Een 49-jarige Engelse moeder, echtgenote en bankmedewerkster is nu blijvend invalide, nadat zij had gedaan wat zij dacht dat goed en juist was, schrijft Thecovidblog.com.

Mevrouw Kerry Hurt kreeg ergens begin april haar eerste AstraZeneca virale vector DNA-injectie, aldus een GoFundMe-campagne die is opgezet door haar broer, David Poucher. Ze leed gedurende de hele week na de injectie aan slopende hoofdpijn. Mevrouw Hurt werd opgenomen in het Rotherham General Hospital toen de pijn ondraaglijk werd. De artsen stelden vast dat ze vaccin-geïnduceerde immuun-trombotische trombocytopenie (VITT) had, ook bekend als trombose met trombocytopenie-syndroom (TTS). Met andere woorden, ze had een bloedklonter in haar hersenen, veroorzaakt door de AstraZeneca injectie.

Artsen brachten mevrouw Hurt met spoed naar het Royal Hallamshire Hospital in Sheffield toen haar toestand verslechterde. Ze had op dat moment nog maar 40% kans om te leven. Met een spoedoperatie werd een deel van haar schedel verwijderd om de druk in haar hoofd te verlichten. Mevrouw Hurt kreeg ook een zware beroerte. Ondanks de drastische operatie bleef zich vocht in haar hoofd ophopen. De artsen voerden een week later een tweede spoedoperatie uit. Deze keer brachten ze een drainageslang in haar hoofd in.

Mevrouw Hurt bracht het grootste deel van mei door op de intensive care afdeling.

“We zijn geen anti-vaccinatie venters”

Mevrouw Hurt verbleef nog vijf maanden in het ziekenhuis met haar man, Patrick, de meeste tijd aan haar zijde. Vorige week werd ze eindelijk ontslagen. Maar de hele linkerkant van haar lichaam is nu verlamd. Mevrouw Hurt moet nog een operatie ondergaan om een metalen plaat te plaatsen op de plaats waar haar schedel verwijderd is.

  Eerste hijab-rechter in Engeland

De familie heeft hun huis helemaal opnieuw ingericht om plaats te bieden aan hun nu rolstoelgebonden geliefde. Mijnheer Hurt vertelde verslaggever Charles Gray van Yorkshire Live dat hij en zijn vrouw een gezond stel waren dat regelmatig lange weekendwandelingen maakte voordat de AstraZeneca injectie werd toegediend. Hij zei ook dat de Britse regering niet openhartig was geweest over mogelijke bijwerkingen van de virale vector DNA-injecties. Mijnheer Hurt wilde ook één ding heel duidelijk maken aan het publiek. “Denk alstublieft niet dat wij anti-vaccinatie venters zijn, want dat zijn we niet,” zei hij. Mijnheer Hurt ging verder.

“Ik denk dat [het vaccin] er overhaast doorheen is gejaagd. We wisten niet van de bloedstolsels tot het later bekend werd, maar ze hebben niet gezegd wat ze zullen doen voor mensen die erdoor getroffen worden. We weten dat het veel mensen heeft gered, maar voor ons ging het mis en ze moeten ons steunen.”

Mevrouw Hurt werkte voorafgaand aan de injectie voor Santander Bank. Maar het is onwaarschijnlijk dat ze snel weer aan het werk kan, als dat al ooit gebeurt. De familie hoopt dat fysiotherapie haar zal helpen weer wat beweging in de linkerkant van haar lichaam te krijgen. Ongelooflijk, na alles wat ze heeft meegemaakt, kan mevrouw Hurt nog steeds praten. Ze vertelde Yorkshire Live dat het nemen van de AstraZeneca injectie “het juiste” was om te doen. “Maar het liep natuurlijk allemaal een beetje verkeerd voor mij,” zei ze.

De GoFundMe-pagina heeft bij publicatie al bijna 11.000 pond (13.000 euro) opgebracht.

  Kathedraal in Engeland: Laatste Avondmaal met draaideurcrimineel George Floyd als Jezus

GoFundMe selectieve handhaving?

Onafhankelijk journalist Ivory Hecker was de eerste die berichtte over de dood van de 16-jarige Ernesto Ramirez. Hij stierf enkele dagen na de Pfizer mRNA injectie. Zijn vader, Ernest Ramirez, startte een GoFundMe pagina om zowel aandacht te vragen als te helpen met de kosten. Maar GoFundMe heeft de campagne verwijderd, onder verwijzing naar de “verboden gedrag” bepaling in de voorwaarden. Het goede nieuws is dat de heer Ramirez onmiddellijk een inzamelingsactie is begonnen op Life Funder. Het heeft $20.984 (18.000 euro) ontvangen op het moment van publicatie.

GoFundMe verbant vader wiens enige zoon overleed na Pfizer-prik

Het is een tijd geleden dat we een GoFundMe hebben gezien in verband met vaccinsterfgevallen en bijwerkingen. Ondanks de bepaling over verboden gedrag, blijft de campagne van mevrouw Hurt actief. Misschien is dat de reden waarom mijnheer en mevrouw Hurt zowel de diplomatieke als de zeloot rol spelen. Natuurlijk kunnen zij ook echte vaccinzeloten zijn. Maar zolang je de dodelijke injecties blijft promoten, laat GoFundMe deze campagnes blijkbaar toe. Het lijkt erop dat Life Funder het beste alternatieve platform is om in deze situaties te gebruiken.

Mijnheer Hurt zei dat hij met advocaten spreekt in de hoop op een schadevergoeding van de Britse overheid. Het feit dat mensen nog steeds geloven dat iemand ooit verantwoordelijk zal worden gehouden voor de verwondingen van hun dierbaren na een injectie, toont de kracht van deze psy-ops. Krijg de injecties, raak verminkt, en je staat er alleen voor. Dit is een vaststaand, onbetwistbaar feit.

  Zwarte man mishandeld na beschuldigingen dat hij dochter van blanke man probeerde te ontvoeren

Ruïneer of verlies je leven niet door “het juiste te doen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Facebook sluit gigantische groep voor vaccinatieslachtoffersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Das: Verontrustende cockpitvideo toont laatste momenten van het leven van cardioloog voordat hij zijn privévliegtuig in de buurt van San Diego liet neerstorten, waarbij één andere persoon om het leven kwam
Volgend artikelAartsbisschop Vigano veroordeelt het COVID-19 vaccin: “Het is een plicht om het te weigeren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Tja een weeknemer van die kutbank die iedereen financieel uitkleed met woekerpolissen en kapotmaakt met hoge rentes op leningen. Nou mooi oog om oog tand om tand …..het lijkt of de corona de slechte mensen pakt op welke manier dan ook…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in