De terreur van de Coronamaatregelen treft vooral de zwakste leden van onze samenleving, de kinderen, het hardst. De voortdurende angst, het verbod op sociale contacten binnen en buiten de familie en de traditionele gebruiken en bovendien het gebrek aan vrijetijdsbesteding veroorzaken psychologische en ook fysieke gevolgschade van onvoorstelbare proporties.

Daarbij komt nog het onmenselijke verplichte dragen van mondkapjes voor kinderen op scholen, wat aantoonbaar schadelijk is voor de gezondheid, schrijft Unser Mitteleuropa. Het verzet hiertegen wordt niet alleen georganiseerd in de vorm van duizenden ouders die er op scholen tegenaan lopen en hun kinderen voortaan thuis of in autonome leergroepen willen onderwijzen, maar ook door oprechte artsen.

Kinderarts gaat naar het Internationaal Gerechtshof, YouTube censureert de video’s er over

Een van hen is kinderarts Eugen Janzen. Hij vecht al sinds het begin van de pandemie tegen de schadelijke en onmenselijke verplichte mondkapjes voor kinderen en brengt het daarom nu voor het Internationaal Gerechtshof in Den Haag. De mondkapjes zijn niet alleen broedplaatsen voor bacteriën en psychologische drukmiddelen, maar ook uiterst gevaarlijk voor de ontwikkeling van de hersenen door de verhoogde CO2-terugademing.

Met zijn zelf uitgevoerde testen en studies op kinderen die mondkapjes dragen, kon de kinderarts bewijzen dat de ademhalingsfrequentie toenam en dieper werd, waardoor de ademhalingspatronen van de kinderen veranderden. De stijgende CO2 in de bloedsomloop leidde ook tot een toename van stresshormonen in het lichaam en ook tot hoofdpijn en andere pijnlijke symptomen.

Zijn videoverklaring werd bijna een miljoen keer bekeken op YouTube voordat hij daar zonder opgave van reden werd verwijderd. De Coronadictatuur heeft ook hier toegeslagen.

  Duitse politicus zegt dat gevaccineerde mensen "absoluut" meer vrijheid zullen hebben dan ongevaccineerde mensen

Kinderen zonder mondkapjes signalen voor “mentaal abnormale moeders”

Hoe perfide de propaganda tegen Coronacritici inmiddels is geworden, blijkt uit een recente krantenknipsel uit een krant. Daar worden moeder en kind afgebeeld met een mondkapje. Daaronder staat geschreven: “Mondkapje op – zo is het goed: Achter een kind zonder mondkapje schuilt vaak een mentaal abnormale moeder.”

Mondkapje op – zo is het goed: Achter een kind zonder mondkapje schuilt vaak een mentaal abnormale moeder.

Terugroeping – levensgevaar! Coronamondkapje-fabrikant waarschuwt voor giftige bestanddelen

Vorig artikelBolsonaro: Coronavirus-vaccin kan je in een krokodil veranderen
Volgend artikelFlauwgevallen na inenting: grote ongerustheid over de Amerikaanse verpleegster – Waar is Tiffany?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Weer zitten de zionisten hierachter, dat zijn meester leugenaars en manipolatoren! Wordt wakker mensen, laat je niet gek maken, laat ze me maar een complotdenker of onverantwoordelijk zijn, die kabal satanisten hebben alle media in handen, toeval?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in