Minder dan een week na de verovering van Severodonetsk, heeft het Russische leger nu Lysichansk volledig omsingeld. Enkele duizenden Oekraïense troepen zitten nu gevangen in een ketel waar geen versterkingen of voorraden in kunnen, schrijft Hal Turner.

De Russen zullen hen waarschijnlijk allemaal een kans geven om zich over te geven, maar dat zal naar verwachting niet goed gaan. Dit weekend zullen al die Oekraïense troepen waarschijnlijk sterven.

Zo gaat het overal waar de Russen in Oekraïne komen. Zij omsingelen het doelwit, bieden overgave aan, en degenen die nalaten de wapens neer te leggen, worden gedood.

Telkens weer, en telkens weer, ditzelfde resultaat.

De NAVO-wapens maken geen enkel verschil.

Oekraïne is de oorlog aan het verliezen, en heel erg aan het verliezen. In feite, geloof ik dat Oekraïne geen enkele kans maakt.

Ik heb dit in mijn radioshow ontelbare keren gezegd sinds de vijandelijkheden op 24 februari begonnen.

Ik heb herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat Oekraïne verloor op het moment dat de Russische troepen de grens van hun land overstaken. Toen was het voorbij. Alleen de politici en de “woke” generaals konden het niet zien.

Het Russische leger is een bijna niet te stoppen macht.

Oekraïne zou zich moeten overgeven of op zijn minst vrede moeten zien te bereiken.

Het probleem is, dat het woord van Oekraïne niet deugt. Zij gaan overeenkomsten aan, zoals in Minsk, met nul intentie om uit te voeren wat zij afspreken. Zelfs hun vroegere president, Porosjenko, gaf toe dat de hele overeenkomst van Minsk alleen maar bedoeld was om tijd te winnen voor Oekraïne om zijn leger op te leiden en beter uit te rusten. Het was een complete farce vanaf het begin.

  In een "bliksemaanval" trokken de Russen Torske binnen op slechts 8 km van Lyman en bezetten het oostelijke deel!

Oekraïne is dus niet te vertrouwen. Absoluut niet.

Hoeveel duizenden Oekraïense troepen zullen naar de slachtbank gestuurd worden omdat hun zogenaamde “leiders” weigeren zich over te geven?

Negatieve gevoelens over Rusland – misplaatst

Ik denk dat een van de redenen waarom veel Amerikanen zulke negatieve gevoelens over de Russen koesteren, ons collectieve onvermogen is om te begrijpen welke prijs de Russen hebben betaald om Hitler te verslaan. De trieste waarheid is dat de meeste Amerikanen moeite hebben om de strijdende partijen in de Tweede Wereldoorlog te identificeren en over het algemeen geloven dat dat verschrikkelijke conflict beslecht werd door wat Amerika deed…

Laat mij daarom enkele verrassende feiten met u delen. Wat waren de vijf bloedigste veldslagen in de Tweede Wereldoorlog die de Verenigde Staten de meeste dodelijke slachtoffers hebben gekost?

Slag om Normandië – 6 juni tot 25 augustus 1944. De Verenigde Staten verloren 29.204 gesneuvelden in de strijd.

Slag om de Ardennen – 16 december 1944 tot 28 januari 1945. 19.276 KIA [Killed In Action].

Midden-Europa Campagne – 22 maart tot 8 mei 1945. Dodelijke slachtoffers in totaal 15.009.

Slag om Okinawa – 1 april tot 22 juni 1945. Het aantal doden wordt geschat tussen 14.000 en 20.000.

Filipijnen Campagne – 8 december 1941 tot 6 mei 1942. Ongeveer 13.000 KIA.

***

Hier zijn de top vijf Russische campagnes. Zij vochten alleen tegen de Duitsers. Maar de prijs in bloed is duizelingwekkend:

Slag om Leningrad – 8 september 1941 – 27 januari 1944. Totaal aantal gesneuvelden: 1.017.881.

Slag om Moskou – 2 oktober 1941 – 7 januari 1942. Rusland verloor 653.924 doden en vermisten.

  Scott Ritter: De gedachten van wanhopige mannen

Operatie Barbarossa – 22 juni 1941 – 5 december 1941. Rusland verloor 566.852 gesneuvelden.

Slag om Stalingrad – 23 augustus 1942 – 2 februari 1943. Rusland verloor 478.741 doden of vermisten.

Slag bij Koersk – 5 juli 1943 – 23 augustus 1943. Het totaal aantal dodelijke slachtoffers bedroeg 432.317 gesneuvelden of vermisten.

Laat ik het verschil op een andere manier aangeven. Het totaal aantal Amerikaanse gesneuvelden in de Tweede Wereldoorlog in zowel het Europese, het Noord-Afrikaanse als het Pacifische gebied bedroeg 472.000. De Russen verloren meer manschappen in vier afzonderlijke veldslagen dan de Verenigde Staten in de hele oorlog verloren.

Het Russische volk vocht niet omdat Stalin een geweer op hun rug gericht had. Zij verzamelden zich op een opmerkelijke manier tegen de nazi-invasie. De meeste militaire analisten voorspelden toen dat de Sovjet-Unie zou bezwijken onder het gewicht van de nazi-stoomwals. Het Russische volk trotseerde die verwachtingen en verzamelde zich om het beste van de Duitse legers te verslaan.

Het gruwelijke dodental raakte bijna elk gezin in Rusland. Daarom gedenken en herdenken de Russen dat offer nog steeds elke mei. Het heeft niets te maken met communisme. De Tweede Wereldoorlog heeft de Russen tot op het bot getekend. Dat is de voornaamste reden waarom Vladimir Poetin brede publieke steun geniet bij het aanpakken van de dreiging vanuit Oekraïne. Oekraïne is sinds 2014 de facto een NAVO-bondgenoot.

De Verenigde Staten en de NAVO vergissen zich schromelijk als zij denken dat het Russische volk zal worden getemperd door militaire machtsvertoon door troepen aan de Russische grenzen te stationeren. Deze vermeende dreiging gaat verder dan Poetin. Het is iets wat de meeste Russen zien en vrezen. Mijn hoop is dat, zodra het Amerikaanse volk de gerechtvaardigde bezorgdheid van de Russen inziet, het de oproepen om Rusland als een hardnekkige vijand te behandelen, zal verwerpen.

  Russische raketten verwoestten Oekraïens militair hoofdkwartier in hotel in Pokrovsk, Kiev liegt dat de aanval burgers raakte

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hier is uw “Red Pill” moment over de Rusland-Oekraïne oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe onuitstaanbare arrogantie van de voortdurend bij het verkeerde eind hebbende vaccinzeloten
Volgend artikelKlokkenluidster: Pfizer’s voornaamste doel is het immuunsysteem van de mens te bewapenen om zichzelf te doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • @ rasamaga juli 3, 2022 at 14:06,
   Dat komt omdat de machtsgeile elite psychopaten en sociopaten zijn, die zich zelf boven de rest van de mensheid verheven voelen. Deze extreme vormen van het narcisme staat er om bekent dat zij niet kunnen leren van hun fouten. Omdat zij als ware over een tijdelijke gave hebben als een fotografisch geheugen. Dus als zij een boek lezen weten ze nog 3 tot 6 maanden daarna nog exact wat in dat boek stond en wat op elke bladzijde stond. Hierdoor sloffen zij als ware door hun school opleidingen heen, alsof het niets voorstelt. Maar er is een keerzijde aan die gave. Omdat zij niet echt moeite behoeven te doen voor die lesstof, hebben zij die lesstof nooit opgeslagen in hun lange termijn geheugen. Maar in hun korte termijn geheugen.

   Zoals de meeste mensen dat doen als zij boodschappen moeten doen. Dat korte termijn geheugen wordt eens om de 3 à 6 maanden gewist bij de mens. Dus als die periode is verstreken weten de psychopaten en sociopaten niets meer wat zij ooit geleerd hebben op hun opleidingen. Dan kunnen ze wel het diploma ooit hebben gehaald of een universiteit, maar zodra ze gaan werken en verwacht wordt dat zij hun kennis in de praktijk toepassen. Wordt het bijna altijd een grote puinhoop. Omdat hun kennis is vervlogen, maar dat zullen zij natuurlijk nooit toe willen geven. Dus als zij dan een bepaalde militaire strategie uit gedacht hebben en als dat in het verleden verkeerd is verlopen en als er dan een jaar of langer later het nog eens proberen. Maken zij weer bijna exact de zelfde fouten en dat zullen zij constant de exacte fouten hun gehele leven blijven doen. Dat bedoel ik van dat deze extreme narcisten niet kunnen leren van hun fouten. Want als jij je korte geheugen wist, welke fouten heb jij dan gemaakt in je leven, als jij dat niet meer kan herinneren.

 1. Het is een gevoel dat ik deel vanuit mijn hart, het antifascisme wat de Russen delen met elkaar, de haat tegen het Nazisme welke dachten dat zij een uberras zijn en gingen heersen over de rest van de mensheid, gelijk de VS denkt zich hetzelfde toe te eigenen, moge zij branden in de hel en ondergaan, hoop op een aardbol waar de hegemonie van de VS ten einde komt, het komt uit het diepste van mijn hart en de Russen ervaren dat ook zo, ze gaan tenonder tegen de Russen die Oekrifascisten, geen compromis, hoop toch op vrede maar tot nu heel ver weg, Amerika en zijn vazallen willen het niet, hoe erg dit ook is voor het volk van de Oekraïeners, maakt de VS niets uit, althans dat is mijn mening/belevenis!

 2. Mooi het gaat de goede kant op. Wat mij betreft mogen de Russen dik winnen en die onzin die de westerse politici uitkramen dat Putn nog meer van Europa wil is niets meer dan de westerse bevolking angst aan te jagen. Ik denk dat Putin daar geen behoefte aan heeft want hij zal een volledig ingestorte economie aan treffen en wie wil dat nu hebben??

 3. De Russen moeten idd in ieder geval tijdelijk heel Oekraine bezetten; dat is nodig om het te zuiveren.
  En een gulag openstellen als vakantie oord voor de arme Oekie nazi’s.

  En–idd–Rusland met Poetin als leider is onverslaanbaar.
  Zelfs met het westen pushen op atoom oorlog: dat kan RU ruim aan.

  In fact: het westen schijt zeven kleuren stront voor escalatie–en toch proberen ze het met stomme provocaties.

  Wijzer zou zijn van de Oekies: volledige overgave.

 4. Kijk maar eens hier hoeveel Russen er gedood zijn, iets van 23 miljoen!

  En wat horen we elk jaar met doden herdenking? 7 miljoen joden dood, wat niet eens klopt, het waren er veel minder, maar hoe dan ook, dat wordt verteld terwijl je niks over de Russische doden hoort.

  Dan moet je eens vragen aan mensen wat ze denken hoeveel Nederlanders er gedood zijn tijdens de gehele 2de wereldoorlog, waarvan heel veel ook nog eens door ‘vriendelijk vuur’ …

  anyways, je denkt al snel met al die joden (je hoort elke keer 7 miljoen 7 miljoen) die naar bv Duitsland zijn gebracht, 1 miljoen oid? want al die verhalen en ellende en? maar het waren er nog geen 200 duizend.

  die 7 miljoen heeft namelijk een betekenis voor dat volk, vandaar 7 miljoen… afijn, kijk hier de aantallen van elk land, het staat er nog steeds (al vele jaren, had de link bewaard voor ze wat ‘aanpassen’)

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Slachtoffers_in_de_Tweede_Wereldoorlog

  • De reden was simpel.

   Russen en Chinezen (niet vergeten) waren communisten, dus in de ogen van de “christelijken, met name de Rooms Katholieken, duivels, absoluut geen mensen.

   daarom erkende NL, strontspetter op de atlas, wel Formosa, maar niet China.
   Daarom lieten de amerikanen de Japanse keizer en de japanse oorlogsmisdadigers ongestraft, op een paar na, wiens graven nog steeds bedevaarts oorden zijn.

   Vergeet ook niet, dat de nazi’s, een joegoslavische fascist en afgevaardigde van de paus een meeting hadden in 1941; besloten werd, dat de Serven uitgeroeid moesten worden; een derde deel mocht overleven, vermits zij RK werden.
   De moslim legers troken martelend en moordend door Servie.

   Srebenica was een zeer bescheiden wraak van de Serven, wat dus wel in NL werd doodgezwegen.
   Na de oorlog werd Titov daar president; was een gebren Rus, Titov was niet zijn naam.
   Ik beschouw hem als president nr.1 in de geschiedenis; hij bracht welvaart en hield vrede.

   De rol van Vatikaan was nog smeriger.

   Duitse oorlogsmisdadigers gingen naar Tirol; daar woondenveel moffen. Daar werd naam en achtergrond vervalst.
   Daarmee gingen ze naar Rome; Vatikaan gaf een bewijs van goed gedrag; Rode Kruis een paspoort
   Ze verbleven geruime tijd in Vatikaan; en daarna Zuid Amerika. Vatikaan betaalde verblijf en reis.

   Wat betreft de Jappen: niet een Jap die in China was, was geen oorlogsmisdadiger. Zie de video: the rape of Non King.
   Recht was geweest: alle Jappen die in China waren, retour naar China voor berechting.

   Maar de amerikanen hadden meer productie nodig dan recht.
   —————-
   Dan was er nog de UN; McArty zorgde er voor, dat de sossiers van 38.000 gearresteerde moffen als staatsgeheim werden beschouwd; en dus werden die ongestraft vrijgelaten.

   De getallen van de vermoorde joden zijn schattingen; van de kampen exact, maar in Oostblok oekraine en rusland werden er veel ter plekke afgemaakt.
   De 6 millioen is een benadering; knnener ook 5 of 7 zijn geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in