Ergens in de toekomst zal een geleerde academicus een lijvig boekwerk schrijven met als titel Het Verval en de Ondergang van het Westerse Imperium. Misschien zal de inhoudsopgave, onder andere, twaalf hoofdstukken bevatten met titels ongeveer als volgt: Eerste Wereldoorlog. Tweede Wereldoorlog. Korea. Vietnam. Palestina. Iran. Nicaragua. Afghanistan. Irak. Syrië. Oekraïne. Taiwan, schrijft Batiushka.

Karin Kneissel, de voormalige Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, schrijft momenteel een boek met de werktitel Een Requiem voor Europa. In een interview met Asia Times op 31 juli verklaarde zij dat “de Europese landen steeds zwakker worden op het internationale toneel en dat hun plaats wordt ingenomen door Aziatische landen”. Zij zei dat het Europa “waar zij geboren en opgegroeid is en waaraan zij toegewijd was, niet meer bestaat. De Europese leiders veronachtzamen door onwetendheid en arrogantie de bestaande geopolitieke realiteiten en de grondbeginselen van de diplomatie en dit heeft een gevaarlijke situatie geschapen.”

Zij voegde eraan toe: “Dit hangt samen met Eurocentrisme. Wij geloven dat wij zo groot zijn dat niemand zonder ons kan… Het lijkt mij dat Europa Rusland meer nodig heeft dan Rusland Europa nodig heeft. Als ik gelijk heb, is het dan werkelijk in het belang van de Oude Wereld om Moskou als een vijand te behandelen, waardoor Moskou naar Peking neigt? De Europeanen zijn vandaag de dag steeds meer gedesillusioneerd en wanhopig, en dit kan massale wanorde en anti-regeringsgeweld veroorzaken.”

Kneissel, die uit Midden-Europa komt, laat het klinken alsof Europa in het verleden leeft, vóór 1914, toen het politiek gezien centraal stond in de wereld, in plaats van een min of meer irrelevant politiek achterland te zijn, zoals het in 2022 is. Zeker is dat de fysieke val van een wereldrijk altijd voorafgegaan wordt door het geestelijke verval ervan. Waaruit bestond dat geestelijke verval?

  Leun achterover en kijk toe hoe Europa zelfmoord pleegt

Ten eerste waren er twee generaties Europees-Amerikaanse (“Wereld”) Oorlogen met hun genocidale en sadistische mensenoffers van tientallen miljoenen jonge mensen, vooral jonge Russen en Chinezen. Dit leidde tot de ineenstorting van natiestaten en nationale identiteiten, althans in West-Europa. Ten tweede waren er twee generaties van Culturele Oorlogen, bedoeld om het gezinsleven af te breken. De eerste begon in de jaren 1960. Toen werden “alleenstaande ouders” de norm, niet langer biologische vader, biologische moeder en biologische kinderen, de basisbouwsteen van alle samenlevingen en natiestaten. Na slechts één generatie van deze oorlog, met het verschijnen van stiefvaders, stiefmoeders en stiefkinderen, waartussen geen biologische banden bestaan, kwam een weerzinwekkende en lang onderdrukte ziekte weer naar voren. Men noemt het pedofilie.

Ten derde heeft deze afbraak van het gezinsleven, die zich over twee generaties heeft voortgezet, in het laatste decennium een Geslachtsoorlog veroorzaakt. Er zijn geen vader, moeder, zoon of dochter meer, want door de afbraak van het gezinsleven hebben de kinderen geen vader/moeder rolmodellen meer, met als gevolg dat weinigen nog weten wie zij zijn of hoe zij zich moeten gedragen en hoe zij zich moeten verhouden. En zo zien we de grote verwarring, de uitvinding van Ouder Eén en Ouder Twee, van het gelegaliseerde “huwelijk” tussen mensen van hetzelfde geslacht bijna overal in West-Europa, gepromoot door steeds meer homoseksuele politici, en de adoptie van kinderen door paren van hetzelfde geslacht.

In Oekraïne wordt, onder druk van zijn Transatlantische en West-Europese sponsors, voorgesteld om dit “huwelijk” tussen mensen van hetzelfde geslacht in te voeren. Dit is de prijs die de Oekraïners moeten betalen voor de miljarden dollars suïcidale wapens die het ontvangt voor het bevorderen van “Westerse waarden”. Gewoonlijk krijgt men, als men iets verkoopt, er iets voor terug. Maar als u uw ziel aan satan verkoopt, krijgt u niet alleen niets terug, maar moet u zelfs betalen voor de verkoop. Geestelijk verval gaat altijd vooraf aan de val van de Staat. In Oekraïne hebben velen de satanische tatoeages en pentagrammen opgemerkt op de lichamen van de neonazistische misdadigers die de elite vormden van de strijdkrachten van het regime in Kiev, en velen hebben video’s gezien waarop hun satanische rituelen te zien zijn.

  Globalisten willen 3e Wereldoorlog: NAVO-soldaten in Oekraïne "toegestaan onder internationaal recht"

Dit alles in naam van de “gelijkheid” en de “mensenrechten”. Dit is het einde van het Romeinse Rijk, dat tegenwoordig de westerse wereld wordt genoemd. Dit eindigt op schandelijke wijze in de door de VS uitgelokte oorlog in de Oekraïne, in welks helse vuren van zwavel en zwavel heel Europa zich werpt. Zoals het was in de dagen van Sodom en Gomorra, zo is het nu in de dagen van Eurosodom en Gomerica.

Het bijzondere is de zelfrechtvaardiging van de westerse wereld voor haar eigen zelfmoord en haar weigering toe te geven dat er iets mis mee is. Integendeel, alleen haar “waarden” van “vrijheid, democratie en mensenrechten” zijn juist en moeten daarom over de hele “vrije wereld” verspreid worden. Al wie haar “waarden” niet aanvaardt, die in feite anti-waarden zijn omdat zij destructief zijn en niet constructief zoals echte waarden, moet bespot, belasterd en desnoods tot onderwerping gebombardeerd worden. De westerse wereld van vandaag begint zichtbaar te lijken op middeleeuwse fresco’s waarop de kwellingen van de hel te zien zijn, wat de geestelijke dood is. De westerse wereld is gedemoniseerd, de demonen zijn uit de ingewanden van de hel opgeroepen om haar te bezetten en haar “westerse waarden” zichtbaar en spottend toe te brengen.

Iets meer dan vijftig jaar geleden, in 1971, zong een populaire Amerikaanse zanger, Don McLean genaamd, op bijna profetische wijze over deze kwellingen, dat wil zeggen, over de geestelijke dood, in een liedje dat “American Pie” heette. Hij beschreef hoe Amerika in het vorige decennium van de jaren zestig zijn geloof verloren had, en zong dat “we al tien jaar op onszelf gesteld zijn”, en hoe hij “Satan met genoegen zag lachen”, en dat “de kerkklokken allemaal gebroken waren / En de drie mannen die ik het meest bewonder / De Vader, de Zoon en de Heilige Geest / Ze namen de laatste trein naar de kust… / Singin’, this’ll be the day that I die.”

Het probleem met de westerse wereld is dat zij niet wil luisteren. Inderdaad, in hetzelfde jaar schreef McLean, die katholiek opgevoed werd, een ander liedje, “Vincent” genaamd. Zijn woorden daarin klinken, misschien nog profetischer, door in verband met de huidige weigering van het Westen, gebonden door de ketenen van zijn narcistische zelfobsessie, om te luisteren. Het luistert niet alleen naar Rusland, maar naar alle stemmen van gezond verstand en universele traditie waar ook ter wereld, zelfs uit zijn eigen midden:

  Westerse fantasieën over Oekraïens succes houden aan

Zij wilden niet luisteren, zij wisten niet hoe, ….
Zij wilden niet luisteren, zij luisteren nog steeds niet,
en misschien zullen zij het nooit doen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het Romeinse Rijk ging ten onder als EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe begrafenisbranche doet het geweldig!
Volgend artikelMainstream media geven EINDELIJK toe dat de wereld aan de rand van voedselcrisis en burgerlijke onrust staat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De manier waarop is omgegaan met het Oekraine referendum, de (invoering) van de euro en Europese grondwet, de vaccinatiedrang… in de meeste EU landen dwang en de leugens en weglakken van bewijzen van Rutte en de Jongeen het ontbreken van enige oppositie vanuit NOS maken duidelijk dat menig Afrikaans of Moslim land democratischer is dan het Nederland onder medialieverdje Kaag, Rutte, de Jonge

 2. Opgediend door de heersende machten in de EU.Kijk naar BLM, vandaag de grachten Pride,lhbti gemeenschappen.Alle christelijke waarden in deze zijn ten val gekomen,gepropageerd door de homos uit Den Haag.Doe ff normaal,waarom krijgen deze een podium.? Is dat wat ons geleerd werd.?
  Velen lopen daar mee in de rij,dat zijn waarschijnlijk ook de gelovers in de gifprik.
  We betalen ons blauw aan belastingen en import-medelanders.
  Het land is naar de kloten,Geweld.misdaad tiert,de corruptie als in een bananenrepubliek en een liegende gast aan het roer.

 3. Nederland moet geschoond worden.
  Even kijken naar vluchtelingen: daar waar in het land van herkomst vrede is, vluchtelingen zonder werk retour.
  maar ook: vluchtelingen die na twee jaar nog geen werk hebben: en geen nederlands spreken: retour.
  Meer dan een echtgenote: die echtgenotes retour.
  Aantal moskeetjes normaliseren.D.w.z. net zoveel moskeetjes toestaan als dat er kerken worden toegestaan in Mekka. Rest slopen of ander gebruik; b.v. lokale markt.
  Minaretten zijn een symbool van macht; opblazen.
  Zelfde voor Afrikanen.

  Die gasten worden–net als arabieren– naar west europa gestuurd om ons ras te vernietigen door vermenging, en overname door aantallen.
  gedeeltelijk gelukt.

  Maar een heel interessante (korte) video ; intervieuw met Cassius Clay (Mohamed Ali) over dit onderwerp.
  gezonde mening; duidelijk, to the point en waar. Prachtig!

  https://youtu.be/HqiWFLsgVi4

  Dat doet alle linksen de mond snoeren….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in