De vooraanstaande Duitse viroloog Dr. Sucharit Bhakdi stelt de leugens over de pandemie weer eens aan de kaak en heeft er verschillende belicht in een virtuele toespraak die hij op 31 januari hield voor een massale anti-lockdown demonstratie in Oostenrijk.

Zijn drie belangrijkste boodschappen zijn dat gezonde mensen het Coronavirus niet verspreiden, dat vaccins “uiterst gevaarlijk” en zelfs dodelijk zijn, en dat er geen “verlosser” komt om de willekeurige en onwetenschappelijke lockdowns te stoppen.

Sta op tegen deze waanzin en maak er een eind aan, zegt hij.

Dr. Sucharit Bhakdi’s onderstaande videotoespraak, die al “gefactcheckt” is door lachwekkend bevooroordeelde factcheckers, is door het Amerikaanse nieuwsblog RAIR met Engelse ondertiteling voorzien. Hoewel zijn toespraak kort is, is ze zeer belangrijk. Hij legt het belangrijke feit uit dat er niet zoiets bestaat als asymptomatische (zonder ziektesymptomen) verspreiding en zegt, “gezonde mensen zijn niet gevaarlijk“.

Verwijzend naar zijn onvermogen om aanwezig te zijn op de “verboden” bijeenkomst in Wenen, zegt Dr. Bhakdi:

Ze zijn zeer efficiënt in het verbieden van mensen om samen te komen, in een poging om ons te verhinderen met elkaar te communiceren.

Wat er gebeurt is allemaal uitdrukkelijk opzettelijk en doelbewust.

Dr. Bhakdi prijst de deelnemers voor hun moed, en zegt dat het “zo goed is dat jullie ondanks dit alles in zulke grote aantallen bijeen zijn gekomen…”. De oproerpolitie was aanwezig tijdens de bijeenkomst en was naar verluidt gespannen voor mogelijke rellen zoals die zich vorige maand in Nederland voordeden in het kielzog van verdere lockdownbeperkingen, waaronder een avondklok, eisen voor mensen om “niet te praten of te telefoneren in metro’s, bussen of waar dan ook in het openbaar” en “om mondkapjes van medische kwaliteit te gebruiken in plaats van zelfgemaakte stoffen gezichtsmaskers…”

  "Trump heeft Corona": Dat is niet waar, leugenpers

Dr. Bhakdi legt uit dat de veronderstelling dat asymptomatische mensen nog steeds gevaarlijk zijn voor elkaar “is ontstaan door onjuiste berichtgeving en onjuiste modelberekeningen” maar de leugen wordt nog steeds in stand gehouden “door de machthebbers in de regering en de media”. Dit irriteerde een “factchecker” die gedwee beweerde dat “er geen sluitende status is, maar tegenstrijdige studies” op dit punt.

Reuters, die in hun artikel toegaf dat “de gezindheid van veel van de demonstranten van zondag was niet meteen duidelijk” had nog steeds geen probleem om de demonstranten als “extreem rechts” te demoniseren. Bovendien meldde ze dat de politie van Wenen “talrijke voor dit weekend geplande protesten verbood, waaronder één van de extreem-rechtse Vrijheidspartij…”. Ondanks het verbod, werd de menigte geschat op 5.000 en was waarschijnlijk veel hoger.

Er is GEEN asymptomatische besmetting door de ziekte Covid-19, maar het vaccin is “extreem gevaarlijk, zegt hij, en dat mensen “er al aan zijn overleden”.

Hij vervolgt:

Jonge mensen zijn gestorven aan dit vaccin. Dit wordt verborgen gehouden, in de doofpot gestopt, en niemand wil er over praten. Ik ben iemand die altijd transparant is geweest.

Ik heb alleen gezegd wat ik me gedwongen voelde te zeggen omdat het wetenschappelijk bewezen is.

Ik heb een korte, maar zeer positieve boodschap.

Namelijk dat het niet waar is dat er nog steeds een pandemie is.

Het is niet waar.

U moet weten dat de definitie van een Covid-geval ongeveer elf dagen geleden is gewijzigd, niet officieel, maar onofficieel.

Op 20 januari heeft de W.H.O. geadviseerd dat het gebruik van deze talrijke PCR-tests voor het diagnosticeren van Covid-19 geen diagnostische resultaten kan opleveren zonder overeenkomende symptomen.

Er zijn GEEN “gezonde” positieven.

Dat zou betekenen, dat al deze getallen die ze gebruiken om jullie te misbruiken als een kaartenhuis in elkaar storten. Mijn tweede boodschap is ongelooflijk interessant.

Het is nu bekend, en waarschijnlijk de reden waarom de W.H.O. deze suggestie deed, omdat het geen richtlijn is, de machthebbers vertelt er rekening mee te houden dat gezonde mensen niet gevaarlijk zijn. Jij bent niet gevaarlijk. Dat is een vaststaand feit. Het is vrij duidelijk dat dit hele sprookje – nou ja, het is geen sprookje, het is een nachtmerrie geweest.

Dit idee dat gezonde mensen gevaarlijk kunnen zijn voor anderen is ontstaan door onnauwkeurige berichtgeving en onnauwkeurige modelberekeningen.

Het is vooral te wijten aan de onnauwkeurige berichtgeving van de machthebbers in de regering en de media.

Er is GEEN asymptomatische besmetting door de ziekte Covid-19.

Dat is heel goed nieuws. Er is meer nieuws dat niet zo goed is.

Het vaccinatieprogramma is gestart en wordt nu verspreid.

Dat was de doorslaggevende factor waarom ik er graag bij was geweest in Wenen.

Ik smeek u, informeert u zich alstublieft.

Dit vaccin is uiterst gevaarlijk. Er zijn al mensen aan gestorven.

Jonge mensen zijn gestorven aan dit vaccin. Dit wordt verborgen, in de doofpot gestopt, en niemand wil er over praten. Ik ben iemand die altijd transparant is geweest.

Ik heb alleen gezegd wat ik me gedwongen voelde te zeggen omdat het wetenschappelijk bewezen is.

In dit verband spreek ik niet tot u als iemand met politieke motieven, en ik heb geen politieke agenda. Ik ben niet links en ook niet rechts. Ik sta achter u.

Dit vaccin is zo gevaarlijk, dat we er een heel hoofdstuk aan gewijd hebben genaamd “Immuniteit en Immunisatie” [hier de video Immunity and Immunization , Engelse ondertiteling, red.].

En het werd voor iedereen beschikbaar gesteld. U kunt dit hoofdstuk gratis downloaden op de homepage van de uitgever, Goldegg-Verlag.

Doe een zoekopdracht naar ons boek, daar vindt u een link. Neemt u alstublieft de tijd om het te lezen.

Het duurt hooguit twee uur. Als u klaar bent, zult u veel meer weten dan de deskundigen, de politici en de heer Kurz. Zij zijn onwetend.

Daarom begaan ze wat binnenkort misdaden tegen de menselijkheid zullen blijken te zijn.

Blijf verenigd. Vergroot uw aantal.

Sta op tegen deze waanzin en maak er een eind aan.

Alleen jullie zijn in staat om dat te doen. Niemand anders. Wacht alsjeblieft niet op iemand die de verlosser is.

Die is er niet. Ofwel doe je het zelf, voor jezelf.

En doe het vooral voor je kinderen en hun kinderen.

Covid-19 studie onder bijna tien miljoen mensen vindt geen bewijs van asymptomatische verspreiding – oorverdovend stil in de mainstream media

Vorig artikel120 miljoen meer in extreme armoede door Corona-lockdowns
Volgend artikelStudie: Coronavirusinfectie zorgt voor brede immuniteit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in