De publieke uitzending van de Duitse regering op YouTube werd na de rampzalige commentaren en de catastrofale like-dislike verhouding van het publiek op privé gezet. De video over het openbaar vervoer in Hamburg was gecreëerd om burgers met legitieme zorgen belachelijk te maken en te beschamen zodat ze de verplichte mondkapjes dragen wanneer ze met de bus of de U-Bahn reizen.

De stad Hamburg heeft het dragen van mondkapjes verplicht gesteld in bussen en treinen, bij het winkelen, bij kerkdiensten, bij officiële bezoeken aan autoriteiten, tijdens gezondheidsbehandelingen en op het werk. Bovendien is het verplicht om een afstand van ten minste 1,5 meter te houden. Zoals eerder gemeld, hekelt de Duitse viroloog dokter Sucharit Bhakdi het gedwongen gebruik van mondkapjes als dwingend, illegaal en wetenschappelijk ongegrond.

Tijdens een discussie op de Hamburgse openbaar vervoer Facebook-pagina spreekt de overheidsinstantie haar frustratie uit over politici die geen “boetes” uitdelen aan overtreders van het mondkapje-mandaat. Bovendien dringt het agentschap er bij politici op aan om strengere mondkapje-regels voor burgers uit te vaardigen,

Hallo Ursula,

Wij houden er ook niet van als het mondkapje-mandaat niet serieus wordt genomen. De verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het mandaat wordt echter in principe aan elke passagier zelf overgelaten. Aangezien er momenteel geen verordening van de stad is om boetes uit te schrijven, blijven we ons inspannen om te onderwijzen, bewustzijn te creëren, te vermanen en in individuele gevallen te berispen. De invoering van andere regelgeving is de verantwoordelijkheid van politici.

Bekijk de volgende overheidspropaganda voor het stadsvervoer van Hamburg:

De video en berichtgeving komen van het Amerikaanse nieuwsblog Rairfoundation.

In andere regio’s van Duitsland worden burgers die het mondkapjebevel van bondskanselier Angela Merkel overtreden in Coronagevangenissen gegooid, lastiggevallen of door de politie gearresteerd. Zoals eerder gemeld, hekelt de Duitse viroloog dokter Sucharit Bhakdi het gedwongen gebruik van maskers als dwingend, illegaal en wetenschappelijk schadelijk.

  Toenemende scepsis bij burgers ten aanzien van vaccinatie baart de EU zorgen

De Duitse ambtenaren zullen doorgaan met het opleggen van willekeurige mondkapjemandaten, totdat de burgers collectief opstaan tegen de tirannieke mandaten van hun linkse regeringen.

Duidelijke taal met Erna

Het is gewoon walgelijk om in te ademen wat je hebt uitgeademd terwijl
terwijl je een muilkorf draagt.

Oh man, jij arm ding. Niemand houdt je tegen om je tanden te poetsen.

Het dragen van een mondkapje langer dan 20 minuten is schadelijk voor de longen en de hersenen, er zijn tientallen video’s over op internet, vaarwel mondkapjeplicht.

Wat ik denk is, dat tientallen video’s op YouTube kijken schadelijk is voor de hersenen.
Moet ik ergens op drukken, of werkt het vanzelf?

Looooool, jullie geloven allemaal alles wat de media jullie vertelt, nietwaar? Slachtoffer! Het is allemaal bedacht door Bill Gates, die alleen maar geld wil verdienen en ons allemaal wil chippen!

Ja, natuurlijk.
Nu heb ik het weer, wat is er met het weer?

Allen die tot nu toe zogezegd aan Corona zijn overleden, waren oud en zouden toch al snel sterven, dus stop alsjeblieft met deze mondkapjes bullshit!

Luister vriend, ik zou graag wat meer tijd hebben met mijn kleinkind, maar jij
bent zeker niet degene die beslist! Draag een mondkapje en we hebben allemaal een ding minder om ons zorgen over te maken.

Coronavirus-schandaal in Merkel’s Duitsland – Valse Positieven en de Drosten PCR-test

Vorig artikelYouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
Volgend artikelVS: tot nu toe 19.907 ongewenste Covidvaccin voorvallen, waaronder 1.095 sterfgevallen en 3.767 ernstige kwetsuren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Dat mens moet een standbeeld krijgen. Begin met haar hoeven in een blok beton. Dan om het schoon te houden;de Rijn in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in