Kinderen die met succes uit de baarmoeder komen, kunnen na de geboorte nog worden afgeslacht ten bate van de rijken en de elite, die naar verluidt proberen onsterfelijkheid te bereiken door het bloed en de lichaamsdelen van jongeren te consumeren, bericht Ethan Huff.

Onderzoekers van de Stanford Universiteit zeggen dat levensverlenging zo eenvoudig zou kunnen zijn als het oogsten van de vitale organen van kinderen en die te implanteren in oude mensen die eeuwig willen leven in plaats van te sterven als onderdeel van de normale levenscyclus.

Volgens de Stanford-onderzoekers hebben culturen door de tijden heen de jongeren “aanbeden” om hun vermogen om uitgebuit te worden ten behoeve van de ouderen. Met de technologie van vandaag kan dat betekenen dat de levensessentie van jongeren wordt geoogst en overgebracht op ouderen.

Zij hebben dit onlangs getest door “hersenvocht van jonge muizen in oude muizen te infuseren,” wat op zijn beurt de hersenfunctie van de laatsten “verbetert”. Nu willen zij hetzelfde doen met menselijke baby’s en kinderen.

“Het Stanford-team bracht gedurende zeven dagen vocht van muizen van 10 weken oud in de hersenen van muizen van 18 maanden oud, en ontdekte dat de oudere muizen zich beter konden herinneren een kleine elektrische schok te associëren met een geluid en een knipperend licht,” meldt de Telegraph (UK).

Bij nader onderzoek bleek dat de vloeistof processen had “wakker gemaakt” die neuronen en myeline regenereren – het vettige materiaal dat zenuwcellen beschermt in de hippocampus, het geheugencentrum van de hersenen.”

Zullen ze binnenkort “anti-verouderings” medicijnen uitbrengen die van kinderen gemaakt zijn?

  Boris' salvo van vrijheid: Johnson annuleert de pandemie in Engeland

In een gepubliceerde studie waarin dit onderzoek wordt geschetst, wordt uitgelegd dat de toekomst van de “anti-aging” geneeskunde het gebruik van kinderen en baby’s zal inhouden, wier lichaamsdelen en bloed volwassenen kunnen helpen langer te leven.

Experimenten die reeds uitgevoerd zijn, tonen naar verluidt aan dat “jong bloed zelf het verouderingsproces kan omkeren, en misschien zelfs de ziekte van Alzheimer kan genezen.”

De Telegraph noemt dit proces “jeugdtransplantaties,” en beweert dat het “echt het verouderingsproces kan vertragen.”

“De fontein van de jeugd, zo lijkt het, is de jeugd zelf,” aldus de krant.

“Historisch gezien hebben culturen het bloed van de jongeren vereerd,” twitterde de Telegraph Life.

“Het gerucht ging zelfs dat Kim Jong-il, de vroegere Noord-Koreaanse dictator, zichzelf injecteerde met bloed van gezonde jonge maagden om het verouderingsproces te vertragen.”

Het lijkt erop dat de “elite” van vandaag, ook in het Westen, ongeveer hetzelfde doet. Het gerucht ging dat het achter de schermen gebeurde, en nu komen zij er recht voor uit en geven het toe, zij het dan via de “wetenschap”.

“Het oogsten van het bloed en lichaamsdelen van jongeren in de hoop onsterfelijkheid te bereiken is al lang een bekende troop in griezelromans en samenzweringstheorieën,” voegde de Telegraph er verder aan toe.

“Het kan nog maar een paar jaar duren voordat “jeugdtransplantaties” eindelijk van de bladzijden van gothic horrorromans naar de kliniek verhuizen.”

In de commentaarsectie bij Newspunch wees een commentator erop dat dit allemaal al eerder gebeurd is en dat er voorspeld was dat het weer zou gebeuren, wat nu ook het geval is:

Een ander suggereerde dat dit de reden is waarom de “elite” de gelegaliseerde abortus intact wil houden: om een gestage aanvoer van jeugd-“delen” te behouden, die in heksenbrouwsels veranderd kunnen worden om een lang leven beschoren te zijn.

“Dus met andere woorden, zij moeten onze jeugd doden of abortussen uitvoeren om aan hun benodigde voorraad te komen, zodat zij langer kunnen leven en meer kwaad kunnen doen,” schreef deze persoon.

“Zij proberen hun eigen versie van de eeuwigheid uit te vinden. Ik ben van plan eeuwig te leven en het verschil is dat ik daarvoor geen jong kind of pasgeboren leven hoef te nemen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Gaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinzeloot: De regering zei dat het vaccin veilig was – mijn lichaam vertelde een ander verhaal
Volgend artikelDerde van wereldbevolking wordt gedood in volgende oorlogscyclus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Bij Ursula von der slut en killary clinton helpt het niet zo goed…zo’n vieze ouwe grauwe wijven geworden seg bweuk…zum kotsen!

 2. Ik geloof er niks van. Wat voor zieke geest verzint zoiets? Waarom zou een perverse vrouw of perverse man langer moeten leven over de rug van een kind? Het idee is al om te kotsen. Je moet niet te lang willen leven en al helemaal niet als dat kinderen kost. Gadverdamme. Trouwens, aan ouderdom en aftakeling zitten naast nadelen ook vele voordelen vast is mijn ervaring.

  • Je moest eens weten hoeveel zieke geesten er rond lopen, kijk alleen al naar de meeste wereldleiders…..
   Geen een verhaal is mij te gek.

  • Anneloes, die mensen die dit doen zijn : Satanisten.
   Het zijn wezens met een zeer zieke geest, en het verbaast mij niks als dat die dit doen proberen ons de wil op te leggen omdat ze her en der in de regeringen zitten.

  • Anneloes.De wereld wordt geregeerd door satanisten o.a. de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.De baby moorden (abortussen) zijn voor hun offers aan baal,moloch oftewel satan.

 3. Dwaasheid ten top! Het is de mens eenmaal gezet te sterven. Zo staat geschreven in de Bijbel. Lees die en geloof! Eeuwig leven niet op deze aarde!

 4. Dat ze het nog niet op een wandelend skelet als een Kuipers hebben getest. Of zit daar al te veel demerol in om succes te kunnen krijgen…?

 5. Het is inderdaad al van duizenden jaren VOOR onze jaartelling (Christus) Moloch en eerdere Goden Oud-Testament…en kind opofferen enz enz.. iedereen weet wie…het staat in hun Geschriften..en meer… Veel méér dan we dachten…

 6. Het originele artikel in de Telegraph is niet te lezen om dat je eerst een subscriptie moet aanmaken. Laat dus maar. Maar Stanford is bezig met muizen, of ze het over het ‘slachten van kinderen’ hebben, is niet duidelijk. Maar wel weer een grappig en passend verhaal, in deze tijden van onbeschaamde minachting van het mensdier voor zijn eigen soort.

  Toekomst visie:
  Co en Miep hebben hun eerste kindje.
  Co neemt een slokje bloed van kleine Rupert.
  Miep is boos en zegt dat het haar beurt was.
  Co en Miep slurpen nu elk aan een armpje van kleine Rupert.
  Rupertje kraait, papa en mama houden van hem.

 7. Mengele probeerde het ook zonder succes.
  De wereld proeftuin proberen het ook.
  Zoals grenzen zonder succes.
  Verkeerde vat

 8. Fysiek is er geen eeuwig leven te realiseren. Alles heeft een halfwaarde tijd. Daarnaast werken de thermodynamische wetten en andere principes ook niet mee.

  Wat ze willen nabootsen is eenvoudig (maar niet makkelijk) te verkrijgen. Sterker nog, het is een eeuwig onvergankelijk leven. Dus ook als er een meteoriet zou inslaan, zou het eeuwige leven voortduren. Het is ook onvoorwaardelijk leven. Als je het eenmaal hebt ontvangen, zal het nooit meer ontnomen worden.

  Geloof in Christus Jezus en dat Hij gekruisigd is. Oprecht en ongevijnsd. Dan zul je zalig worden. Wees ook oprecht over de dingen die je gedacht, gedaan of gezegd hebt. Dan ontvang je genade omdat Hij van jou houdt.

  Alles wat anderen hierover te zeggen hebben doet aan de kern van deze blijde boodschap af.

 9. De verkoop van verse navelstrengen is een giga business. Het zou beter voor babies zijn als die navelstreng uit zou kloppen om de baby al zijn bloed terug te geven. Zou heel veel babies redden. Het is dus bizar dat terwijl dat onderzoek al jaren voorhanden is, het niet toegepast wordt. Verder is die opmerking over legale abortus erg misplaatst. Elk kind heeft recht om een Gewenst kind te zijn. Dr Alan Schore kan je informeren wat een foetus/baby allemaal nodig heeft, de eerste 3 jaar na geboorte, om later in leven te floreren. En de elite heeft al lang een fabriek in Schotland waar officieel Adenochrome geprodueerd wordt. Waarschijnlijk van die navelstrengen.

 10. Van mij kan en mag elkeen doen wat hij wil, maar niet ten koste en op kap van een ander.
  Zo ook het vaccin, één ieder is vrij te beslissen wat hij met zijn lichaam aanvangt.
  En moet daar uiteraard ook de consequenties van dragen.

  Experimenten met donororganen zal wel interessant en nuttig zijn.
  Maar met alles blijft het bij vrijwilligheid.
  Doch ik vindt dat wie dan toch aaneenhangt met stukjes hier en stukjes daar een paspoort moet krijgen als ze van plan zijn voor nageslacht te zorgen.
  Valse tanden, valse borsten en sylicone kloten kan nog maar als ze aan DNA enzo beginnen te kopie/pasten dan owee. Moorden, criminele en perverse toestanden zijn verfoeilijk en verwerpelijk.
  Klonen en gems is volop in gang.

 11. Toen Abraham van Zijn God Zijn zoon Isaak moest offeren was hij verdrietig.
  Maar hij zou zijn God gehoorzamen!
  Op moment van uitvoering hiel God zijn hand tegen!
  Vanaf nu geen Kind offers meer in het Hebreeuwse volk!
  De Ram die met zijn horens in de struiken vast zat werd gepakt en geofferd op het stenen altaar.
  Wat toen normaal werd afgeschaft door de God van de Hebreeuwen. Jhwh.
  Dat was een andere God dan de Christelijke God.
  De Astheken offerden duizenden mensen per jaar. Omhun goden te vereren ter in stand houding van het volk. En voor goede oogsten. De enorm steile trappenvan hjn piramiden zagen rood vh bloed.
  Het was enkel gericht op het fisieke bestaan met hun duistere goden.
  Aan de andere kant vd aarde in Jeruzalem werd de Christus fysiek gedood.
  Hij echter overwon deze doodskrachten.
  In m
  Bij de azteken werd op het zelfde sterfmoment alsbij de Christus, bij een man op het doodsaltaar levend het hart uit de borstkas gehaald.
  Uiteindelijk verdween deze cultuur vd aarde. En ik denk door de opstanding van het hogere Lichaam dat De Christus zich had verworven dat de azteken plots verdwenen.

 12. Anneloes.De wereld wordt geregeerd door satanisten o.a. de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.De baby moorden (abortussen) zijn voor hun offers aan baal,moloch oftewel satan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in