De vreemde eigenschappen van het Coronavirus geven aan dat het mogelijk in een laboratorium is gecreëerd en genetisch is gemodificeerd om zich gemakkelijker aan menselijke cellen te hechten. Dit volgens professor Nikolai Petrovsky, die als gevolg van de nieuwe studie van mening is dat de oorsprong van het virus nu zeer zorgvuldig moet worden onderzocht.

Professor Nikolai Petrovsky is werkzaam bij de afdeling Geneeskunde en Gezondheid van de Universiteit van Flinders, waar hij de laatste 20 jaar heeft gewerkt aan de ontwikkeling van vaccins tegen grieppandemieën, ebola en SARS.

In een nieuwe wetenschappelijke studie die momenteel wordt geëvalueerd, hebben hij en andere wetenschappers geconcludeerd dat het Covid-19-virus uniek is in die zin dat het van mens op mens overgaat terwijl de infectie niet zo gemakkelijk op andere soorten wordt overgedragen.

We ontdekten dat het COVID-19 virus bijzonder goed is aangepast om zich te binden aan menselijke cellen en dat was veel beter dan zijn vermogen om zich te binden aan de cellen van een andere diersoort, wat vrij ongebruikelijk is omdat wanneer een virus goed is aangepast aan een dier en het dan toevallig overgaat op een mens, je normaal gesproken zou verwachten dat het een lagere binding heeft met menselijke cellen dan met het oorspronkelijke gastheerdier. We vonden het tegenovergestelde, dus dat was een grote verrassing, vertelt Petrovsky aan Sky News, en legt dus uit dat het fenomeen dat het virus zich gemakkelijker bindt aan menselijke cellen dan de cellen van sommige andere organismen, iets is dat algemeen wordt beschreven als ongebruikelijk.

Het was alsof het was ontworpen om mensen te besmetten, zegt hij.

Petrovsky zegt dat we nog steeds niet zeker weten waar het virus vandaan komt, maar dat het ofwel van een nog onbekend dier is dat het op mensen heeft overgedragen, ofwel dat het virus gewoon uit een laboratorium is gelekt.

  "Pfizer Covid-19 vaccin is veel minder effectief" - slechts 29 procent

Het feit dat de wetenschappers zo lang de lijn hebben getrokken dat het dieren zijn die de infectie hebben overgedragen op mensen in plaats van het verklaringsmodel dat het virus uit een laboratorium is gelekt, berust volgens Petrovsky op het feit dat wetenschappers zich zorgen maken dat een aanwijzing naar het laboratorium in Wuhan, en in het verlengde daarvan China als “de boosdoener” achter het virus zit, zou hebben geleid tot politieke gevolgen. Bovendien zou het van invloed kunnen zijn op de manier waarop het onderzoek in de toekomst zal worden uitgevoerd en het moeilijker maken om experimenten uit te voeren in laboratoriums, en het was daarom gewoon veiliger om te beweren dat het virus afkomstig was van een dier.

Hij sluit ook niet uit dat het om een door mensen vrijgelaten virus gaat dat in een experiment voor celkweek is aangepast om zich gemakkelijker te kunnen hechten aan menselijke cellen, wat volgens hem zorgvuldig moet worden onderzocht.

Kardinalen waarschuwen voor NWO: “Er zijn machten die Corona misbruiken voor greep naar wereldheerschappij”

Vorig artikelBijna de helft van alle moslims in Denemarken wil sharia wetgeving invoeren
Volgend artikelAllahu Akbar nu ook verkrijgbaar bij IKEA
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in