Frankrijk: reeds 150 districten bezet door islamieten

De ‘integratie’ van de Noord-Afrikanen vordert snel in Frankrijk: zij tonen nu al openlijk hun kracht met bijlen, Kalasjnikovs en handvuurwapens. Hoe lang duurt het nog voordat dergelijke horrorscènes in andere Europese steden te zien zijn?

Zoals het Franse weekblad du Dimanche exclusief meldt, heeft het Directoraat-generaal Binnenlandse Veiligheid (DGSI) nu 150 districten in kaart gebracht die reeds in handen zijn van of onder controle staan van islamieten, onthult een document dat als geheim is geclassificeerd en dat, behalve binnenskamers, niet eens aan de andere betrokken ministers is bekendgemaakt, meldt Unsermitteleuropa.

Naast de banlieues [Frans woord voor buitenwijken die aan de rand van een grote stad liggen, red.] van Parijs, Lyon en Marseille, die al lang in islamistische handen zijn, zijn er verschillende steden in het noorden, zoals Maubeuge, waar de Unie van Franse Moslim Democraten (UDMF) bij de laatste verkiezingen 40% bereikte; en Denin of Roubaix, waar “de situatie alarmerende proporties aanneemt”, aldus een prefect. Maar ook onverwachte wijken als Haute-Savoie of Ain, Annemasse, Bourg-en-Bresse, Oyonnax of Bourgoin-Jallieu. Nog verrassender is het feit dat “sommige microdistricten zoals Nogent-le-Rotrou in Eure-et-Loir nu Salafistische gebieden zijn geworden”, zoals de prefect uitlegt.

Philippe de Villiers, staatssecretaris onder premier Chirac, een bekend soeverein politicus en broer van generaal Pierre de Villiers, die van 2014 tot 2017 dienst deed als stafchef van de Franse strijdkrachten, vertelde op de televisie hoe zijn broer de zittende president Macron waarschuwde: “Als er meer en meer gewelddadige rellen in de buitenwijken komen, zullen we ze niet kunnen confronteren: We missen de middelen, we missen de mannen. Dit is de realiteit van de politieke situatie in Frankrijk”.

Franse geheime diensten: “We hebben te maken met massa’s islamitische immigranten die ons willen vernietigen”

Frankrijk schorst distributie van FFP2 maskers met grafeen omdat het risico te groot is

2 REACTIES

  1. onder het genot van machinegeweren een wijntje drinken op het strand….
    zou het nog een wake up call zijn voor de sheeple?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here