Het is tijd voor uw rode pil. Er stinkt iets rot in Oekraïne. Het verhaal is rot, ranzig, hink-stap-sprong, het verhaal klopt gewoon niet.

Biden en de media willen u wanhopig doen geloven dat Rusland de slechterik is en dat Oekraïne een engeltje is. Zij willen dat u verliefd wordt op underdog Oekraïne. Zij willen dat u Amerika steunt om zich voor Oekraïne in te zetten, schrijft Wayne Allyn Root.

Om uw steun te krijgen, hebben zij de media nodig om u een sprookje te verkopen. Maar het klopt gewoon niet. Ten eerste is Biden degene die de invasie van Rusland heeft gefinancierd. Biden doodde onze pijpleidingen, doodde steenkool, verbood boren, waardoor wij afhankelijk werden van Russische olie, waardoor Rusland stinkend rijk en arrogant werd. Biden heeft voor deze oorlog betaald.

Ten tweede, als Poetin de “slechterik” is, als Rusland slecht is, waarom blijft Biden dan elke dag voor miljarden dollars olie van Rusland kopen? Slaat dat ergens op?

Tenzij het puur afleidingstheater is

Volg de puntjes. Biden is een zwakke, futloze, oude marionet met dementie. George Soros trekt aan de touwtjes van Biden. Soros staat aan de kant van Oekraïne. Soros zei onlangs dat de hele wereld Oekraïne moet steunen. Het blijkt dat Soros Zelensky financierde en hem vervolgens installeerde als president van Oekraïne – één van de meest corrupte naties op aarde.

Bedenk wel dat de kwaadaardige miljardair Soros geobsedeerd is door haat tegen Amerika. Hij wil wanhopig ons land vernietigen. Soros heeft de invasie van onze grenzen gefinancierd. Hij betaalt mee aan illegale vreemdelingen (onder wie veel criminelen, MS-13 bendeleden, moordenaars) om Amerika binnen te komen.

  Zelensky moederziel alleen - het internet lacht om zijn Vilnius bezoek

Soros heeft ook alle verschrikkelijke, communistische officieren van justitie in heel Amerika gefinancierd en gekozen. De officieren van justitie van Soros zijn erop gebrand Amerika te vernietigen. Zij hebben van onze grote steden moordzones gemaakt, waar moordenaars vrij rondlopen, zonder zelfs maar borgtocht te betalen, terwijl gezagsgetrouwe burgers van hun wapens worden beroofd en vervolgd worden omdat zij zich verdedigen.

Soros heeft betaald voor de vernietiging van Amerika. Soros is een van de kwaadaardigste vijanden in onze geschiedenis. Als Soros de leiders van Oekraïne financiert, en hen aan de macht bracht, dan moet dit een valstrik zijn. Oekraïne moet een “slechterik” zijn.

Nu komen wij bij de “mainstream” nepnieuwsmedia

Hebben de media ooit de waarheid verteld in de zeven jaar sinds Trump van die roltrap afkwam? Het is non-stop leugens, bedrog, en propaganda geweest. De media vertellen u elke leugen die de zaak van de Democraten, Soros en de vernietiging van Amerika bevordert.

Vertrouwt u nu, na zeven jaar van leugens en propaganda, plotseling de media? Gelooft u dat ze deze ene keer de waarheid spreken? Dat ze deze ene keer het beste met Amerika voor hebben? Ook al staat (puur toeval) Soros aan dezelfde kant als de media. Ze zijn allemaal één grote gelukkige familie die aan de kant van Oekraïne staat.

Ik zal zeggen wat ik denk

 1. Ik denk dat deze oorlog een massavernietigingswapen, WMD, is – een afleidingswapen om u af te leiden van de ramp die Biden thuis heeft veroorzaakt – open grenzen, enorme inflatie, vaccinmandaten die de economie lamleggen, de ergste misdaadgolf in de geschiedenis, de ergste terugtrekking in de geschiedenis van het Amerikaanse leger in Afghanistan, en $6 per gallon benzine.
 2. Dit is puur afleidingstheater, om Biden te redden van de slechtste peilingen in de moderne geschiedenis. In plaats van Biden te haten, willen zij dat u Poetin haat.
 3. Dit is allemaal onderdeel van de “Great Reset” van George Soros en Klaus Schwab. Zij willen van ons allemaal gehoorzame horigen en slaven maken. Zij hebben de Derde Wereldoorlog nodig als afleiding, terwijl zij Amerika, het kapitalisme, vernietigen en u uw vrijheden afnemen.
  Beslissende klap voor de militaire academie van Lviv - Russen zeggen dat er 800 Oekraïense & Westerse huurlingen waren ondergebracht

Hier is mijn eindconclusie. Ik ben niet “voor” Rusland. Ik zal nooit een fan van Poetin worden. Hij is alleen uit op zichzelf en op een nieuw dominant Russisch rijk. Ik zeg niet dat u de kant van Rusland moet kiezen. Het zijn “slechteriken”.

Maar ik weet dat als Soros achter Oekraïne zit, Oekraïne ook een “slechterik” is. Als Soros ons erbij wil betrekken, dan weet ik dat deze oorlog niet in het beste belang van Amerika is. Ik weet dat de media ons een lading leugens en propaganda voorschotelen – onder leiding van Soros.

Net als President Trump, heb ik maar één hond in deze jacht. Ik ben ALLEEN voor “Amerika Eerst”. Deze oorlog is B.S. Wij hebben er niets mee te maken. Wij moeten geen miljarden dollars aan hulp sturen, of miljarden aan militaire wapens naar Oekraïne sturen. Ik wil niet dat dit een WO III wordt. Ik wil niet dat mijn kinderen, of uw kinderen om Oekraïne sterven. Wij moeten mijlenver van dit conflict vandaan blijven.

Dit is geen oorlog, het is afleidingstheater. Het is een WMD – massavernietigingswapen. Geloof niets van wat u leest, of ziet komen van de nepnieuwsmedia.

Neem uw rode pil en zeg gewoon “NEE” tegen dit meesleepmoment.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

VOEDSELOORLOGEN: Rusland verbiedt export van kunstmest om de wereldmarkt te verpletteren – Hongarije verbiedt export van alle graanVolg Frontnieuws op Telegram

  Zelensky kastijdt Oekraïense feestvierders terwijl er beelden opduiken van feesten in "door oorlog verscheurd" land
Vorig artikelDe Oekraïense president Zelenskyy is verbonden met Klaus Schwab, Justin Trudeau, en andere mondiale elites
Volgend artikelRussische ambassade: “Amerika vult Oekraïne met biolabs”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Goed zo, Wayne Allyn Root, and all your supporters. Een Amerikaan die het licht ziet. Gelukkig is hij niet de enige, maar er zijn er helaas nog veel te veel die met CNN en NBC etc meeblèren.

 2. Slecht verhaal, journalistiek gezien, met juiste conclusie:
  WMD.
  1- Waar blijft het breed opgezette onderzoek naar de correlatie tussen overdoden en de SARS CV-2 prikken?
  2- Hoe durft de EU mandaat wetgeving voor de prikken met WHO af te sluiten nu zoveel -onverzekerde- ellende over haar dode of zwaar gewonde burgers wordt gestort? We hebben veel meer doden in Europa door de prikken dan doden in de Ukraine door de oorlog is mijn inschatting! Zullen we eerst ‘even’ dit probleem oplossen door onze politieke verantwoordelijke aan te spreken, cq. permanent te verwijderen uit de politieke gelederen wegens permanent bedrog, en dood door schuld?

 3. Trouwens, CuriousMarco had een FN stuk van 30 sept 2020 weer opgerakeld. Het is interessant om deze nog eens door te nemen, om te zien wat er uiteindelijk gebeurd is. Lees alleen al de inleiding en punt 2. Desondanks ging de corona aanval op de mensheid gewoon keihard door. Alsof niets er toe deed. De krachten en machten achter die aanval zijn enorm.

  https://www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/#comment-63557

  Nu is de corona aanval vervangen door het Oekraiene gesodeju. Rusland is niet de aanstichter hiervan, maar de VS en de NAVO (en we weten zo ondertussen WIE dat in de realiteit zijn. Begint met Kh, aka ziopaten, etc).
  De schapen zijn de spuit al lang weer vergeten… de maskers, de boosters, de “covid doden”, opa en oma, het is allemaal al lang weer vergeten. Ze zijn al lang weer met wat anders bezig – onder meer het klokkenluiden, en het gastgezinnetje spelen, en inzamelingen voor de Oekries, het schreeuwen over Rusland en Putin, en dergelijke.

  Ook het trucker convooi in de VS, daar hoor je niks over….

 4. p.s. ik hoorde net van contacten in de VS dat “de VS zo zijn best doet om de oorlog te voorkomen” hahahahahh! Ze weten ook wel beter, en ze zijn het ook schijtziek met de leugens en het bedrog en de bullshit in de Ukraine. Alles wat Trump voor elkaar had, is door Biden weer teruggedraaid. Ook had Trump het geld voor de WHO geblokkeerd, omdat die Tedros niet te vertrouwen is, maar nu is dat geld weer in Tedros zijn laatje, dankzij Biden. Ook is alle olie drilling daar gestopt, incl in Alaska, ook door Biden en de lefties, omdat er nu enorm gelobbied wordt voor de electrische auto – de accu die schijnt iets van 20 tot 30K dollar te kosten, dus daar is goed aan te boeren. Verder worden er nog steeds karrevrachten aan gespuis het land binnengesleept, ook dankzij Biden, die op de lefties gaan stemmen, en die braaf voor een paar stuivers de instructies gaan uitvoeren. Wie weet wat die kunnen zijn…

  Ook zijn de contacten kwaad dat er geen woord gerept wordt over het Truckers Convoy in de VS – je hoort er niets over, ook hier in NLbaggerland niet. Heel erg, terwijl er ontzettend veel mensen mee begaan en gemoeid zijn, en niet alleen truckers, maar ook burgers. Veel truckers hebben ook hun hele gezin bij zich. Maar het gaat alleen maar om de Oekriene, vertelden ze me. Net zoals hier dus. En de media zwijgt als het graf over de truckers en de burgers die het konvooi houden. Zieke shit dus. De pandemie bestaat niet meer… En als er nog meer doden vallen, dan zal dat ergens anders aan liggen. De schapen zijn het toch al lang weer vergeten. Ze weten niet eens meer welke arm het was waar ze de spuit kregen. Of was het in hun reet…

  Verder weten de contacten ook niet wat er speelt met de WHO – die volgens de EU berichten globale autoriteit zal krijgen middels het “pandemie” formaat om de wet voor te kunnen schrijven aan elk land ter wereld. En je weet wie de grote WHO vriend is die er veel geld in steekt. Het WHO gaat dus de globale “One World Govt” worden, voordat jij je volgende gifspuit in je arm kan steken.

  Als laatste, ook daar wordt er een digitale corona identiteit uitgerold, maar of daar ook het medische profiel aan komt te hangen, is nog groot geheim. Daar hebben ze nog niks over gehoord, itt de NLbaggerlanders, die nu wel allemaal zouden moeten weten dat eind Juni de digi-teit uitgerold wordt, met onder meer je corona gifspuit status. Ga maar gauw je mening geven daarover bij de EU. Kan nu nog. Dan heb je tenminste je best gedaan. Ja toch? Of is het teveel moeite….

  Nou, alles loopt dus volgens plan. Precies zoals Wayne Allyn Root het schreef.

 5. Ben ik nou de enige die de toekomst ziet? En het smerige spelletje van EU?

  Simpel; haal genoeg landen in EU; Oekraine, gergie, en de joegoslavische landen.
  Dan haal via de idioterie van klimaat verandering genoeg cash binnen, en begin een leger.
  Dat is wat EU wil, en wat Putin verwacht.

  En voila, de derde wereld oorlog is begonnen….

 6. Nou, ik merk al helemaal dat de bevolking uitermate verdeeld is.
  Zij die Poetin geloven en zij die onze media geloven en nu zelfs Oekraieners in huis willen nemen.
  Raar dat diezelfde mensen geen syriers of hutu’s en tutsi’s in huis wilden nemen. Of andere asielzoekers. De media is nu dus heel overtuigend.
  En nog gekker is dat er mensen zijn die enorm op het coronaverhaal zijn afgeknapt en vreselijk prikspijt hebben en hun vertrouwen in onze overheid totaal verloren hebben maar tóch helemaal meegaan in het oekraine verhaal. Onbegrijpelijk.

 7. Al sinds meer dan 30 jaar mag iedere burger in Rusland een hectare land vragen mits hij daar zelf op wonen gaat en zelfvoorzienend wordt. Er zijn al meer dan 400 enclaves van 100 gezinnen op die manier.
  Elke enclave heeft dus 100 gezinnen op elk een hectare en bestaat dus uit 100 hectare. Allemaal zelfvoorzienend en biologisch.
  Hoe slecht kan een man als Poetin dan zijn…
  Di aantal groeit met de dag.

 8. Zou het ook zo kunnen zijn dat deze hele oorlog door WEF dus ook door onze criminele bestuurders zo gepland is?
  Ik begin steeds meer parallellen te zien met het covid beleid wereldwijd. Alle landen moeten alles wat met Rusland te maken heeft boycotten. Zijn al deze ” wereldleiders ” dan zo dom dat ze niet beseffen dat al deze sancties als een boemerang terug naar ons gaan komen.
  Kan het niet zo zijn dat het zo gepland is om ons allen nog verder in armoede te storten zodat wij geen andere keuze meer hebben dan het digitale ID, digitale munt en basisinkomen gaan slikken omdat we anders uithongeren ?
  Enorme inflatie, nog meer vluchtelingen, nog hogere belastingen om dit alles te betalen, geen geld om ons te compenseren maar honderden miljarden voor oorlogstuig wat ze straks tegen het eigen volk kunnen gebruiken, honderden miljarden voor de klimaat gekken maar geen geld om ons te compenseren. Voor mij stinkt het. Vandaag reizen Rutte, Kaag en Hoekstra af naar Mercron, alle 4 lid van WEF, TOEVAL ?
  Poetin stond ook op de lijst van WEF !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in