De gezondheidsautoriteit van een stad in Duitsland heeft aangekondigd dat men zal stoppen met het publiceren van statistieken over ingeënte Covid-19 patiënten die in het ziekenhuis worden opgenomen, onder verwijzing naar wat zij beweren dat een vals verhaal is van “corona-ontkenners”, bericht Bigleaguepolitics.com.

Naar verluidt wil Weimar geen mensen die zich verzetten tegen, of zelfs maar met gezonde scepsis vraagtekens zetten bij de “veiligheid” en “effectiviteit” van de gentherapie-injecties, en daarom heeft het besloten een nieuw beleid van anti-wetenschap te omarmen waarbij de werkelijkheid wordt ingeruild voor fantasie.

De burgemeester van de stad Weimar in Midden-Duitsland, Peter Kleine, kondigde aan dat de stad een beleid van geheimhouding zou voeren in een verklaring die sindsdien is verwijderd van de gemeentelijke website van de stad. De tekst hieronder was de officiële Engelstalige webpagina van de stad.

De aankondiging werd twee dagen nadat ze was gepubliceerd snel verwijderd van de officiële website van de stad Weimar. Het is onduidelijk of de stad Weimar van plan is om het roer om te gooien en het aantal ongevaccineerde coronaviruspatiënten in het ziekenhuis toch bekend te maken, in tegenstelling tot het slinkse beleid om dit te verzwijgen.

“We willen zo transparant mogelijk zijn in ons cijferrapport. De opgave van de mensen met vaccinatie die in het ziekenhuis worden behandeld, vertekent echter duidelijk de werkelijkheid en speelt daarmee corona-ontkenners en tegenstanders van vaccinatie in de kaart.

Wij willen voorkomen dat een verkeerde indruk wordt gewekt en hebben daarom besloten het aantal in de toekomst niet meer te vermelden,” verklaarde Kleine.

  Beestachtig: asielzoekers uit Marokko martelen Afrikaan dood

“Ik wil benadrukken dat het op dit moment feitelijk zo is dat een gebrek aan vaccinatiebescherming de neiging heeft tot een ernstige ziekteverloop in het ziekenhuis te leiden,” voegde hij er verder aan toe zonder enig bewijs om deze bewering te staven.

Sommigen hebben de werkzaamheid van het coronavirusvaccin in twijfel getrokken na de publicaties van statistieken die aangeven dat een aanzienlijk percentage van de met het coronavirus in het ziekenhuis opgenomen patiënten het serum hadden gekregen.

Door niet langer de statistische feiten over de Covid-19 griepprik verwondingen en sterfgevallen te publiceren, probeert Weimar de illusie te wekken dat alles goed is met de injecties. Peter Kleine, burgemeester van Weimar, heeft publiekelijk aangekondigd dat het in het belang van de volksgezondheid is om de waarheid niet langer te melden.

Er is ook een kleine mogelijkheid dat Weimar van gedachten is veranderd over het melden van de feiten, gezien het feit dat het bericht op de website van de stad twee dagen na de bekendmaking werd geschrapt.

Het officiële narratief rond de injecties met het spike-eiwit lijkt in feite af te brokkelen, dus het zou geen schok zijn als Kleine van koers zou veranderen in een poging om zijn gezicht te redden.

Gekkere dingen zijn gebeurd, en in het tijdperk van Covid, lijkt niets van tafel als het gaat om het steeds weer reconstrueren van het narratief. We hebben regeringen zien gaan van mondkapjes naar geen mondkapjes, terug naar mondkapjes, terug naar geen mondkapjes, enz.

We hebben ook gezien hoe de beweringen over wat de zogenaamde vaccins doen steeds weer veranderden van louter het minimaliseren van infecties tot het stoppen van de verspreiding, tot je moet je laten prikken of je vermoordt oma.

  Zelfs vier injecties beschermen niet tegen Omicron

Met andere woorden, het narratief is overal hetzelfde, net als de politici die het covidisme aan hun kiezers opdringen. Hoe lang houdt het covid-narratief het nog vol voordat de hele wereld doorkrijgt dat het allemaal een schijnvertoning is?

De vaccinventers doen er alles aan om de waarheid over de spike-eiwit griepprikken te verdoezelen voordat een kritische massa van het grote publiek de lelijke waarheid erover te weten komt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin-propagandisten infiltreerden in vaccin-sceptici groepen en ontdekten dat de sceptici MEER wetenschappelijk onderlegd en rigoureus zijn in hun denken dan de volgzame, onwetende mondkapje-dragersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVolgens rapporten van de Britse regering ontwikkelen de volledig gevaccineerden snel het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS)
Volgend artikelKrachtig: Verpleegster filmt zichzelf als ze het ziekenhuis wordt uitgeleid omdat ze vaccin weigert – “Tel de kosten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Als gevaccineerde ziek worden van covid lopen gevaccineerde ook nog eens tegen het risico van de bijwerkingen op. Ongevaccineerde lopen enkel tegen covid aan dus het aantal hoge besmettingen legt een bom onder de vaccinatie dwang en drang omdat het slechts een extra risico oplevert in plaats van bescherming,

  Vaccineren is dus onzin ook al zou het 6 maanden beschermen. Immers je kan moeilijk elk jaar twee of drie keer die meuk in je lijf laten spuiten en elke keer bij een mutatie een booster vaccinnetje.

 2. Hocus Pocus Pilatus Weg. Wat je niet ziet, is er niet. Waarbij er een uitzondering wordt gemaakt voor het Covid-sprookje, uiteraard.

 3. het is gewoon duidelijk dat men bang is om de werkelijke cijfers over de gevaccineerden die toch met corona in ziekenhuizen liggen te kunnen blijven verdraaien want zodra naar buiten komt dat het vaccin eigenlijk niet zo goed deugd als er reklame over gemaakt word kan er een angst-pandemie ontstaan….dmv de media.
  het erge is nog wel dat er al ter dege medicijnen bestaan die de infektie van het virus kunnen remmen en zodoende prima mensen kunnen redden!! het is ook zo dat er wel heel veel klaag zielupoten in de ziekenhuizen komen en zodra men besmet is hoppa naar het ziekenhuis,want stel je voor… de werkelijke percentages mensen op de IC’s met louter en alleen Corona is dus echt 80% lager dan we zien in het nieuws.Iedereen die onderliggende klachten heeft komt in de IC en op navraag is men daar helemaal niet transparant over.. behandel methodes zijn dubieus… hoeveel zijn er uit ziekenhuis ontslagen…??
  13 doden per dag of per week het RIVM weet het niet want computersysteem storing geven niet juist beeld.

 4. Ik vraag me soms af of de gevaccineerden na een aantal injecties (als ze deze al overleefd hebben) wel met zekerheid de volgende zullen moeten nemen of ze sterven zeker direkt, in plaats van na een verloop van maanden of jaren..

 5. Er gebeurt nu precies het tegenovergestelde als begin vorig jaar toen iedere dode, maakt niet uit welke oorzaak die ook had, werd toegeschreven aan de “nieuwe, uiterst dodelijke” ziekte, ‘corona’ geheten om toch maar zo hoog mogelijke cijfers te kunnen propaganderen. En toen was al duidelijk dat de spuit de enige remedie zou zijn terwijl die nog in de maak was en bestaande wel werkende geneesmiddelen, op alle fronten zwart werden gemaakt om ze te kunnen verbieden wat ook gelukt is.
  Mensen hebben blijkbaar last van geheigenverlies als iets langer dan 1 jaar geleden gebeurt is.

 6. Als je goed kijkt naar de foto’s van artsen en specialisten in het ziekenhuis>> zien er echt niet zo gezond uit!!!
  de gehele gezondheids industrie is een money making moloch geworden.Je kan studeren wat je wil en als je klaar bent dan krijg je een fijne job in het ziekenhuis,maakt niet uit,want er zijn door onze foute levenswijze genoeg klanten om die zodanig te behandelen dat ze daarna weer terugkomen.
  werkelijk de Natuur heeft echt producten die de immuniteit zodanig kunnen helpen dat bijna niemand dood aan Corona hoeft te gaan…ook de medicijnen en het vaccin komen uit die Natuur,maar zijn echter te chemisch verwerkt zodat het eerder vergif is dan medicijn.
  Helaas wil bijna niemand dit horen want werkelijk gezond betekent genezen ipv afhankelijk van artsen

 7. Ze hebben in Duitsland niet voor niets zoveel asielzoekers, het tapijt wat ze willen hebben om alles onder te vegen zal immens groot moeten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in