In april 2020 veroordeelde de grootste krant van Duitsland, BILD, China omdat het de wereld in gevaar bracht en de “grootste exporteur van coronavirus” ter wereld was. De krant, die momenteel een oplage heeft van ongeveer 1,24 miljoen exemplaren per dag, heeft echter een verontschuldiging aangeboden voor zijn berichtgeving over de Covid-19 pandemie gedurende de afgelopen 18 maanden, bericht Dailyexpose.co.uk.

Naar aanleiding van de slechte aanpak van het virus door de regering en de strenge Covid-beperkingen, die nu ook vaccinpaspoorten omvatten, heeft de krant een 5 minuten durende video vrijgegeven waarin hoofdredacteur Julian Reichelt zich verontschuldigt voor hun berichtgeving die “als vergif” was en “je het gevoel gaf dat je een dodelijk gevaar voor de samenleving was”.

In de video zegt Julian Reichelt:

“Aan de miljoenen kinderen in dit land voor wie onze samenleving verantwoordelijk is, wil ik hier zeggen wat noch onze regering, noch onze bondskanselier je durft te vertellen. Wij vragen jullie ons te vergeven.

“Vergeef ons voor dit beleid dat jullie anderhalf jaar lang het slachtoffer heeft gemaakt van mishandeling, verwaarlozing, isolement en eenzaamheid.”

Reichelt verontschuldigt zich voor de mediaberichtgeving van BILD en dringt er bij de kijkers op aan “deze leugen niet te geloven”, verwijzend naar de manier waarop de regering en de media het coronavirus hebben gepresenteerd door middel van constante angstzaaiende propaganda.

“We hebben onze kinderen ervan overtuigd dat ze hun oma zouden vermoorden als ze durfden te zijn wat ze zijn, kinderen. Of als ze hun vriendjes zouden ontmoeten. Niets van dit alles is wetenschappelijk bewezen.

  VS Epidemic Control agentschap corrigeert Covid-19 cijfers: Slechts ongeveer 9.200 mensen stierven aan Corona

Wanneer een staat de rechten van een kind inpikt, moet zij bewijzen dat zij het daarmee tegen concreet en dreigend gevaar beschermt. Dit bewijs is nooit geleverd. Het is vervangen door propaganda waarin het kind wordt voorgesteld als een ziektedrager van de pandemie.

Degenen die deze propaganda wilden tegenspreken, zijn nooit uitgenodigd aan de deskundigentafel.”

Reichelt stelt dat de Duitse regering een beleid zou moeten voeren om scholen en sporthallen te openen in plaats van stembureaus, anders “zullen zij een veelheid van onschuldige zielen op hun geweten hebben en in de geschiedenisboeken achterlaten”.

Momenteel is in Duitsland voor veel activiteiten, zoals dineren binnen in restaurants of verblijven in een hotel, een bewijs vereist dat een persoon ofwel volledig gevaccineerd is, een recente negatieve Covid-test heeft, of natuurlijke immuniteit tegen het virus heeft.

De invoering van Covid-vaccinpaspoorten in het land heeft tot onrust geleid, aangezien duizenden Duitsers de straat op zijn gegaan om te protesteren tegen de tirannieke beperkingen die de vrijheden van de burgers beperken en dreigen te leiden tot een maatschappij met twee lagen van gevaccineerden en ongevaccineerden.

Desondanks blijft de Duitse regering de Covid-angst aanjagen om de bevolking aan te moedigen zich te laten vaccineren, aangezien zij net als andere regeringen over de hele wereld streeft naar een vaccinatiedrempel van meer dan 70%.

Het zien van een mainstream nieuwsuitzending die zich uitspreekt tegen de Covid-beperkingen en zich verontschuldigt voor hun berichtgeving over de pandemie, biedt hoop dat het tij keert, maar hier in het Verenigd Koninkrijk moeten we nog zien dat iemand zich verontschuldigt voor het censureren van alternatieve stemmen en het aanjagen van angst.

  Walgelijke homopropaganda: eersteklassers moeten onder de regenboogvlag marcheren

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Slachtoffers watersnoodramp Duitsland krijgen bezoek van COVID-19 vaccinatiebussen in plaats van hulpVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelChef-patholoog dringt aan op aanzienlijk meer autopsies van gevaccineerde personen – 30-40% van reeds verrichte lijkschouwingen aan vaccinatie overleden
Volgend artikelGevaccineerden als superverspreiders: wie zijn hier de echte egoïsten?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  1. Ik vind het verdacht. Want ze schrijven niks over de schadelijkheid van de gifspuit. En de kindjes blijven ingespoten worden.

    • Koning Herodus liet alle pasgeboren kindjes vermoorden omdat er eentje tussen zou zitten die zijn rijk zou gaan overnemen De giftspuit van nu die aan kinderen wordt uitgedeeld en waar radeloze ouders aan meewerken om van het gezeik af te zijn gaan onwetend hun kroost vroegtijdig de dood injagen omdat wereld bedreigd wordt door een grote overbevolking zo rond 2040 volgens de geleerden die de giftspuit hebben aangeboden….om corona waanzin te waar te maken….. De gevolgen zijn dramatisch!!!!! een een grote misdaad tegen de mensheid….Wie stopt deze waanzin!?????

  2. Komt een beetje als mosterd na dr maaltijd en als “het grote indekken gaat beginnen “. Als Bild ballen had grhad hadden ze vanaf het beging van de hoax zich al uitgesproken, maar toen deden ze braaf wat Muti befehlde.

    • dat doen alle nieuwsbladen,radio en tv al lang, omdat ze subsidie gaan mislopen als ze de waarheid willen vermelden Dus ik zeg de krant gewoon af en vraag of ze de waarheid willen vermelden als ze dat niet doen Helpt niets maar de waarheid laat niet lang op zich wachten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in