Pedofielen verkopen zichzelf nu als “MAP” – “minor-attraced-people” – met de bedoeling acceptatie voor pedofilie te krijgen. Velen durven zich volledig open te tonen met een portretfoto, wat aangeeft dat er een normalisering aan de gang is.

In een poging pedofilie te normaliseren, brengen pedofielen zichzelf nu online op de markt met de nieuwe term “MAP” – wat staat voor “minor-attraced-people” (in het Nederlands “mensen die zich aangetrokken voelen tot minderjarigen”), schrijft The Post Millennial.

In de groeiende MAP-gemeenschap, die zich voornamelijk afspeelt op social media zoals Twitter, aarzelen pedofielen niet om zichzelf openlijk “MAP” te noemen en contact te zoeken met minderjarigen.

Ze hebben hun eigen vlag gemaakt die lijkt op een pastelversie van de Pride-vlag en proberen hun mentale stoornis te verkopen als een “seksuele geaardheid”. Pedofilie is in feite een psychiatrische diagnose en het is verboden om seksuele handelingen met kinderen te verrichten.

Het doel van de MAP-beweging is om pedofilie te normaliseren en om progressieve linksen en liberalen ervan te overtuigen dat het tijd is om pedofielen te accepteren als een onderdrukte en gemarginaliseerde groep.

Door het sjabloon te volgen dat de homolobby met succes heeft gebruikt om de brede acceptatie, om niet te zeggen eerbetoon, voor de LGBTQ-beweging te krijgen die vandaag de dag legio is, hoopt men begrip en normalisatie te krijgen voor haar walgelijke neiging.

Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze een “P” voor pedofilie toevoegen aan het acroniem, dat dan “LGBTQP” zou worden.

Met de verraderlijke toename van de aanwezigheid van MAP online, durven steeds meer pedofielen openlijk te verschijnen met hun portretfoto en abominabele lust, ondanks alle kritiek op hen.

  Facebook stopt Trump-advertenties - vergelijking met nazi-Duitsland

Een Twitter-gebruiker schreef ”Fuck it, I have nothing to lose. Iam a PROUD MAP!”, (vrij vertaald “Verdomme, ik heb niets te verliezen. Ik ben een TROTSE MAP!”) en pronkt ongegeneerd met foto’s.

Klik voor op Twitter

Anderen zijn voorzichtiger met het verschijnen met een foto, maar toch open met het feit dat ze zich seksueel aangetrokken voelen tot kinderen en dat ze contact zoeken.

Pedofiel Todd Nickerson

De pedo-scene heeft inmiddels ook zijn eigen helden en PR-gezichten. Zo vraagt de uitgesproken pedofiel Todd Nickerson publiekelijk om acceptatie.

Hoewel de nieuwe openheid van pedofielen het makkelijker maakt om potentiële daders te identificeren en kinderen voor hen te waarschuwen, is het feit dat ze zich comfortabel voelen om tegelijkertijd met foto publiekelijk te verschijnen een teken dat het doel van de pedofielen om acceptatie en normalisering te bereiken langzamerhand wordt bereikt.

Pedofilie schijnt met de leeftijd naar beneden gekropen te zijn en zelfs vijftienjarigen hebben blijkbaar vandaag de dag problemen met het feit dat ze zich tot kleine kinderen  aangetrokken voelen.

Duitse bureaus voor Jeugdzorg overhandigen kinderen aan pedofiele pleegvaders

Vorig artikelBlack Lives Matter-leider begint nieuwe politieke partij – wil blanke mensen tot slaaf maken
Volgend artikelDonald Trump weigert het corrupte WHO- en Gates’ Covax-vaccinatieprogramma te steunen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Als dit er ooit doorkomt,dan is één van de laatste zegels verbroken.
  De gevolgen zullen niet te overzien zijn.
  Maar stel je eens de simpele vraag waarom dit nu zo hard gepromoot wordt?
  Voor de pedo in de straat? of is het om het groteske wangedrag van veel hoge heren te kunnen buiten vervolging stellen als ze er op gepakt worden?
  Of is het om het gedrag van de islam te kunnen laten geworden?
  Waarschijnlijk geen van de genoemde maar een mix van allemaal, het ene dekt het ander door het dooreenlopend karakter.
  Hoe dan ook het is de hoogste tijd om het te stoppen, want eens op een “aanvaardbaar” niveau is er geen weg meer terug, de wet zal het verbieden.

 2. Dat isonze eigen schuld.
  De directe aanleiding: samenwonende homo’s “huwelijk”en “getrouwd”noemen.
  Homo’s moeten wel getolereerd worden, maar niet ten koste van hetero instituties als huwelijk.
  Daarnaast: homofilie is NIET normaal; is deviant gedrag.
  Kan -net als in de natuur bij dieren- getolereerd worden niet geaccepteerd

  Nu pedofilie, dan gerontofilie, necrofilie,sadisme, masochisme..
  Wat gestoord is wordt als normaal beschouwd; het begin van totale zelfvernietiging.
  Kijk maar naar links

 3. Ik hoop toch werkelijk dat dit een doorgeslagen nepbericht is…anders mag wat mij betreft de hele mensheid zeer snel van de aardkloot worden geveegd!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in