niet de stemmers die een uitkomst bepalen maar degen die de stemmen telt.
   Elke uitkomst is hier al van tevoren bepaald.
   Bij de vorige verkiezing werd rutte al gefeliciteerd voordat de uitslag binnen was.
   Helaas stond er een camera op die ze even niet gezien hadden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in