Screenshot YT

Men kon erop wachten, wat er de afgelopen nacht is gebeurd: In het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos en in de omgeving braken ’s nachts verschillende branden uit. Terwijl bijna het hele kamp nu in brand staat, belemmeren ‘vluchtelingen’ niet alleen het brandbestrijdingswerk, maar marcheren ze ook “Bye bye Moria” zingend naar de haven van het eiland.

De krant Tagesschau schrijft op Facebook:

“Volgens mediaberichten staat bijna het hele kamp in brand. Ook wooncontainers staan in brand en daarom hebben de autoriteiten de evacuatie van het kamp bevolen. Veel van de meer dan 12.000 migranten hebben volgens de hulpdiensten al geprobeerd zichzelf in veiligheid te brengen. Tot nu toe is er geen informatie over mogelijke verwondingen of zelfs sterfgevallen.

Corona-positieven ontvluchten het kamp

Hulporganisaties en vrijwilligers ter plaatse berichtten in social media over mensen die door rook en vlammen van hun vluchtroutes waren afgesneden. Minstens 28 brandweermannen met negen voertuigen die door vrijwilligers worden ondersteund, bestrijden de vlammen, schrijft het persbureau Reuters. Sterke winden, waarvan sommige tot 60 kilometer per uur bereikten, bemoeilijkten het bluswerk. De oorzaak van de branden is nog onduidelijk. Sinds vorige week staat het kamp onder quarantaine omdat minstens 35 migranten positief getest zijn op het Coronavirus”.

Het is opvallend dat de Tagesschau en andere mainstream media zich nu vooral verzetten tegen commentaren die ervan uitgaan dat de vluchtelingen of vertegenwoordigers van de NGO’s, die daar momenteel in groten getale aanwezig zijn, zelf het vuur hebben aangestoken om de autoriteiten en de politici in Europa te chanteren, meldt Philosophia Perennis.

  Op heterdaad betrapt! Video toont het moment waarop migranten brand stichten en vertrekken

Stoeldemonstratie voor de Rijksdag als voorbereiding?

Er bestaat ook het vermoeden dat de stoeldemonstratie van de NGO’s voor de Rijksdag als het ware een voorbereidende actie van de brand was. Een commentator op de Facebook-pagina van Tagesschau vraagt zich af: “Is de timing een toeval? Tegelijkertijd een grote chantagepoging van een linkse NGO voor de Rijksdag met veel witte stoelen. Is niets heilig voor de cultuur-marxisten?”

Het is duidelijk dat dergelijke opmerkingen absoluut niet passen in het concept van de Tagesschau. Daarom blijft haar Facebook-pagina eraan herinneren: “Beste gebruikers*, onthoudt u zich van speculaties – de oorzaak van de brand is nog onduidelijk. Zodra er betrouwbare informatie is, zullen we die ook publiceren.”

Brand door ‘vluchtelingen’ zelf gesticht?

Het is veelzeggend dat de bewoners van het vluchtelingenkamp proberen te voorkomen dat de brandweerlieden het vuur blussen door het gooien van stenen en andere aanvallen. Want in een volledig afgebrand kamp zien ze een grote kans om eindelijk Moria te verlaten en verder te reizen naar andere Europese landen, vooral Duitsland.

Daarom is de gedachte logisch dat de bewoners van het kamp, ​​mogelijk gesteund door de steeds meer crimineel optredende vluchtelingenwelkom-activisten op Lesbos, met opzet de brand hebben gesticht die zich op dit moment naar andere gebieden van het eiland verspreidt.

Dit wordt weerspiegeld in beelden van vluchtelingen die vrolijk “Bye, bye Moria” zingend op weg naar de haven van het eiland:

Niettemin proberen verschillen Duitse mainstream media bedrijven de bewering te verspreiden dat rechtsradicalen van buitenaf de brand kunnen hebben gesticht om hun haat op vluchtelingen af te reageren.

  Europa was de geboorteplaats van de mensheid, niet Afrika, vinden wetenschappers

Keulen burgemeester Reker: “Wij zijn een veilige haven”

Maar de actie laat al resultaat zien. De Keulse burgemeester Reker heeft reeds verklaard: “De situatie in Moria is ondraaglijk. We mogen en zullen niet wegkijken. We hebben NU een Europese oplossing nodig. Keulen heeft met zoveel andere steden verklaard: Wij zijn veilige havens. We kunnen helpen”.

“Bye, bye #Moria” zingen de zogenaamde asielzoekende vluchtelingen
van het #MoriaCamp met sterke, klankvolle stem, terwijl ze het laaiende
vuur van het vluchtelingenkamp met hun mobieltjes opnemen. Deze
mensen mogen onder geen enkele voorwaarde naar Duitsland!”

“Open de grenzen!”: Asielzoekers in Griekenland gebruiken kind als stormram om de politiebarrières te doorbreken

Vorig artikelGates Foundation vernietigt ook Afrika’s voedseleconomie
Volgend artikelDe Antifa-misdadigers in de VS – zo zien ze eruit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in