Onlangs werd ontdekt dat de mRNA-vaccins tegen het coronavirus van Pfizer en Moderna talrijke kleine stukjes DNA bevatten. De Wereldgezondheidsraad heeft microbioloog Sucharit Bhakdi gevraagd om de zaak op te helderen, bericht Uncutnews.

Professor emeritus Bhakdi sprak van een “schandalige misdaad tegen de mensheid.”

De stukjes DNA zijn verpakt in kleine vetbolletjes die de celkern kunnen binnendringen. Dan kan er van alles misgaan. Denk aan kanker of ontwikkelingsstoornissen.

“Iedereen die beweert dat RNA-vaccins veilig en effectief zijn en dat er niets met het genoom kan gebeuren, is ongelooflijk onwetend of kwaadwillend,” benadrukt Bhakdi.

“Deze persoon sluit de ogen voor het horrorscenario dat zich voor onze ogen ontvouwt,” voegde hij eraan toe.

Hij deed een beroep op burgers en artsen: keer de daders van deze monsterlijke misdaad tegen de mensheid de rug toe. “Doe dit om jezelf en je nakomelingen te redden. Doe het om je familienaam te redden. Of ga de geschiedenis in als een van de grootste criminelen aller tijden.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sucharit Bhakdi: “Ik ben er absoluut van overtuigd dat mRNA-vaccins je zullen doden”Volg Frontnieuws op Telegram

  Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde niet

Lees meer over:

Vorig artikelZe proberen me te vermoorden… vanwege Israël!
Volgend artikelUitgemaakt worden voor nazi omdat je tegen een genocide bent
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Tis een zieke wereld. Echt niet te geloven. De pandemie, de gifprik, de oorlogen….het kwaad staat werkelijk open en bloot op de buhne en NOG stoppen nog zoveel mensen hun kop in het zand….want ook dit wil bijna geen enkele geboosterde horen. (Het lijkt er ook op dat ze geen keus meer hebben na de eerste booster. Dan blijven ze doorgaan met de prik, zelfs stiekum. )

  • Ze zijn heel druk bezig om heel snel miljarden mensen om zeep te helpen.
   Niemand staat er bij stil hoe gevaarlijk de communistische VN SDG agenda 2030 is voor de wereld.
   Ze zullen het eens gaan merken.

 2. Mooi om te zien en lezen dat deze zeer eminente hoogleraar weer vrijuit mag spreken, nadat hij onder het mom van leugens en medi-diktatuur voor de rechtbank is gesleept. Gelukkig hebben ‘wakkere’ rechters hem vrijgesproken!

  Kleine sprankjes geloof en hoop zijn af-en-toe nodig om energie uit te kunnen putten want de strijd zal nog lang en zwaar blijken te zijn. De massamoordende elites geven zich niet zomaar gewonnen….

 3. Mei 2020 dna, bloed, ontlasting en urine testen bij vele mensen uit zuid Italië gedaan, ivm hoge aantallen coviddoden…er is toen dna van meer dan 36 giftige diersoorten gevonden waaronder veel slangengifsoorten, spinnen en gif van zeedieren..allemaal gesynthetiseerd. Zoek wat interviews op van dokter Ardis. Misschien op rumble ofzo wat te vinden omdat ie zwaar gecensureerd wordt.

   • Ik moest even nadenken, het ging om dat dorpje of stadje of streek in zuid Italië waar heel veel.mensen stierven door covid..daar zijn uitgebreide dna testen mee gedaan en dat kwam er uit..dokter Ardis. Alles is onderbouwd met studies en onderzoek..plus dat zijn antigif zo goed als gratis is. Nicotine, ivermectine, hydroxychloroquin, vitamine c, melatonine,zink vit d3.NAC..toevallig alles wat verboden en verzwegen werd. Zoek op rumble voor podcasts met hem als gast. Alle symptomen van covid en van covidvaccinbijwerkingen komen helemaal overeen met 2 soorten slangengif, koningscobra en Aziatische krait. Als er sporen van covid in ontlasting gevonden worden dan is t via t maagdarmkanaal en dus via de mond naar binnen gekomen en niet ingeademd. Dus is t geen luchtweginfectie. Dus via eten of drinken. Om t pathogeen of gif te verspreiden zodat iedereen t binnenkrijgt, is de waterleiding het meest voor de hand liggend. Maar waarom hadden kleine kinderen en babies geen last van covid? Omdat melatonine 1 van de antigiffen is en kinderen barsten van de melatonine. Waarom hadden rokers weinig.last? Omdat.nicotine ook een antigif is.
    Muizen kregen slangengif en binnen 72 uur ontwikkelde ze turbokanker in hersenen, na toedienen nicotine verdwenen de tumoren weer snel. Turbokanker, waar heb ik dat vaker gehoord?

 4. En dan te bedenken dat er weer een hoop oude mensen als idioten naar de slachtbank gingen voor hun zoveelste gifprik. Alle vriendinnen van mijn moeder hebben vorige week en de week ervoor in belgie hun gifprik gaan halen,ze hadeen deze week een vakantie gepland naar spanje ,tja,mijn moeder is de enige die dus gaat, de rest is dus ziek.
  Ondanks dat ze ook erg is gaan sukkelen van 1 gifprik, ze kan geen 100 m lopen zonder diarree te krijgen,maar dat ligt allemaal aan dediabetis. Nooit last van gehad en nu takelt ze ziender ogen af. Word blind is kortademig , vaak geen gevoel meer in armen en benen.
  Drie jaar terug kon ze alleen op vakantie,nu heeft ze begeleiding nodig voor koffer , rolstoel naar vliegtuig etc… allemaal door 1 gifprik. Maar goed mijn motto is wie niet luisteren wil moet maar voelen, had genoeg gewaarschuwd dat het gevaarlijke rotzooi was. En mijn zus dwong mijn moeder te gifprikken…
  Mijn zus is continu verkouden,chronis ontstoken neusholten en voorhoofdsholte heeft epilepsi gekregen twee jaar terug en ging als een dom schaap drie weken terug de 5 gifzooi halen en heeft nu sindsdien tinitus erbij gekregen en durf er niks van te zeggen want dan ontploft ze. Wat geert vandenbosche al voorspelde , mensen worden hiv patienten….en dat zie ik ook terug in mijn wel geboosterde familie. Ik hekel de mensen die hier durven proleren dat zij niemand kennen die schade heeft ondervonden van de gifprik. En ik voorspel dat eer het kerst is er veel meer slachtoffers gaan vallen door de gifprik, ik merk het aan de ambulnaces die hier sinds twee weken weer dag en nacht voorbij vliegen,ik woon dicht tegen een ringweg. Vooral vanaf 23.00 uur in de avond is het zeker 4 x prijs. Maken mij niet wijs dat het niets met de gifprik te maken heeft. Ik hoop dat oude mensen beseffen dat verpleegster en dokters heel veel geld krijgen voor een gifprik te zetten vorig jaar was het al 40€ per kop. Dus kun je voorstellen dat je 100 mensen per week kan doen wat dat al op levert.

  • Je kunt ook even stilstaan bij het feit dat het altijd dezelfde tijdstippen zijn dat de ambulances uitrijden… 5G?

   Ik ben niet geprikt, ik merk echter ook minore dingetjes. Krampjes, pijntjes, stress….

   De geprikten lopen misschien vooruit, maar ik ben er van overtuigd dat ze de rest ook te grazen nemen. Daarnaast is “alleen de geprikten lopen gevaar, niet de “pure blood” narratief” de perfecte afleiding om de zgn pure bloods te laten denken dat zei nog weerbaar en sterk zijn.

   Als dat nl waar zou zijn waren de problemen allang opgelost.

   Just my 2 cents

   • Ben niet geprikt, maar ik heb ook allerlei pijntjes; misschien door de overgang, 5G, of dingen in de lucht? Ik weet wel dat sinds het hele Corona gebeuren, één van mijn honden tegen een zendmast blaft. De mast staat er al jaren; dus ze blaft niet tegen het object. Waarschijnlijk hoort ze of ze voelt iets. Ook heeft ze nu jaarlijks een zomerallergie. Het kan toeval zijn, maar het is wel opvallend. Helaas kan ik de zendmasten niet ontwijken tijdens onze wandelingen; ze staan werkelijk overal.

    • Ja heb ik ook hoor allerlei pijnen en kwaaltjes terwijl ik voorheen zo git als een hoentje was. En al mijn hondjes hebben sinds twee jaar zomerallergie ,ze zijn inmiddels 12 jaar. Voorheen nooit gehad, en mijn geheugen is minder ik vergeet vaak waarom ik iets doe, alleen het korte termijn geheugen hapert. Heb al 6 jaar opvliegers waarvan mijn huisarts zelfs durfde beweren of ik dicht bij een 5 g mast sliep,omdat ik ook brandende huid heb aan mijn billen en alleen snachts. Ik dacht wat zegt die nu. Maar zal mij er is in verdiepen. Staat 5 gmast 50 m van mij vandaan. Dan ist nog een hobby dan om die met oudejaar omver te schieten per ongeluk met vuurwerk🤭

   • Erwin, niet geprikt hoeft niet te zeggen dat je via shedding niet wat kunt hebben opgelopen. Ik ben daar zeer alert op, is me tenminste 1x overkomen. Mogelijk zelfs 2x. En wat blijft daarvan dan in je lichaam achter? Ik weet het niet. Ooit een levend bloed analyse laten doen, misschien binnenkort nog maar eens laten doen.
    Maar ja de 5G is ook mogelijk.

    • Shedding geloof ik niet in, dat riekt weer naar een narratief om bij de ongeprikten hun pijntjes te verklaren.

     Zoek een goed naar SARS klachten, en dan niet SARS CoV19, maar SARS as in “Severe Acute Radiation Symptons”

     Gek genoeg komt de zwakke vorm van straling vergiftiging sterk overeen met griepklachten. De meer de opgenomen straling, hoe uitgebreider het klachten scala. Wat onderzoekers menen te zien met de bloedplaatjes kun je ook zien als een cel die vernietigd is door straling.

     En 5G is “target aquired” dus ze kunnen via de foon, smart meter, wifi en weet ik veel zeer gericht, tot op de persoon, straling toedienen.

     Laat je niet leiden door alle narratieven die steeds schalmen als een repetetive drone, maar snap dat AL het nieuws gemanipuleerd kan zijn. Niks is gemakkekijker dan berichten de wered inflikkeren naar mensen die naarstig naar antwoorden zoeken.

     Ik heb mijn hoop reeds verloren…..maar zal vechten voor mijn bestaan. Meer kan ik niet doen. Teveel geindoctrineerde oppositie

     • Als je dat denkt , dan zou je misschien eens op visite moeten gaan bij geprikte WALMERS , thuis .
      Laat me weten wat je dan vindt en hoeveel minuten je het hebt volgehouden aub .

   • Dank je. Ik had niet verwacht dat er nog dommeriken waren die zich blijven volproppen met de gifprik. Al mijn moeder haar vriendinnen hebben al blijvende schade opgelopen van hun boosters en goed genoeg weten dat ze er ziek van kunnen worden en dan nog tegen beter weten in hebben ze zich laten gifprikken. Mijn moeder dacht dat ze haar nu lieten zitten met hun reis omdat ze zich niet had laten prikken. Één keer was voor haar genoeg om wakker te worden en opgedrongen door mijn zus.

  • Ja Greet ik voel met je mee, mijn moeder heeft zich laten prikken voor haar vrijheid, dat gebruik ik nu tegen haar om de laatste update te voorkomen.
   Ze heeft er wel een mooie vakantie door gehad en op haar leeftijd is dat wel belangrijk.
   Wij drieën zijn de enigste niet geprikten mijn kinderen uit mijn eerste huwelijk hebben een Duitse moeder dus “Befehl ist Befehl ” ik vind het jammer maar het is ieder voor zich.
   Ik had het verkeerd kunnen hebben en was dan volgens de farizeeërs dus aan cv gestorven.
   Maar we zijn er nog niet, we moeten nu nog door de economische storm met mogelijk etnische rellen in de nabije toekomst, over paddestoelen maak ik me niet druk, heb er geen invloed op en als dan is het snel afgelopen.

 5. Ja Greet, Tis de Prijs die je verdiend bij een BIO GIF van die corrupte Farmaceut bedrijven zij die overal schijt aan hebben en beschermt worden door illegale corrupte RECHTERS die er zeker een flinke stuiver aan bij verdienen Ook zij zijn er verantwoordelijk voor deze moordpraktijken en zwendel zaken doen voor eigen gewin om de zwarte geldstromen binnen te harken en de mens maar in de Allende achter te laten in hun illegale rechtbank zomaar wat uit te kramen en de centen zijn binnen voor deze corrupte en omgekochte rechters die ze uit de rechtbank moeten schoppen zijn zijn het niet waard het zijn ongedierte waar je tegen praat!!!!

  • Zolang wij politiek den haag, chemtrails en 5g accepteren zijn wij geen ene haar beter dan de geprikten. En daar zitten OOK goede mensen tussen die er met 2 benen ingedwongen zijn, onvrijwillig.

   Lekker makkelijk weer, afgeven op een groepje. Precies volgens plan, u heeft mooi meegewerkt!

    • Was niet op de man bedoeld. Totaal niet. Zie wel dat het zo overkomt wat ik jammer vind.

     Ik wil maar zeggen, stop met je medemens te bejegenen, en zoek het bij de bron(nen)

     Peace out

   • We accepteren niets!!! het wordt ons de strot afgeramd net zo als het referendum van 2005 weet u dat nog? een nee werd in een ja omgezet……en dat was de voorloper van dit alles. En dat was einde NL grondwet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in