In Rotherham in South Yorkshire, Verenigd Koninkrijk, werden tussen 1997 en 2010 meer dan 1400 jonge blanke meisjes mishandeld, verkracht en tot prostitutie gedwongen door voornamelijk Pakistaanse bendes. Een van de slachtoffers plaatste haar verhaal over haar lijdensweg op Twitter en werd door linkse extremisten en radicale feministen racistisch neergesabeld. De serieverkrachtingen door Pakistanen zijn religieus en raciaal gemotiveerd, bericht Ella uit eigen ervaring: ze werd tijdens de 15 maanden van haar martelaarschap alleen maar “witte stront” en “witte hoer” genoemd . Preventie, bescherming en vervolging werden echter verhinderd omdat men het niet wilde zien.

Linkse beschimpingsorgie

Het duurde 10 jaar voordat de Pakistaanse verkrachtingsorgieën eindelijk onder druk van woedende ouders voor het gerecht kwamen. De verantwoordelijke ambtenaren zwegen uit angst om als islamofoob of racistisch te worden beschouwd. Onder het pseudoniem “Ella” rapporteerde een van de slachtoffers op Twitter over haar vreselijke ervaring. Ze was door een groep Pakistaanse mannen in Yorkshire honderden keren groepsverkracht, bijna vermoord en racistisch vernederd. Er volgde een linkse beschimpingsorgie. Onder andere  werd er gezegd dat ze “opkwam voor blanke pedofielen” en een “sinister, demonisch persoon” was. Zoveel haat had ze online nog nooit meegemaakt, aldus de Oostenrijkse Wochenblick.

Twitter: Blanken niet de moeite waard om te beschermen

Eén Twitterbericht was bijzonder ernstig, dus diende ze een klacht in bij Twitter. Het bericht sprak over het “witte virus”:

“(Virus)dragers zijn meestal vreselijk lelijk (van binnen en van buiten), vreselijk egoïstisch, vreselijk inferieur en vreselijk wit. Onderschat nooit de boosaardigheid en lelijkheid van deze mensen”.

In een andere tweet werden ze “hammen” genoemd – een pejoratieve term, vaak gebruikt voor blanke mannen van middelbare leeftijd. Geen probleem voor Twitter: het haatbeleid van Twitter is van toepassing op leden van beschermde groepen.

  12-jarig Zweeds meisje meegelokt naar asielverblijf en verkracht

Voor Twitter is dit echter geen probleem: het haatbeleid van Twitter is alleen van toepassing op mensen van beschermde bevolkingsgroepen. Het gaat hierbij om rassen die zogenaamd historisch onderdrukt en gemarginaliseerd zijn, blanke mensen horen daar niet bij. Twitter ziet dit bericht als een satire. Ella, verbijsterd: Twitter normaliseert en rechtvaardigt de haat tegen blanken.

Racistische motieven voor verkrachting

Haar eigen lijdensverhaal klinkt als een horrorfilm en beschrijft wat er toen met honderden andere tieners gebeurde: een 15 jaar oudere Pakistaanse man maakte haar het hof, ze ontmoette hem vaker, hij begon haar al snel te slaan, verkrachtte haar en dwong haar uiteindelijk tot prostitutie. Bedreigingen en chantage werden gebruikt om haar in het gareel te houden. Vijf keer werd ze bijna gedood voordat ze zwaargewond in het ziekenhuis belandde. De politie vertelde de ouders om het meisje te verhuizen en haar naam te veranderen. De serieverkrachtingen door Pakistanen zijn religieus en raciaal gemotiveerd, rapporteert Ella uit eigen ervaring: ze werd tijdens de 15 maanden van haar martelaarschap alleen maar “witte stront” en “witte hoer” genoemd. Preventie, bescherming en vervolging werden echter verhinderd, omdat men het niet wilde zien.

Vorig artikelDuitsland: De politie maakt zich belachelijk
Volgend artikelTop Zweedse Academicus: Coronavirus is de laatste spijker in de doodskist van het globalisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Wn nog: waneer wordende politie, de maatschappelijk werkers, de politici strafrechtelijk vervolgd????
  Waneer de klanten, die eitelijk verkrachters zijn??is er al EENTJE vervolgd? nee dus.Alles wat nodig is: wat ddruk op de veroordeelden, en een goedwillende agent ergens in die wijken met de meiden gaan zitten, en kijken.

  Troiuwens; note this: de gezinnen zijn via gezinshereniging naar europa gekomen. Die gezinnen bestaan niet meer; dus ze kunnen terug.
  Note 2; alles wat die gezinnen hebben, komt van criminaliteit jegens die meiden.Recht zou zijn: alles, maar dan ook alles beslagleggen en families uitzetten

  Zou recht zijn als de dochters van daders/verantwoordelijken hetzelfde gebeurde–conform de Sharia en lokale pakistaanse wetten.

  Note 3 in ieder land heeft twitter een eigen beleid; in england; schandalig op hand van moslim lovers.
  —————
  maar DE: even terugdenken: keulen: 1000 vrouwen, bestolen, aangerand enenige tientallen verkracht en groepsverkracht.
  En kom niet met “moeilijke bewijslast”de computers van de mobiel telefoontjes kunnen mensen op de seconde af op 1,5 meter nauwkeurig plaatsen…..

  P.s.: Er was er eentje, veroordeeld voor ik geloof 15 jaar, die na 4 jaar al weer vrijgelaten was….

 2. Als ze de blanken zo haten, wat doen ze dan hier in onze landen?? Vrijwillig zullen ze niet vertrekken want ze zijn hier om te profiteren van onze welvaart…

 3. Toch heeft “zwart” vaak een negatief imago:
  daar komt de zwarte kat in (=daar komt ruzie van)
  de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet (=een ander aanwijzen als schuldige, terwijl die zelf hetzelfde gedaan heeft)
  de zwartepiet krijgen (=de schuld krijgen)
  een zwarte kat krabt niet. (=je moet je niet laten leiden door je angsten.)
  het zwarte schaap van de familie (=iemand die een beetje buiten de familie staat qua gedrag)
  iemand de zwartepiet toespelen. (=iemand benadelen.)
  iemand met een zwarte kool tekenen (=iemand erg ongunstig voorstellen)
  iemand zwart maken (=lelijke dingen over iemand vertellen)
  iets zwart op wit hebben (=het op papier hebben staan)
  met een zwarte kool aangetekend staan (=ongunstig bekend staan)
  zo zwart zien als een moor (=bijzonder zwart zien)
  zwart van de honger (=uiterst hongerig)
  Zwartwerken: werken zonder belastingen te betalen.
  Zwart geld: illegaal verkregen geld.
  Een zwartkijker: een pessimist; iemand die een televisie heeft zonder omroepbijdrage te betalen.
  Zwartrijden: rijden met de bus, trein of tram zonder te betalen.
  De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet: iemand beschuldigen van iets dat men zelf ook doet
  Liegen dat je zwart ziet: een grote leugenaar zijn.
  Iets zwart op wit hebben: een schriftelijk bewijs van iets hebben.
  Op zwart zaad zitten: geldgebrek hebben.
  Iemand de zwarte piet toespelen: iemand de schuld in de schoenen schuiven.
  Het zwarte schaap zijn: degene zijn die van alles de schuld krijgt.
  Het wordt hem zwart voor de ogen: hij ziet niet meer wat hij doet (bij opkomende onmacht).
  Iemand zwartmaken: iemands reputatie beschadigen.
  Het ziet zwart van de mensen: het zijn zo veel mensen dat ze een zwarte massa vormen.
  Op de zwarte lijst staan: niet (meer) vertrouwd worden, verdacht of uitgesloten worden.
  Zwartgallig: 1) Atrabilair 2) Melancholiek 3) Melancholisch 4) Misantropisch 5) Pessimistisch 6) Somber 7) Zwaarmoedig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in