Foto via Twitter

Na de branden in het kamp Moria werden 406 “NBMV’s” (asielindustriejargon voor “niet-begeleide minderjarige vreemdelingen”; eigenlijk door de bank genomen jongvolwassen criminelen, namelijk brandstichters en chanteurs) naar het vasteland van Europa gevlogen.

“Na de branden in het Moria-kamp werden 406 onbegeleide
minderjarigen naar het Europese vasteland gevlogen.

Vergelijk de verhalen in de #fakenewsmedia met de werkelijkheid
@nos @dw @cnn @bbc

Ik zie jonge volwassen brandstichters lachend hun beloningen
incasseren.”

Ook Nederland is gezwicht voor de chantage en neemt vijftig ‘kinderen’ en vijftig ‘kwetsbare’ migranten op uit het woensdag afgebrande vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland.

In Oostenrijk daarentegen blijft kanselier Sebastian Kurz (ÖVP) zich hard opstellen in de Europese concurrentiestrijd voor de opvang van ‘vluchtelingen’ uit het afgebrande kamp Moria.

“Dit onmenselijke systeem uit 2015, ik kan het niet verzoenen met mijn geweten”, zegt Kurz in een videoboodschap die vanochtend op Facebook werd gepubliceerd, en waarschuwde voor een herhaling van de vluchtelingencrisis van 2015.

“Bye, bye Moria”: ‘Vluchtelingen’ vieren de brand en proberen te voorkomen dat brandweerlieden blussen

  Duur en onrealistisch EU-plan om de invoer van Russische energie te stoppen
Vorig artikelVoor de kust van Lampedusa: Tunesische ‘vluchtelingen’ kapen Italiaanse vissersboot
Volgend artikelHet onmogelijke mogelijk maken: Cyprus stuurt Arabische migranten terug
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in