GoFundMe zei dat de inzamelingsactie van Ernest Ramirez ter ere van zijn zoon, die kort na het nemen van het Pfizer-vaccin COVID-19 overleed, onder ‘verboden gedrag’ viel, schrijft Lifesitenews.com.

Een rouwende vader uit Texas die onlangs zijn tienerzoon verloor aan het Pfizer-vaccin, is van het crowdfunding platform GoFundMe getrapt.

Ernest Ramirez had financiële steun verzameld op GoFundMe om de gevaren van het experimentele vaccin onder de aandacht te brengen in de nasleep van de dood van zijn enige zoon, maar werd toen door de website geïnformeerd dat zijn inzamelingsactie was verwijderd omdat het onder “verboden gedrag” in de servicevoorwaarden van het bedrijf viel.

De Texaan verloor al zijn donaties als gevolg van de beslissing van de crowdfundinggigant om hem te deplatformen, maar Ramirez, niet iemand die zich laat afschrikken, is sindsdien een LifeFunder-campagne begonnen om hem te helpen zijn missie voort te zetten om mensen te waarschuwen voor de gevaren van het nemen van experimentele COVID-19 vaccins.

De zoon van de heer Ramirez, Ernesto Jr, was slechts zestien jaar oud toen hij op 19 april de eerste dosis van het Pfizer-vaccin nam, maar overleed helaas slechts enkele dagen later, op 24 april, nadat hij had geleden aan een vergroot hart, naar verluidt twee keer zo groot als normaal, als gevolg van de injectie.

Een rouwende Ramirez vertelde journalist Ivory Hecker dat hij “[had gewacht] op meer advertenties waarin hij hoorde dat het vaccin veilig was voor tieners” voordat hij zijn zoon toestond de prik te nemen.

Vervuld van de pijn van het verlies van Ernesto Jr, schreef de heer Ramirez dat hij “niet om een ​​betere zoon had kunnen vragen.” “Hij speelde honkbal van zijn zevende tot de middelbare school. Beleefd, respectvol, geliefd bij iedereen die hem ontmoette. Hij was altijd aan mijn zijde, mijn kleine jongen, ik vertelde hem altijd dat het ik en jij tegen de wereld was!”

  Veiligheid van CoronaVax in Nederland: Verdere update van het onderzoek van Theo Schetters naar openbare gegevens uit NL

Ramirez zegt dat hij nu vastbesloten is om anderen te waarschuwen voor de gevaren die ze lopen als ze een COVID-19-vaccin overwegen.

“We moeten schreeuwen, we moeten vechten, we moeten iets doen – zijn leven was veel meer waard dan wat de regering of iemand anders denkt,” vertelt Ramirez aan mevrouw Hecker.

Tijdens een toespraak in Austin op 23 augustus, vertelde Ramirez de menigte dat “het het risico niet waard is.”

“Ik bedoel, je ziet je kind nu – je ziet je kind morgen misschien niet meer. Ik moet daar de rest van mijn leven mee leven. Geen knuffels meer, geen ‘Pap, ik hou van je’ meer. Ik hou ontzettend veel van mijn land, maar ik vertrouw mijn regering niet meer.”

Na op verschillende bijeenkomsten in Texas te hebben gesproken, gaat Ramirez nu met zijn campagne naar Washington D.C., waar hij hoopt het verhaal van zijn zoon met een zo groot mogelijk deel van de natie te kunnen delen.

I need to spread my story so that hopefully no one else will go through what I’m going through. It kills me to come home to an empty house. Ernesto Jr was my world and I feel I need to fight for him and others that are suffering.

Help deze vader om anderen te waarschuwen voor de prik die zijn zoon doodde. Doneer nu op lifefunder.com/pfizervictim.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Brits gezondheidsautoriteit rapport: 62% van de vermeende Covid-sterfgevallen zijn mensen die zijn gevaccineerdVolg Frontnieuws op Telegram

  Steeds weer meldingen van sterfgevallen in verpleeghuizen na vaccinatie - autoriteiten zien geen verband
Vorig artikelIf only you had known this would be the last sacrifice you’d make
Volgend artikelGeef nooit op! De Vrijheid van Denken. Alleen de waarheid kan ons vrij maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Een neef (24) heeft drie weken geleden zijn tweede prik gehad. Heeft nu acuut nierfalen. Zou erfelijk zijn. En drie week na vaccinatie is toeval.
  Erg veel toeval in mijn nabije omgeving de laatste tijd. Moest maar een lot gaan kopen.

  • Heel herkenbaar G.

   Directe collega van mij (uit een mini team van 4 mensen) is gediagnoseerd met neurologische schade binnen een paar weken na de injecties. Deze ziekte heeft uiteraard niets te maken heeft met de 2 injecties die hij heeft gehad. Waar het wel door komt weten de batterij neurologen ed die hem hebben onderzocht niet. Als de medicatie niet aanslaat moet hij open hersen chirugie ondergaan waar hij levenslang hinder van zal blijven ondervinden.

   groeten,
   Hugo

 2. Ook hier vloed met de toevalligheden.
  2 collegas in een team van 25 (22 vaxd) met stekende hoofdpijnen en een blijvend verlies aan concentratie. Eentje is aan haar linkeroog blind geworden. Allemaal paar weken na vaccin. Het zijn beide lieve vrouwen die ik dit niet gun. Maar oh wat gun ik dit de paar collegas die vaccinverplichting aan het pushen zijn!

  Is het jullie opgevallen dat mensen die dit weigeren zoveel meer liefde voor het leven uitstralen?

  • Hoi NigMcNog,

   Ik moet zeggen dat mijn ervaring is dat de mensen die de injecties weigeren heel veel meer liefde voor het leven uitstralen voor de mede niet geinjecteerden. Idem voor de geinjecteerden onderling.

   Helaas zie ik ook veel haat (tot in het extreme) tussen beide groepen. Gelukkig met name online (afnemend) en niet in mijn persoonlijke omgeving. Daar is het, gelukkig, eigenlijk live and let live 100%, doe wat je goed lijkt en that is it.

   Wat me wel opvalt is dat heel groot voorstanders van de injecties nu aan het terugkrabbelen zijn in mijn persoonlijke omgeving. Voorbeeld, mijn vader, van in de 70. Levenslang ”systeem volger”. Wilde niets weten van alles wat Covid gerelateerd in twijfel trok (inc injecties) en werd boos als dat ter sprake werd gebracht.

   Sinds een kleine twee maanden is hij aan het keren, begon eerst zelf! over de absurditeit van de maatregelen en afgelopen zondag gaf ie zelfs een lift aan familie leden zonder rijbewijs naar Amsterdam zodat ze mee konden lopen in de demo (ruim 30 minuten enkele reis).

   Hij was nog niet zo ver dat ie zelf mee liep. Maar dit is al ongehoord voor mijn vader en dat geeft me hoop. Ik zie dat als het afbrokkelen tussen de (gecreerde) haat tussen beide groepen. Er waren een paar andere zoals hij in mijn persoonlijke kring en iedereen is in mindere of meerdere mate zo van, live and let live en geven een dikke vinger (welke mag je bedenken) aan de medische apartheid die men wil.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in