In de voormalige Oost-Duitse stad Dresden zal een “gedwongen detentie”-faciliteit worden geopend die het hele land beslaat. Een vluchtelingencentrum zal worden omgebouwd tot een Corona-gevangenis. Herhaalde quarantainebrekers of -weigeraars zullen hier worden opgesloten. Er zijn geen aanwijzingen van enige vorm van transparantie of eerlijke rechtsgang met betrekking tot de opsluiting van degenen die niet willen gehoorzamen. De faciliteit is volledig omheind en zal worden bewaakt door de politie.

Het gebouw werd oorspronkelijk in 2017 gebouwd om een deel van de honderdduizenden illegale migranten te huisvesten die in 2015 door Angela Merkel werden uitgenodigd, meldt Rair.

Het ministerie van Sociale Zaken bevestigde dat de “opvangfaciliteit momenteel wordt opgewaardeerd”. Corona-detentie dreigt recidivisten, beweert het ministerie. Corona-detentie vindt plaats via een gerechtelijke aanvraag door de gezondheidsdienst en alleen na een genegeerde “dringende waarschuwing” en een “niet betaalde boete”, beweert het ministerie van Sociale Zaken.

Bekijk het volgende nieuwsfragment over de nieuwe Coronavirus-gevangenis:

In het voorjaar van 2020 streed minister van Volksgezondheid Petra Köpping voor het plaatsen van quarantainebrekers in psychiatrische ziekenhuizen. Deze plannen werden van tafel geveegd, net als overwegingen om quarantaineweigeraars in hotels of ziekenhuizen te dwingen. Van deze plannen werd afgezien omdat hotels niet veilig genoeg werden geacht en ziekenhuizen te overbelast waren.

Wet bescherming infectieziekten (IfSG)

Reeds eerder kondigde de Duitse staat onder de IfSG een veelheid van maatregelen aan zoals; kinderen ontnemen van ouders en ze in “gedwongen isolatie Coronavirus- faciliteiten” plaatsen, verplichte Covid-19 vaccinaties, tot het verplichten van mondkapjes, het opleggen van avondklokken, beperkingen op samenkomsten en het sluiten van bedrijven.

  Was ist los? Twee derde van de Duitse dokters kwam niet opdagen voor de inentingen

Duizenden burgers protesteerden tegen de wetswijzigingen en het Coronavirusbeleid van de staat, waarvan er vele rechtstreeks in strijd zijn met de Duitse grondwet. Het protest haalde internationaal nieuws nadat de Duitse politie waterkanonnen had ingezet op de weerloze en vreedzame demonstranten. De politie arresteerde ook meer dan 100 mensen. De protesten waren aan dovemansoren gericht terwijl het beleid steeds harder en steeds meer verlammend werd.

Bekijk de volgende video voor meer informatie over de Duitse “Wet bescherming infectieziekten”:

Veel staten plannen Corona-gevangenissen

Andere deelstaten plannen reeds opsluitingen van mensen die weigeren de door de deelstaten opgelegde maatregelen te nemen. In Baden-Württemberg worden momenteel in twee klinieken opsluitingsplaatsen gecreëerd voor mensen die weigeren in quarantaine te gaan. Deze detentiecentra zullen permanent door een veiligheidsdienst worden bewaakt, aldus een woordvoerder van het Ministerie van Volksgezondheid in Stuttgart. Het is volgens hen geen strafmaatregel, maar een maatregel ter “bescherming tegen infectie”.

Ook de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein wil quarantainebrekers opsluiten. Er worden “onderkomens” gepland op het terrein van een jeugddetentiecentrum. Gevangenbewaarders van het detentiecentrum zullen ook worden ingezet om de ongehoorzame quarantaineovertreders in de gaten te houden. Het districtsbestuur heeft aangekondigd dat het terrein in de tweede helft van januari, maar niet later dan begin februari, gebruiksklaar zou kunnen zijn.

Op 12 februari 2020 werd in de eerste deelstaat in Duitsland een commissaris benoemd om “haatzaaien” op het internet te controleren. De ongekozen “Haatzaaien-inspecteur”, treedt op tegen gedachtemisdrijven op het internet – inclusief gewapende invallen in zijn kogelvrije vest. Degenen die Merkels reactie op het Coronavirus en de lockdownmaatregel van de regering aanvechten, worden beschouwd als “gedachtemisdadigers” en kunnen worden gearresteerd.

Live uitzending van dokter over quarantainevoorschriften werd onderbroken door politie met getrokken wapens

Vorig artikelChinese professor genetica: huidig onderzoek toont aan dat Afrikanen nauwer verwant zijn aan chimpansees
Volgend artikelYouTube op heterdaad betrapt met het verwijderen van “dislikes” van Biden’s White House pagina
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Wat had men nu kunnen verwachten van een DDR dictatuur met een Stasi terreur ? En dit is nog maar een begin. Ondertussen wordt de rode loper uitgerold voor alles wat vreemd en misdadig is. In tal van grote steden, zijn ganse wijken in handen van buitenlandse misdaadclans. De “Oscar” komt hier zonder twijfel toe aan Berlijn, met een rood – rood – groen terreurregime. Wat na WO I en WO II niet gelukt is, de vernietiging van Duitsland, is nu wel aan het lukken. En een groot gedeelte van de bevolking stemt voor deze “collectieve zelfmoord”.

  2. De BRD is indertijd overgrnomen door de DDR en nietvanderssom zoals er eerst gedacht werd Politici uit voormalogr DDR hadden heter gescreend moeten worden op zijn/haar politieke verleden! Bij Merkel is het nu keihard uitgekomen zij was een leerling van Erich Honnecker, een fanathieke Stalinist! En een Stasi agente!

  3. Hitler Duitsland begon ook met kleine centra om politieke tegenstanders op te sluiten. Ik begrijp niet dat het Duitse volk daar weer voor een tweede keer intrapt. Abspritzen van de ongewensten. Nu zijn de gepensioneerden en weer opnieuw de gehandicapten ongewenst. God wees ons genadig want van de mensen op aarde hoeven wij het niet te hebben. Ik begrijp niet dat ambtenaren hier aan meewerken, kennen deze mensen niet het verschil tussen goed en kwaad? Ich habe es nicht gewusst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in