Een voormalige Pfizer-werkneemster die klokkenluidster is geworden, zegt dat het hoofddoel van de COVID-19 injecties die ten onrechte als “vaccins” worden bestempeld, is het immuunsysteem van de mens te bewapenen om zichzelf te doden. Karen Kingston, een voormalig Pfizer-werkneemster, en tegenwoordig analiste zei dat de ingrediënten van het Pfizer “vaccin” “vergif” zijn, schrijft Mac Slavo.

“Hun missiestatement is het volledige potentieel van het immuunsysteem gebruik maken om menselijke ziekten te bestrijden,” las Kingston op een dia die op het scherm geprojecteerd werd tijdens haar optreden bij “Matrixxx Grooove with Jeff and Shady” op Brighteon.TV. “Ik bedoel, dit komt recht uit de mond van ‘Agent Smith’. Ik wil niet als een samenzweringstheoreticus klinken, maar dan heeft BioNTech zoiets van ‘we gaan het immuunsysteem van mensen zo bewerken dat het zichzelf doodt’.”

Kingston bracht een studie ter sprake die gepubliceerd is in de National Library of Medicine, waarin staat dat het SARS-COV-2 virus direct kan infecteren en een beperkte overdracht kan ondergaan in menselijke populaties. Dat wil zeggen, dat het virus ongelooflijk zwak is. Maar als het daar gewoon binnen kan komen in de vorm van een spike-eiwit, zal het immuunsysteem zichzelf doden in een poging het vreemde spike-eiwit uit te roeien.

“Ze hebben zoiets van ‘we hebben een virus gemaakt, als we dat in uw lichaam kunnen krijgen, kunnen we misschien wat schade aanrichten,’ aldus Kingston. “Het is dus onwaarschijnlijk dat u ooit een ander zult kunnen infecteren, en het is ook onwaarschijnlijk dat u er aan zult sterven. Wij moeten het dus verder aanpassen, zodat het dodelijker en infectieuzer wordt. En dan kunnen we zeggen dat het een epidemie of een pandemie is,” zei ze.

  Realiteitscontrole: Drievoudig geïnjecteerden 500% meer kans om covid te "op te lopen" in vergelijking met de ongevaccineerden

Dit is waarschijnlijk de reden waarom alle verkoudheden en griepgevallen van de laatste jaren “COVID-19” genoemd worden, om de massa in paniek te brengen om zich te laten injecteren met het gewapende spike-eiwit. Het is ook logisch dat degenen die de injecties hebben genomen AIDS (acquired immunodeficiency syndrome) krijgen, dat is een volledige afbraak van het natuurlijke immuunsysteem.

“En, het is maar dat u het weet, de oorspronkelijke batch was een aanval met een bio-wapen,” zei Kingston, en hij voegde eraan toe dat de meervoudige doses van het vaccin deel uitmaken van een reusachtig experiment. “En dat zou dus verklaren waarom we zulke uitslagverschillen hebben tussen de reacties op het vaccin. Ik bedoel, de ene persoon krijgt dit en de andere dat. Er zal geen enkele samenhang zijn, waar je ook naar kijkt. En dan lijkt het wel of een overvloed aan verwarring is wat zij tegen ons proberen in te brengen, zodat wij dit spul niet kunnen doorworstelen, zodat wij het niet kunnen begrijpen,” zei Townsend.

Plotselinge sterfgevallen door vaccins komen zo vaak voor dat ze een naam hebben: Sudden Adult Death Syndrome (SADS)

Het nemen van het COVID-19 “vaccin” is net zoiets als gokken, zei ze. En sommige van de flesjes zijn speciaal gemaakt om dodelijk te zijn. “Maar de flesjes van het vaccin met de grijze dop en de NDC [National Drug Code] codes die op 22 december 2021 zijn uitgegeven, zijn dodelijke injecties. U zult misschien niet onmiddellijk sterven, maar u zult sterven omdat zij synthetisch nagemaakt crate-gif, cobra-gif, HIV-glycoproteïne 120, en wat men noemt stafylokokken-enterotoxine D, dat een zeer agressieve gram-positieve bacterie is, als wapens erin hebben hebben gestopt,” waarschuwde zij.

  Onwettigheid van vaccinpaspoorten, Neurenberg proces voor politici, flits uit het nazi verleden 


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit is geen pandemie van de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLysichansk, Oekraïense troepen nu volledig omsingeld
Volgend artikelSchokkend rapport bevestigt: 2,5 miljoen Duitse slachtoffers van vaccinbijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ik heb zelf 3 vaccins gehad en last van bijwerkingen ik raad men de faceboek groep Bijwerkingen na mRna te volgen daar delen mensen hun verhalen en hun bijwerkingen na het vaccin als je dat leest wil je nooit geen vaccin meer

  • K heb het gehoord van mijn zus die wel een Facebook account heeft , tis gruwelijk zoals k begrepen heb , wens je het allerbeste en sterkte toe , Henk
   Hartegroet van mij ….

  • Echt was je zo dom🤣🤣🤣
   Welke oen laat zich nu vaccineren een medicijn nemen zonder ook maar de bijsluiter eerst te lezen.
   Ow die is er niet van het vaccin, geen bijsluiter. Nou domoor dan moet je toch weten dat je pure vergif hebt genomen ,vrijwillig🤣🤣🤣🤣tja oen,

   • Dan vraag ik mij af waar zat jou gezonde verstand.
    Want als je nu geen bijwerkingen had gehad, nog niet,dan had je hier niet geweest of op die facebookgroep. Dat had je dan aanstellers gevonden als je nog geen bijwerkingen had. Dus vind ik je hypocriet. Je rent als een bezetene om een vax netzolang tot je er ziek van word, maar eerst die vax is even met je gezond verstand natrekken , HO MAAR🤨

    • Je kunt niet iedereen op dezelfde lijn zetten Greet het was in het begin ook best lastig wat je zou moeten doen wel of niet vaccineren ik wist het ook niet en heb aan God gevraagd wat ik moest doen en gevraagd of ik die dag van de vaccinatie maar ziek mocht worden als het niet goed was, en dat gebeurde ook ben die dag heel ziek geweest en dat was voor mij het antwoord op mijn vraag

      • Overigens Hugo de Jonge was degene die mij uitstekend hielp om het vaccin NIET te nemen. Die idiote verbetenheid en dat debiele gedrag van hem deden bij mij alle bellen rinkelen. “Het klopt niet”, dacht ik gelijk. Laat dat nou ook de slogan zijn geworden van de “wappies” Ik heb die stickers ook gelijk gekocht en heb me gek geplakt. Overal in mijn buurt die prachtig mooie gele stickers met dat mooie zinnetje:HET KLOPT NIET.

 2. Toen begin 2020 deze gifspuit ellende begon waren er reeds medisch geleerden die beweerden dat de gifspuit als vaccin aangeboden werd , sindsdien heb ik mij hierin verdiept en aan deze woorden ban deze geleerde vastgehouden en pertinent dergelijke rotzooi inclusief testen mordicus geweigerd.
  Mijn voornemen werd steeds meer bevestigd en mijn aversie steeds groter zodanig dat die gasten die de gifspuit promoten ik als geldbeluste misschien deels onwetend maar als moordenaars beschouwde en nog steeds beschouw.

 3. Vanaf begin had ik al een raar gevoel over die “pandemie”. Mijn intuïtie zei er klopt iets niet, wat dat was, op dat moment kon ik het niet thuis brengen. Later kreeg ik een brief voor de vaccinatie astra zenica. Op dat moment kwam de media met een bericht dat de bij werking van astra zenica mogelijk bloed proppen kon veroorzaken. Ik dacht laat maar. Maanden later een brief voor de Pfizer vaccinatie, na wat onderzoek kwam ik er achter dat het mogelijk hoge bloeddruk veroorzaakt. Tot nu toe ben ik blij dat ik die gifspuiten niet genomen hebt. En ik zal ze blijven weigeren.

 4. 34:50 ongeveer, de slide met de titel Harnessing the immune system’s full potential to fight human disease: hier is toch iets heel vreemds gaande in de conversatie. Ik ben geen native English speaker maar zoals ik deze zin lees, zie ik NIET staan dat ze bedoelen dat het eigen immuunsysteem de mens moet aanvallen. Toch zitten ze dat te beweren, meerdere malen met veel aplomb. Dat staat er toch gewoon niet. Vechten tegen menselijke ziektes (dus ziektes die bij de mens voorkomen). Dit is wel heel verdachte manier om iets te framen. Toch? Kan iemand anders mss eens uitleggen of ik het fout hoor of niet?

 5. Vreemd, die ‘klokkenluidster’.
  Ze herdefinieert immunogenicity. Rond 37:43 beweert ze “immunogenicity is the ability of the immune system to attack self.”

  Dit is niet wat immunogenicity is. Ik vraag me af uit welke hoek die mevrouw komt en wat haar bedoeling is.

  • Ik wil haar beweringen best geloven maar wetenschappelijk rammelen het verhaal zoals het hier wordt opgeschreven een beetje

 6. Het Rijksvaccinatieprogramma is niet gebaseerd een nationale noodzaak, onderbouwd met transparante, volledige, nationale ziekte-, en sterftecijfers, en transparante wetenschappelijke onderbouwing, maar op “vertrouwen”. Het streven lijkt een wereldwijd gelijkgetrokken vaccinatiebeleid te zijn.

  “Het probleem van een wereldwijd vaccinatiebeleid is dat landen waar extreme armoede heerst, en de sterfte aan infectieziektes dus hoger is, de norm worden voor een noodzaak die in Nederland niet aanwezig is.”

  https://stichtingvaccinvrij.nl/politiek-beleid/nationale-politiek/mondiaal-vaccinatiebeleid/

  Protect Yourself
  The world is under attack! Multibillionaire criminals are setting up a New World Order that will impose worldwide tyranny. Sign up and learn how to defend yourself.
  https://stopworldcontrol.com/download/

 7. De Great Reset gaat om jouw toekomst en die van onze samenleving. De vooruitzichten zijn verontrustend slecht en vandaar dat dit onderwerp alle aandacht verdient. Een struispolitiek zal ons niet dienen, er is moed vereist om de feiten onder ogen te zien en de analyses tot ons te nemen om op basis van inzicht en kennis te kunnen handelen ten bate van onszelf en de ander.

  https://www.bestebank.org/the-great-reset/

  Ze gaan dapper meehelpen met de grondonteigening en er bakken met geld aan verdienen. Ze verdienen een rotschop.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/03/de-boerenleenbank-laat-ze-toch-barsten/

  What banks do with your money. Wait until bank bail-in’s when they tell you that you’ve now become a shareholder of that bank and can only take out a certain amount per day.

  https://youtu.be/A5gegUm5fK0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in