De Zweedse journalist Egor Putilov heeft foto’s gepubliceerd van vluchtelingenorganisaties die in Berlijn openlijk rassendiscriminatie bedrijven. Om hulp aangeboden te krijgen, moet men niet-blank zijn of een LGBT-achtergrond hebben, aldus een informatiebord, schrijft Friatider.

“Steun voor people of color” staat er op het bord dat de mensen naar het personeel van de organisatie leidt, en daaronder staat een Pride vlag met de tekst “Support”.

“Vreemd gezicht op het Hauptbahnhof in Berlijn vandaag. Er zijn een heleboel mensen. Oekraïense vrouwen, kinderen en bejaarden moeten urenlang wachten om hulp te krijgen – maar tegelijk is er toegewijd personeel en een snelle laan voor “mensen van kleur” – d.w.z. Afrikaanse studenten & migranten die Oekraïne ontvluchten”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJKVolg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïne oorlog - Wat volgt?
Vorig artikelBegrafenisondernemer: Geen opvallende sterfte – tot de COVID-19 vaccinatie kwam
Volgend artikelCardioloog: “”Als het de bedoeling van het vaccin is om de wereldbevolking uit te dunnen, dan dient het zijn doel”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Je weet dan weer niet naar welk opvangkamp die gekleurde mensen gebracht worden. Duitsers weten veel van kampen en rassenhaat.

 2. Sta je er weer mooi gekleurd op, om mensen uit te sluiten die blank zijn of hetero!
  De kampen …… tja … je kunt het overal voor gebruiken. Zonde toch om ze leeg te laten

 3. Zet maar eens een bord neer met ‘hulp voor mensen zonder kleur’.. dan sta je morgen nog voor de rechter voor discriminatie, uitsluiting en haatzaaien!
  Hetzelfde geldt voor daklozen onder de eigen bevolking.. daar doen ze ook geen MOER voor. Maar kom je uit Afrika.. dan krijg je een huis en een hele huis inrichting en gratis geld!

 4. In de Oekraine werden ze geweerd om in de treinen te stappen om weg te komen. Dus niet zo vreemd dat daar organisaties speciaal voor BLM en LGBT voor op komen. Dat hier uiteindelijk allemaal het Kalergi Couwenhove plan in actie is is mij duidelijk. De vraag echter is of dat hen ook duidelijk is of dat ze volkomen gemindprogrammeerd zijn. Soros als reddende engel zien. Tenslotte ziet Kaag, Prinses Mabel en andere kamerleden hem dat ook. Er zijn heel wat interessante aspecten van het Ukraine conlfict om op te focussen. K Brettson-Gordon bijv. Chemical weapons specialist. Irak, Syrie,UKraine
  voorspeller . Nu russisch gebruik Novichok, White phosphorus. Herinner je nog het illegale US gebruik White Phosphorus plus plutonium filled warheads in Fallujah causing heinous birthdefects.

 5. Het blijkt maar weer dat de ‘linkse activisten’ zijn eigenlijk dezelfde figuren zijn als de nazi’s van 80 jaar geleden, maar als verschil dat de blonde ‘übermensch’ inmiddels is vervangen door de ‘zwarte moslim-man’ ‘übermensch’.

 6. Concludeert de linksmensch dan dat de blanke superieur is, want hij kan zichzelf heel goed bedruipen? Als blanke voel ik mijzelf hierdoor juist weer verheven. Is dat de bedoeling?

 7. Meeste van die afrikanen zijn nep-vluchtelingen, die met de stroom meegaan

  Ach, de gekleurden en homo’s worden verwezen naar een opvang in Auswitch met unieke douches….

 8. Ik denk dat de gedachten er achter is dat de poorten voor de oekrainse vluchtelingen zo wagenwijd openstaat, het lijkt wel of we er niet genoeg van kunnen krijgen, dat de aandacht en ruimte voor vluchtelingen uit de niet blanke wereld in de verdrukking komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in