© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

Tussen 14 december 2020 en 18 februari 2021 werden 19.907 meldingen van ongewenste voorvallen ingediend bij VAERS, waaronder 1.095 sterfgevallen en 3.767 ernstige verwondingen.

De laatste gegevens die openbaar zijn gemaakt door het Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) over sterfgevallen en verwondingen die zijn gemeld na Covid-vaccins, zijn in lijn met trends die zich aftekenen sinds de eerste gegevens in december werden vrijgegeven, bericht The Defender.

Tussen 14 december 2020 en 18 februari 2021 zijn 19.907 meldingen van ongewenste voorvallen aan VAERS gemeld, waaronder 1.095 sterfgevallen en 3.767 ernstige kwetsuren.

Ongeveer een derde van de gemelde sterfgevallen vond plaats binnen 48 uur na vaccinatie, en 48% van de mensen die overleden, werd ziek binnen 48 uur na te zijn gevaccineerd.

Ongeveer 21% van de sterfgevallen was hart-gerelateerd. Zoals The Defender eerder deze maand meldde, waarschuwde Dr. J. Patrick Whelan, een kinderreumatoloog, de Amerikaanse Food and Drug Administration in december dat mRNA-vaccins zoals die door Pfizer en Moderna zijn ontwikkeld, hartaanvallen en andere kwetsuren kunnen veroorzaken op manieren die niet zijn beoordeeld in veiligheidstests.

Van de gerapporteerde sterfgevallen waren er 966 in de VS en 129 buiten de VS. De gemiddelde leeftijd van de overledenen was 77,8 jaar, de jongste 23 jaar. Van de overledenen was 53% man, 46% vrouw en in 1% van de meldingen werd het geslacht niet vermeld. Van de overledenen kreeg 56% het Pfizer-vaccin en 43% het Moderna-vaccin.

Het aantal meldingen van ernstige ongewenste voorvallen is deze week met 641 gestegen tot een totaal van 3.767 tussen 14 december 2020 en 18 februari. Rapporten van bijwerkingen op basis van de nieuwste CDC-gegevens omvatten:

  Studie: Chemische stof die penissen doet krimpen, gevonden in mondkapjes

Ter vergelijking: in dezelfde periode – 14 dec. 2020 – 18 feb. 2021 – ontving VAERS meldingen van 83 sterfgevallen na griepvaccins.

Volgens de VAERS-website “is het belangrijk op te merken dat voor elk gemeld voorval geen oorzaak-en-gevolgrelatie is vastgesteld … VAERS verzamelt gegevens over elk ongewenst voorval na vaccinatie, of het nu toevallig is of echt door een vaccin is veroorzaakt. De melding van een ongewenst voorval aan het VAERS is geen bewijs dat een vaccin het voorval heeft veroorzaakt”.

VAERS is het belangrijkste mechanisme in de VS voor het melden van ongewenste bijwerkingen van vaccins. Bij VAERS ingediende rapporten moeten verder worden onderzocht voordat kan worden vastgesteld of het gemelde ongewenste voorval direct of indirect door het vaccin is veroorzaakt.

Op 18 februari waren 57,74 miljoen mensen in de VS gevaccineerd met de vaccins van Pfizer of Moderna.

Op 27 februari heeft de U.S. Food and Drug Administration toestemming voor noodgebruik verleend voor een derde Covidvaccin – het eenmalige vaccin van Johnson & Johnson. De doses zullen naar verwachting deze week al op de markt komen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunoloog: Pfizer, Moderna vaccins kunnen langdurige chronische ziekte veroorzaken die pas na jaren aan het licht komen

Vorig artikelKijk: overheidspropaganda-video voor mondkapjes loopt spaak – burgers zijn het zat
Volgend artikelRockefeller Foundation plande reeds in 2010 “lock step” scenario’s van een globale pandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in