Chinese wetenschapster Dr. Li-Meng Yan stelt dat het Coronavirus is gecreëerd in een Wuhan-laboratorium.

2

Viroloog Dr. Li-Meng Yan beweert dat het Coronavirus SARS CoV-2 is gemaakt in een laboratorium in Wuhan. Yan werd gedwongen om Hong Kong te ontvluchten omdat ze een gevangenisstraf in China riskeerde. Een Nobelprijswinnaar in de fysiologie heeft dezelfde mening, het is gecreëerd in een laboratorium.

Dr. Li-Meng Yan is een dokter in de geneeskunde en gepromoveerd medewerkster aan de University of Hong Kong School of Public Health, een referentielaboratorium van de WHO. Yan werkte daar samen met vooraanstaande experts in virologie. In het laboratorium voerde Li-Meng Yan tests uit op het Coronavirus.

Ze ontdekte dat het virus zeer mutageen is en dat het is geproduceerd in een militair laboratorium dat wordt gecontroleerd door het Chinese Volksbevrijdingsleger (FBA), de officiële naam van de militaire strijdkrachten van de Volksrepubliek China.

Dr. Li-Meng Yang’s ontdekking is verdoezeld

Ze stelt dan ook dat het virus niet afkomstig is van een markt in Wuhan en ook niet uit de natuur. Het nieuwe Coronavirus is echter gecreëerd met twee virusstammen (ZXC21 en ZC45) van vleermuizen. Li-Meng Ya zegt dat ze gegevens verzamelt van het Chinese Center for Disease Control and Prevention (CDC), China, lokale artsen en studies in virologie en immunologie.

Li-Meng Yan is nu op een beschermd adres in de Verenigde Staten, waar ze in samenwerking met Amerikaanse wetenschappers een rapport opstelt dat binnenkort zal worden gepubliceerd. Er wordt gezegd dat dit zal bewijzen dat SARS CoV-2 in een laboratorium is gemaakt. Elk virus heeft een vingerafdruk in het DNA die de oorsprong bewijst, zegt ze.

  VN: Mannen zijn schuldig aan de pandemie!

Toen Li-Meng Yan haar bevindingen aan de WHO en haar leidinggevenden in Hong Kong presenteerde, werd ze aangespoord om te zwijgen en “de rode lijn niet te overschrijden”. Onder bedreiging van represailles, vluchtte Yan in april 2020 uit Hong Kong naar de Verenigde Staten. Ze voelde zich genoodzaakt de feiten te achterhalen en offerde daarom vrienden en familie in haar thuisland op. In de mainstream media en China wordt nu een uitgebreide destructieve geruchtencampagne gevoerd om de naam van Li-Meng Yan te bezoedelen.

Nobelprijswinnaar achter HIV: SARS CoV-2 werd gecreëerd in een laboratorium

Luc Montagnier stelt dat bekwame moleculaire biologen SARS CoV-2 hebben gecreëerd. Luc Montagnier is een Franse wetenschapper aan het Institut Pasteur. Montagnier en twee collega’s ontvingen in 2008 de Nobelprijs voor de Fysiologie voor de ontdekking van het HIV-virus.

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. Kennedy

Vorig artikelZwarte getuige filmt en juicht wanneer blanke politieagenten door het hoofd worden geschoten
Volgend artikelStudie onthult: door de VS geleide oorlogen maakten van 37 miljoen mensen vluchtelingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in