Biden’s populariteit onder links groeit: vrijlating bevolen voor meer dan 14.000 illegalen – waaronder 70% veroordeelde criminelen

3

Fox News presentator Tucker Carlson heeft exclusief een “schokkende” interne memo in handen gekregen die naar ICE – Immigration and Customs Enforcement – agenten is gestuurd en waarin hen wordt bevolen alle illegale immigranten in hechtenis vrij te laten, meldt The Gateway Pundit.

Op Joe Biden’s eerste dag in functie, vaardigde het Departement van Binnenlandse Veiligheid een groot bevel uit om “alle deportaties te stoppen” voor 100 dagen. Een interne e-mail aan ICE ambtenaren onthult nu dat Joe Biden de vrijlating van meer dan 14.000 illegale buitenlanders in hechtenis heeft bevolen.

Het uitvoerende besluit van Biden is bedoeld om terug te keren naar de regels die golden voor 2017, toen de toenmalige president Donald Trump de vereisten voor immigratie naar de Verenigde Staten aanscherpte, meldt NBC News.

Volgens Breitbart zijn 71,45% van de illegalen die momenteel in hechtenis zitten veroordeelde criminelen en een gevaar voor de samenleving.

Tucker Carlson zegt dat de interne memo laat zien dat de Biden-regering in totale chaos verkeert wanneer ze een beleid zo gigantisch verandert zonder uit te leggen wat het betekent.

Het internet lacht zich dood: Joe Biden wuift naar een leeg vliegveld

Vorig artikelVaccinatie sterfgevallen plotseling “Corona slachtoffers” – Nadat 25% van de gevaccineerden stierf in bejaardentehuis
Volgend artikelMicrobiologe vindt brisante aanwijzingen van laboratorium-oorsprong van het Coronavirus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. ►DOWNLOAD the FASTEST new FREE BRAVE BROWSER (link below)…
  The Chrome alternative that…
  BLOCKS ALL YouTube ADS, cookies, & website trackers.
  FREE built-in VPN
  Stop feeding the cookie monster…
  -Your download supports this channel-
  USE THIS LINK… https://brave.com/ent778
  Helemaal top

 2. Net president Trump ontketend een burgeroorlog, maar Biden zal zijn Chinese meesters toch een paar vette benen moeten schenken, om de samenwerking moeten continueren, anders valt alles als los zand uiteen. De permanente adolescentie van het Amerikaanse volk is gewoon om te kotsen en zal mijns inziens de ineenstorting van de VS alleen maar bespoedigen.

  Het wordt duidelijk dat het land lijdt aan een epidemie van gearresteerde emotionele ontwikkeling, deze specifieke ziekte wordt gekenmerkt door een combinatie van: verslaving, hebzucht, onvolwassenheid, angst, schuld, schaamte, wrok, woede, verwarring en lijden.

  Wat het betekent is dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen vastzit in de adolescentie en gedrag vertoont zoals liegen, negatieve attitudes, ongehoorzaamheid en gebrek aan respect, drugs- en alcoholmisbruik, depressie en seksualiteitskwesties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in