Het voorval vond plaats op zondagmiddag rond 17.00 uur lokale tijd in Aulnay-sous-Bois in het departement Seine-Saint-Denis. In de voorstad, gelegen op ongeveer 15 kilometer ten noordoosten van Parijs, werden twee motorpolitieagenten aangevallen en brutaal mishandeld tijdens een routinecontrole. Een politieagent had gebroken ribben en een ontwrichte schouder door de aanval. Beide agenten moesten naar het ziekenhuis voor behandeling.

Backup:

 

Volgens het verslag van de Duitse nieuwssite RT had de motorrijder noch een registratie, noch een rijbewijs bij zich. Zijn passagier, volgens het bericht, stelde voor om naar het nabijgelegen appartement van de bestuurder te gaan om de vermiste papieren te halen. Echter, in plaats van terug te keren naar de motor met een rijbewijs en registratie, keerde de man terug met ongeveer 15 andere mannen. Ze hebben toen de twee politieagenten op brute wijze aangevallen. Op de video die op de sociale media wordt verspreid, ziet men de politieagenten, terwijl ze worstelen met een man op de grond, en door verschillende mannen worden geschopt.

Valérie Pécresse, president van de regio Île-de-France, waartoe ook Parijs en de omliggende gemeenten behoren, heeft de aanval krachtig veroordeeld. Ze schreef op Twitter:

Nogmaals, politieagenten werden gelyncht terwijl ze gewoon hun werk deden! Wat doet de staat met het oog op deze ondraaglijke beelden om het gebrek aan personeel op te voeren en eindelijk sancties uit te vaardigen die werkelijk afschrikkend en afdwingbaar zijn?

Begin oktober vorig jaar heeft een aanval op politieagenten in de Parijse voorstad van Herblay in het hele land voor verontwaardiging gezorgd. Destijds hadden drie onbekende daders twee politieagenten in burger uit hun auto gesleept, hen in elkaar geslagen en neergeschoten met hun dienstwapen. Ze belandden in het ziekenhuis, ernstig gewond. Een van de agenten werd door vier kogels in onder andere de buik en het been getroffen en had ook een schedelfractuur. Zijn collega raakte gewond in het been door twee kogels. De Franse minister van Binnenlandse Zaken sprak toentertijd van “extreme wreedheden” en “ongekend geweld”.

  Volgens Frans geneesmiddelenbeoordelingsbureau zijn alle vier de Covid-19 vaccins gevaarlijk en moeten ze uit de handel worden genomen

Een 20-jarige man is gearresteerd en verschillende anderen worden gezocht. Het bureau van de procureur van Bobigny, bevestigde maandag dat de lokale politie een onderzoek had ingesteld om de aanvallers te identificeren. Men bevestigde ook dat er één persoon was gearresteerd.

Frankrijk: reeds 150 districten bezet door islamieten

Vorig artikelDuits Corona-verzet neemt toe: ondernemers lanceren initiatief “We gaan open”
Volgend artikelMenigte van Trump-aanhangers bestormen het Capitool gebouw
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De Staat doet natuurlijk weer niks. Die zullen het weer zo draaien dat dit islam-tuig eigenlijk te wijten is aan het verschrikkelijke “witte” rechts-extremisme.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in