Een verpleegster werd een Kaiser Permanente ziekenhuis uitgeleid voor haar beslissing om zich niet te laten vaccineren, schrijft Thegatewaypundit.com.

Ze zegt dat ze op zoek was naar een religieuze vrijstelling van de vaccinatieplicht – die werd haar niet verleend en ze kreeg geen uitleg waarom.

Ze zegt dat ze bereid is om haar “veiligheid en zekerheid, mijn huis, alles, te verliezen voor mijn vrijheid”.

Ze voegt er ook aan toe dat ze al vanaf het begin van de pandemie COVID-verpleegster is en dat het enige wat ze wil doen, werken is.

Zij is niet de enige werknemer van Kaiser Permanente die repercussies ondervinden voor het weigeren van het vaccin.

Meer dan 2.200 werknemers werden op “onbetaald administratief verlof” gezet omdat ze niet hadden gereageerd op de vaccinatieplicht.

Daily News bericht:

In een van de eerste tekenen van een escalerende krachtmeting tussen zorgverleners en vaccin-resistente werknemers, heeft Kaiser Permanente meer dan 2.000 werknemers geschorst die ervoor hebben gekozen zich niet te laten vaccineren tegen het coronavirus.

De in Oakland gevestigde zorgprovider is niet de enige die werknemers die het vaccin vermijden op non-actief heeft gezet. In heel Californië hebben ziekenhuizen de afgelopen dagen werknemers die een vaccinatie hebben geweigerd, gezegd niet meer op het werk te verschijnen. Geschorste werknemers kunnen niet terugkeren tenzij ze zich in de komende weken laten vaccineren.

  Sterk escalerende misdaadgolf in Democratische steden in de Verenigde Staten

De repressie in heel Californië komt er nadat een gezondheidsbevel van de staat bepaalde dat werknemers in ziekenhuizen, dialyseklinieken, operatiecentra en andere gezondheidszorginstellingen tegen eind september hetzij een prik van Johnson & Johnson, hetzij twee prikken van Pfizer of Moderna moesten hebben gekregen. Het bevel stond beperkte religieuze en medische vrijstellingen toe.

“Meer dan 92 procent van onze medewerkers is gevaccineerd – en het aantal blijft groeien,” zei Kaiser dinsdagmiddag in een verklaring. “Met ingang van 4 oktober hebben iets meer dan 2.200 niet gereageerd op onze vaccinatie-eis, en zijn in het hele land op onbetaald administratief verlof gezet.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitslands grootste krant BILD biedt verontschuldigingen aan voor het schaden van de samenleving door paniekberichtgeving over de Covid-19 pandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitse stad stopt met publiceren van statistieken over gevaccineerden ziekenhuisopnames om “corona-ontkenners niet in de kaart te spelen”
Volgend artikelDe waarheid over tirannie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Power to you for standing up for your rights. There have been so many complications after the injections. You’ve got to be crazy to subject yourself to this kind of treatment. They are manipulating people by taking away their jobs.

 2. Ja, knap van de vrouw, alles willen opgeven voor haar vrijheid, wat is je job dan nog waard, verplicht worden om een doden spuit te krijgen, een overvaller zegt je geld of je leven, nou neem het geld jongen, idem hier, hou u spuit, steek ze waar je ze hebben wil, ik las dat er reeds 2.200 mensen geweigerd hebben, en niet meer actief zijn, straks zitten ze te roepen hoe erg het wel niet is, en geen personeel meer hebben, staan ze daar, ze sturen de mensen weg, de gevaccineerden zijn straks zelf niet meer in staat om te werken en zullen gewoon omvallen. Dat zijn telkens aanwijzingen dat het richting van een totale anarchie gaat, je ziet er wel eens films over, daar zit welbepaald een grote waarheid in, gevaccineerden zullen gaan roepen om hulp, die ze niet meer kunnen krijgen, het systematisch afbouwen van een bepaalde sector, alle sectoren, gaat uiteindelijk een totaal averechts effect hebben, ik zie het elke maand in de supermarkten, meer een meer lege rekken, producten die niet voorradig zijn, het zijn dan de gewone dagelijkse zaken die we allemaal nodig hebben, gezinnen nog meer, gevaccineerden denken maar in één richting, ze denken enkel aan zichzelf, ze denken niet vooruit, is zo belangrijk op economisch vlak, maar ook in ons dagelijks leven, Wat een idioterie.

  • Mooie vergelijking, van die overvaller.
   Ik hoop dat mensen doorhebben wat voor achterlijk personeel er over blijft in de ziekenhuizen.

 3. “Meer dan 92 procent van onze medewerkers is gevaccineerd – en het aantal blijft groeien,”

  Niet moeilijk; als je alle ongeprikten eruit schopt hoeft er niemand de spuit te nemen om het percentage te laten oplopen

 4. In mei vorig jaar werd er luid geapplaudisseerd voor de inzet van het medisch personeel dat zo hun best had gedaan om die verschrikkelijke pandemie de kop in te drukken.
  Toen was er nog NIEMAND gevaccineerd!
  Nu worden diezelfde mensen gechanteerd om “op vrijwillige basis” mee te doen aan een medisch experiment en als je dat niet wil: —> daar is de deur.

 5. Mijn vader ( zaliger ) heeft altijd gezegd : we zijn na de 2e Wereldoorlog niet bevrijd …….. maar aan de J…….. ketting gelegd !
  Daar plukken wij nu de vruchten van !
  Zolang we het kwaad niet bij de wortels uitroeien blijven we dit houden.
  Zie wat Luther in 1522 gezegd/ geschreven heeft !

  • Zeker te weten, ik vertrouw onze huisarts zelfs niet meer zover is het al gekomen. Als er iets met je gebeurt ben je beter af bij een dierenarts.

 6. Dan zie je hoe kwetsbaar een mens gemaakt is?
  Decennia terug zei al, dat er teveel ambtenaren kwamen, en dat dit tot zulke toestanden zou leiden.

 7. Er zijn, voor haar, gelukkig Staten waar ze met open armen wordt ontvangen, zoals Texas of Florida.
  In Europa lijkt me dat wat lastiger.
  Misschien Scandinavië ergens?

 8. en waarom moet het een religieuze reden zijn wat een geïnformeerde beslissing omdat er zoveel doden en mensen met een blijvend letsel zijn na de spuit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in