Dit artikel wordt voorafgegaan door twee disclaimers. Er is slechts indirect bewijs dat Dr. Sugata Das “volledig gevaccineerd” was. Maar nogmaals, vaccins zijn de hoofdoorzaak van toevalligheden; en Dr. Das was een gezondheidswerker. Merk ook op dat de audio echt is, en de video een reconstructie/dramatisering van het ongeval. Hoe dan ook, het volgende is een van de meest beangstigende toevalligheden die je in 2021 op deze blog zult zien, schrijft Thecovidblog.com.

Dr. Das was cardioloog in het Yuma Heart and Vascular Center in Yuma, Arizona. Gouverneur Doug Ducey heeft in 2021 verschillende Executive Orders uitgevaardigd die verplichte mondkapjes en experimentele injecties in Arizona overheidsgebouwen, scholen en politieke afdelingen verbieden. Op 30 juni 2021 ondertekende hij Senate Bill 1824 in wet. Deze wet verplicht alle werkgevers in de staat om redelijke aanpassingen te maken voor werknemers met religieuze bezwaren tegen de injecties. Het wetsvoorstel verbiedt ook algemene vaccinatiepaspoorten. Maar verscholen in dat wetsvoorstel zit een voorbehoud dat relevant is voor dit artikel:

“[SB1824] bepaalt dat het een zorginstelling niet verboden is om van zijn werknemers te eisen dat ze gevaccineerd worden. (Sec. 13).”

De Arizona School Boards Association heeft de wet aangevochten in de rechtbank. Een rechter in Maricopa County heeft het verbod op het verplichten van mondkapjes op scholen en andere onderdelen van de wet nietig verklaard vanwege een technische fout in de wetgeving. De procureur-generaal van Arizona vecht ook het Biden-vaccinmandaat aan in een federale rechtbank. Ondanks al het voorgaande hebben werknemers in de gezondheidszorg in Arizona nooit wettelijke bescherming gekregen tegen vaccinmandaten.

Er zijn verschillende recente berichten over gezondheidswerkers in Arizona die hun baan opzeggen in plaats van mRNA- of virale vector-DNA-injecties te ondergaan. Sommige artsen in Arizona hebben hun bezorgdheid geuit over personeelstekorten onder verpleegkundigen en technici als gevolg van mensen die ontslag nemen. Uit een onderzoek van de American Medical Association in juni bleek dat 96% van de artsen in het hele land volledig gevaccineerd zijn.

  Vaccin-propagandisten infiltreerden in vaccin-sceptici groepen en ontdekten dat de sceptici MEER wetenschappelijk onderlegd en rigoureus zijn in hun denken dan de volgzame, onwetende mondkapje-dragers

Overlijden van Dr. Sugata Das

Naast cardioloog is Dr. Das ook piloot. Hij ontving op 24 oktober 2014 een certificaat als commercieel piloot, aldus de Federal Aviation Administration (FA

Hij vloog op maandag 11 oktober met de Cessna van Yuma naar San Diego. De vijf minuten durende video begint goed. Je hoort Dr. Das en de luchtverkeersleider converseren zoals ze dat normaal zouden doen (zoals deze blogger begrijpt vanuit het perspectief van een leek). Rond de minuut vertelt de verkeersleider aan Dr. Das om een hoogte van 2.800 voet aan te houden. Hij vertelt Dr. Das ook op welke landingsbaan hij moet landen.

De vluchtleider zegt dat het “lijkt alsof u rechts van de koers drijft” op het 1:36 teken. “Corrigeert u?” vraagt hij. De vluchtleider zegt dan “low altitude alert” omdat de Cessna blijkbaar veel sneller daalde dan zou moeten. Rond 2:17 zegt de verkeersleider “onmiddellijk klimmen” en “4.000 [voet] aanhouden”, waarbij de ongerustheid in zijn stem nu duidelijk merkbaar is. “Klim onmiddellijk!” schreeuwt de vluchtleider op 2:34.

De laatste keer dat je de stem van Dr. Das hoort is rond de 2:20 wanneer hij iets zegt dat onhoorbaar is. Op 3:18 zegt de verkeersleider dat het vliegtuig is neergestort. Bekijk de video hieronder.

Angstaanjagende nasleep

Thuisbewakingsvideo’s hebben de laatste seconden van het neerstorten van het vliegtuig vastgelegd.

Tenminste twee huizen zijn volledig afgebrand. Een was eigendom van Cody en Courtney Campbell, die op dat moment niet thuis waren. Phil en Maria Morris werden uit het andere verbrande huis gehaald. Zij hadden lichte verwondingen en een groot trauma. Tien andere huizen liepen verschillende niveaus van schade op. Maar het meest trieste deel van het verhaal is het andere slachtoffer.

Steven Krueger was al 30 jaar UPS-medewerker en reed die dag zijn normale route. In de ultieme verkeerde plaats, verkeerde tijd situatie, zat Mr. Krueger in zijn truck toen het vliegtuig er recht op neerstortte. Hij was op slag dood. Mr. Krueger was van plan om in 2022 met pensioen te gaan. Hij had onlangs zijn pensioenneringshuis in Mammoth Lakes gekocht.

  120 jaar oud hertenstandbeeld vernield door BLM-activisten

De National Transportation Safety Board is bezig met het onderzoek. Maar een vlieginstructeur vertelde CBS 8 in San Diego dat, gebaseerd op wat hij hoorde op de audio, de piloot “gedesoriënteerd” was. Bekijk de volledige reportage in de onmiddellijke nasleep van de crash van genoemde nieuwszender.

Dr. Das is geboren in Pune, Maharashtra, India. Hij studeerde af aan het BJ Medical College in Pune. Dr. Das kreeg zijn pilotenopleiding aan de vliegschool Fly San Diego. Hij heeft 15 jaar in het Yuma Regional Medical Center gewerkt. Dr. Das werd 64 jaar, volgens twee Wiki sites. Hij was ook een bestuurslid voor de non-profit Power of Love Foundation. Deze stichting heeft als missie mensen te helpen die getroffen zijn door AIDS in India en Zambia.

Dr. Das laat zijn vrouw en twee zonen, 12 en 8 jaar oud, achter.

De waarheid zal waarschijnlijk nooit aan het licht komen

Dr. Bharat Magu is de hoofdgeneesheer van het Yuma Regional Medical Center. Hij vertelde NBC 7 in San Diego dat Dr. Das dezelfde vlucht van Yuma naar San Diego en terug “honderden keren” had genomen. Het is dus niet logisch dat hij neergestort is.

De stem van Dr. Das begon plots een beetje wazig te klinken in de video nadat je hem in de eerste twee minuten duidelijk kon verstaan. Onduidelijke spraak is een veel voorkomend symptoom van beroertes. Natuurlijk hebben we op deze blog verschillende verhalen over beroertes na injecties behandeld. Maar het is een studie van Japanse onderzoekers uit 2013 die het onmogelijk maakt om niet te speculeren.

4 piloten van British Airways sterven in korte tijd: is er een verband met de COVID-19 vaccinatie?

In die studie werd geconcludeerd dat patiënten met een subarachnoïdale bloeding die spraakstoornissen vertoonden bij het begin van de beroerte , een sterftecijfer van 62,5% hadden. Het sterftecijfer voor andere soorten beroerten was 3 tot 5 maal hoger bij patiënten die spraakstoornissen vertoonden dan bij degenen die dat niet deden. We zouden ook nalatig zijn om ons artikel van 18 juni niet te vermelden over de vier piloten van British Airways die, al dan niet toevallig, stierven nadat was gemeld dat 85% van de piloten van de maatschappij gevaccineerd waren.

  Zwarte filmt zichzelf terwijl hij blanke bejaarde patiënten in elkaar slaat

Dit verhaal doet ons ook denken aan mevrouw Jessica Turner. De 34-jarige vrouw uit Massachusetts kreeg in augustus, vijf dagen na de mRNA-injectie van Pfizer, een beroerte terwijl ze achter het stuur zat. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident. Dat is niet het geval in het huidige verhaal. Vliegtuigen en medische inrichtingen zijn twee plaatsen die deze blogger mijdt als de pest. Toegegeven, er zijn meestal twee piloten op de meeste commerciële vluchten. Maar de pure paniek als zoiets zou gebeuren (samen met het risico van blootstelling aan spike-eiwitten via shedding) is voor mij genoeg om te rijden als het nodig is.

Sommigen vergelijken dit incident met het helikopterongeluk waarbij voormalig NBA-superster Kobe Bryant om het leven kwam. Het verhaal is dat “ongelukken gebeuren”. Dat is waar. Maar Bryant stierf bij dat ongeluk in januari 2020, vóór COVID en lang vóór mRNA en virale vector-DNA injecties. Onderzoekers concludeerden dat de slechte besluitvorming van de piloot door te vliegen met een “te hoge luchtsnelheid” van 160 mijl per uur in omstandigheden met slecht zicht de oorzaak was van die crash.

Nogmaals, blijf tot nader order uit vliegtuigen. Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of sterven


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStudente, 20, krijgt bloedklonters, been wordt geamputeerd, krijgt beroerte, sterft tijdens operatie na tweede Covid prik
Volgend artikelKerry Hurt: 49-jarige Britse vrouw werd een deel van haar schedel verwijderd, nu blijvend gehandicapt na ernstige bijwerking AstraZeneca
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

    • Volgens mij….. zijn we hier op de grond toch ook niet echt veilig met al die vliegtuigen (zie FlightRadar Applicaatie!) in de lucht….

  1. Woon ook dicht bij een laar vliegvelden, vrees iedere dag dat hier een vliegtuigje gaat neerstorten of een groter dat getest word?ik weet gewoonweg dat dat gaat gebeuren ….dat kan niet uitblijven, de meer vaccinaties de meer ongevallen vaxxidents er plaats gaan vinden, be ware on the road en above your head?

    • Precies wat ik dus dacht en denk al sinds een langere tijd. Dit is best heel zorgwekkend. Op FlightRadar (applicatie met álle vliegtuigen en helikoters live te zien) zie je hoeveel er wel niet in de lucht vliegt… wat overigens de afgelopen periode sinds start van de pLandemie, niet anders geweest is. We gaan nu een bizarre periode in van onverwachte gebeurtenissen. Dood eng. Hoop dat ik slaap ALS mij iets overkomt… Ik woon ook vlakbij een airport. We will see, laten we duimen dat alle goed gaat..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in