Nu hebben 20 Amerikaanse staten de praktijk gelegaliseerd om dode mensen vloeibaar te maken, hun vleesslijm in de riolering te dumpen, het rioolwater te oogsten als “bioslib” en het uit te strooien over voedselgewassen als een vorm van meststof. Zie het absolute bewijs in het schokkende artikel hieronder.

Welkom in het Amerika van 2021, waar de doden liquide worden gemaakt en aan de levenden worden gevoerd, bijna als een scène rechtstreeks uit The Matrix. Wisconsin heeft zojuist deze praktijk gelegaliseerd, en zich aangesloten bij 20 andere staten die dit plan ook hebben gelegaliseerd als een manier om zich te ontdoen van alle dode menselijke lichamen die worden geproduceerd door de doodsgolf van Covid-19 vaccins, bericht naturalnews.com.

Zoals LifeSiteNews nu bevestigt, is Wisconsin de laatste Amerikaanse staat die deze praktijk legaliseert, die bedrieglijk “water crematie” wordt genoemd. Maar het gebruikt loog als het chemische ingrediënt dat menselijk vlees weg eet, en het verandert in een slijmerige smurrie die van de botten wordt gewassen met stadswater. Deze “vleesslijm” – vaak de overblijfselen van door vaccinatie vermoorde burgers – wordt doorgespoeld naar het stadsriool en gecombineerd met menselijke uitwerpselen, licht industrieel afval, vrouwelijke hygiëneproducten die door toiletten worden gespoeld, en ander biologisch gevaarlijk afval, waarna het wordt omgezet in “bioslib” dat op vrachtwagens wordt geladen en gedumpt op voedselboerderijen.

Mike Adams van naturalnews.com heeft videofilm gemaakt waarin dit proces wordt gedocumenteerd, inclusief het interview met een voormalige topwetenschapper van de EPA, die probeerde deze praktijk aan de kaak te stellen, maar door de EPA werd bedreigd en op professionele wijze vernietigd. Die film is (gratis) te bekijken op Biosludged.com.

  Wat gaat er gebeuren met onze samenleving als AI en robots de meeste van onze banen overnemen?

Die wetenschapper, David Lewis, schreef zelfs een boek waarin hij dit alles documenteerde: “Science For Sale“. Voor zijn poging om de door de EPA goedgekeurde praktijk van massale vervuiling van Amerikaanse landbouwgronden met bioslib aan het licht te brengen, werd David Lewis bedreigd door regeringshandlangers en werd hem alle financiering voor zijn milieu-onderzoek naar giftige stoffen in de bodem ontnomen. Als je dacht dat de “wetenschap” achter de pandemie krankzinnig was, kijk dan eens naar de misdadig krankzinnige “wetenschap” die de EPA gebruikt om de massale vervuiling van Amerika’s bodem te rechtvaardigen.

Precies op tijd om alle lijken op te ruimen die zullen worden gegenereerd door de dodelijke golf van de Covid-19 vaccins

Nu voegen staten als Wisconsin vloeibaar gemaakte menselijke “vleesslijm” -resten toe aan de bioslibcocktail, door in feite menselijk DNA en uit vaccins afkomstige RNA-fragmenten op voedselgewassen te dumpen, kennelijk zich niet bewust van het transgeen proces van “transfectie” dat grote schade kan aanrichten aan de duurzaamheid van toekomstige voedselgewassen en bodemmicrobiomen.

De timing van dit alles lijkt bijzonder goed uit te komen, gezien het feit dat de doodsgolf van vaccins als gevolg van antilichaamafhankelijke versterking (ADE) misschien nog maar 5-6 maanden verwijderd is. Het roept de vraag op: wat zullen steden en staten doen met alle dode lichamen als het spike-proteïne biowapen de ontvolkingsdoelen van Fauci en Gates bereikt?

Antwoord: ze door het riool spoelen en uitsmeren over voedselgewassen als “meststof”. Dit brengt dode mensen in de voedselvoorziening als een indirecte vorm van kannibalisme. Binnenkort, als je niet-biologische producten eet, zul je gewassen eten die letterlijk gekweekt zijn in mensenvlees.

  Tucker Carlson: "Meer Amerikanen zijn gestorven tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium"

Dit is geen science fiction en het is geen samenzwering. Je kunt het hier lezen in Wisconsin Senate Bill SB228: Het gebruik van alkalische hydrolyse om menselijke resten op te lossen  en het voorzien in een vrijstelling van noodregel procedures.

Ingediend door de senatoren TESTIN, L. TAYLOR, CARPENTER, KOOYENGA en RINGHAND, mede-ingediend door de vertegenwoordigers NOVAK, SWEARINGEN, ARMSTRONG, BOWEN, CALLAHAN, KITCHENS, KRUG, MOSES, L. MYERS, J. RODRIGUEZ, ROZAR, SKOWRONSKI en STUBBS. Doorverwezen naar de Commissie volksgezondheid.

Dit is waarom de zogenaamde “factcheckers” dit onderwerp niet willen aanraken, omdat de feiten glashelder zijn. Zij willen niet toegeven dat door Covid-19 vaccin vermoorde mensen vloeibaar worden gemaakt en verspreid worden over voedselgewassen in heel Amerika (in 20 deelstaten en meer).

Het is een reden te meer om biologisch te eten, natuurlijk, omdat biologische gewassen het gebruik van bioslib als meststof verbieden. Aan de andere kant hebben we nu voorstanders van biologische landbouw die zich laten injecteren met het dodelijke vaccin tegen Covid, wat betekent dat ze binnenkort zelf een input voor de voedselvoorziening kunnen worden.

Great Reset: Insecten eten en rioolwater drinken is de toekomst, verkondigt het Wereld Economisch Forum

Vorig artikelBij de Nederlandse protestanten niet langer een geheim: “De Great Reset is in volle gang en lijkt onomkeerbaar”
Volgend artikel“Dit ruikt naar totalitarisme”: Wetenschappers geven “gebruik van angstzaaien” in de Coronacrisis in opdracht van de regering toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Aan de positieve kant van het verhaal: je kan nu bijvoorbeeld ook zeep maken van je “om zeep geholpen” ingespoten kennissen. Verpak de zeepjes aantrekkelijk met persoonlijke gegevens “Ingespotene Ome Kees, met sigarenlucht”. Of “Ingespotene Oma Miep, met boldoot”.

  Evidence for Nuremberg trials
  For the IPN probe, Polish scientists studied a bar of soap that was presented as evidence during the Nuremberg Nazi war crime trials after World War II, that was in the archives of the International Court of Justice in The Hague, Szumera said.
  Polish television station TVN24 cited IPN investigators as saying the bodies of prisoners at the Nazi concentration camp of Stutthof, in northern Poland, and at Gdansk municipal jail were used to make the soap.
  The bodies of patients at a psychiatric hospital in Gdansk were also used, the investigators told TVN24.
  Several dozen kilogrammes of soap were produced by the Nazis in Gdansk and used to clean Spanner’s laboratory work surfaces, the IPN said.
  Almond extract was added to the soap to give it a palatable scent.
  Soaps are usually made from fats and oils that react with lye (sodium hydroxide).

  NaOH zorgt er kennelijk inderdaad voor dat infecterend virus RNA verwijderd wordt, dus het verhaal klopt wel met de rest van het verhaal; met name het feit dat de gifspuit DNA veranderend materiaal bevat. Want dat zou de enige goede reden zijn om crematie dmv NaOH te reglementeren (dmv Senate Bill 228). Er komt trouwens ook alcohol vrij bij het chemische proces, voor de liefhebbers.

 2. VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als “meststof” kopt de artikel van dit horror verhaal; in het artikel wordt verwezen naar een film (gratis te downloaden).
  Maar die film is gemaakt c.q. geupdate in 2018.
  Moet ik er uit begrijpen dat ‘water crematie’ al jaren speelt en dat ze dat nu gaan gebruiken voor de verwachte hoos Covid doden?
  Dank voor de opheldering.

 3. Zoals ik het zie werd lye (NaOH) al vaker gebruikt in het grijze en niet zo grijze verleden om mensen te doen “verdwijnen”. Ook de mafia gebruikte het. Ook de nazi’s gebruikten het (zie eerdere reactie.) Het enige verschil nu is dat het gereglementeerd wordt – in andere woorden, er komen nu regels en afgebakende methodes aan te pas om mensen dmv NaOH te cremeren. Die regels zijn vastgelegd in Senate Bill 228. Het is allemaal niet zo bijzonder, maar misschien wel het feit dat er zo demonstratief over gesproken wordt dat het slijm uit het water wordt gefilterd om als meststof gebruikt te worden. Als dat zo is, dan zou daar ook regelgeving over moeten bestaan c.q. komen. Of het een snellere methode is om de “komende tsunami covid doden” van de hand te doen, vraag ik me af. Niet sneller dan vuur crematie denk ik. Laat weten als je nog wat anders vindt…

  • wat een geluk die hier nog mensen worden begraven of verbrand Maar de regering heeft nu gevraagd of je je organen wil afstaan na je dood aan de medici Geef je geen antwoord erop om schriftelijk te weigeren dan wordt je dode lichaam opengesneden en alle bruikbare delen worden eruit gehaald Hiervoor heb je enkele maanden de tijd daarna heb je geen enkel recht meer…. Wat ze dan met de rest doen is bovenstaand feit een waarschuwing…… Ja de overheden hebben de schapen nu op het droge en doen er mee wat zij gaan willen Het vervelende is dat de doden die een covid 19 spuit hebben gehad nog steeds niet vermeld worden in de reguliere media Dus de massa slachtingen gaan gewoon ongestoord door!!!!!

   • Dat is niet helemaal correct. Je kan het digitaal aanpassen als je nooit actief “NEE” hebt ingevuld. Als je niks hebt ingevuld dan staat er heel gerustgevend dat pas na je “dood” de organen er uit gehaald worden. Klemtoon op het woord DOOD. Dit is dus niet waar, want je MAG NIET DOOD ZIJN! Je moet slechts HERSENDOOD zijn om organen te kunnen geven. Dus de regering liegt ook nog eens. Maar je kan dus digitaal inloggen met je digID en dan actief “NEE” invullen tegen die bedreiging. Normaal gesproken zou je verwachten dat je actief JA moet zeggen, maar dus niet. Daarom is het duidelijk dat ook dit weer een programma is om de domme schapen in de val te lokken met het zgn orgaan doneren. De meeste dommeriken (net zoals ik) zullen de moeite niet nemen om ACTIEF NEE in te vullen, en daar rekenen ze dus op. De orgaanhandel is goede business. Ik besloot om de moeite te nemen om eens te kijken wat er nou allemaal precies staat omdat ik onder het mes moest, en toen bleek dat ik het gewoon kon veranderen in NEE, met onmiddellijke ingang. Ik las dus ook de larie die er stond en realiseerde me dat dit weer een valkuil was waar de debielen in gelokt worden. Ook staat er dat “de dokter dit niet weet totdat je dood bent.” Ja, ja. Dus beter snel veranderen in NEE!

   • marcel zaar; Voor orgaandonatie gebruikt men alleen levende lichamen. Niet van een dood lichaam, want dan worden de organen waardeloos. Dat betekent dat men sterft doordat men bij de NOG NET levende persoon zijn organen eruit haalt. Een immense pijn zal dan in die laatste ogenblikken gevoeld worden. Men word bij leven dus opengesneden en sterft dus aan dit soort van operatie. Dit weten de meeste mensen niet, anders zou men zijn organen heus niet ter beschikking stellen.

   • Je kan ook een formulier aanvragen om ja of nee in te vullen.
    Dan krijg je later een kaartje opgestuurd waar dat op staat.
    Zit altijd tussen mijn ziekenhuis en verzekering pasjes.
    Of ze er rekening mee houden, dat moet je maar afwachten.
    Meestal is er dan geen familie of naasten bij als je daar binnen gedragen wordt.
    En beslissingen moeten snel genomen worden soms.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in