Facebook sluit gigantische groep voor vaccinatieslachtoffers

11
12354
© Anthony Quintano (CC BY 2.0)

Facebook heeft een populaire, snel groeiende groep verwijderd waarin leden verhalen plaatsten over negatieve bijwerkingen van het Covid-19 vaccin.

De social mediagigant heeft een groep van 120.000 leden gesloten die “vaccinatieslachtoffers en hun families” bijeenbracht.

De sluiting van de pagina volgt op de invoering door Facebook in februari van een verbod op een breed scala aan beweringen over Covid-19 vaccins. De lijst van verboden claims omvat de bewering dat vaccins bloedstolsels kunnen veroorzaken.

Facebook kondigde in februari aan dat alle gebruikers die berichten plaatsen over bijwerkingen van het Covid-19 vaccin, kunnen verwachten te worden geschorst.

Alle opmerkingen over vaccins die gevaarlijk zouden kunnen zijn of niet zouden werken, is nu verboden.

Men mag zelfs niet beweren dat het vaccin van AstraZeneca bloedstolsels kan veroorzaken.

De verboden claims omvatten “beweringen dat covid-19 vaccins mensen doden of ernstig schaden (bv. bloedstolsels veroorzaken)”, aldus Facebook in zijn regels.

Facebook beperkt niet alleen een breed scala aan claims over vaccins, maar voegt ook labels toe aan alle berichten over Covid-19 vaccins. Deze labels stellen dat vaccins veilig zijn en verwijzen gebruikers naar bronnen die Facebook als “gezaghebbend” heeft bestempeld, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

De acties van Facebook zijn vergelijkbaar met die van andere Big Tech-platforms die de afgelopen maanden ook hard hebben opgetreden tegen conversaties over vaccins. YouTube verbiedt video’s die ingaan tegen de “consensus” van de WHO over Covid-19 vaccins en voegt informatiepanelen toe aan sommige video’s die kijkers doorverwijzen naar de WHO en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Twitter verbiedt ook “schadelijke misleidende” berichten over vaccins.

Miljarden voor Big-Pharma! Burgers betalen voor het experimentele vaccin dat hen kan schaden of zelfs doden en hebben geen mogelijkheid om ertegen in beroep te gaan

Deze onderdrukking van sceptische gesprekken over vaccins vindt plaats terwijl overheden wereldwijd massaal aandringen op de invoering van digitale vaccinpaspoorten die mensen dwingen hun vaccinatie- of teststatus aan te tonen om een bedrijfspand te betreden.

De groep kende een sterke groei van ongeveer 10.000 nieuwe leden per week toen die door Facebook werd verwijderd, schrijft Reclaim The Net.

Wetenschappers vinden het exacte 2-stappenproces hoe AstraZeneca vaccin bloedstolsels veroorzaakt

11 REACTIES

  1. Daarom zeg ik ga van social media af. Voedt ze niet langer met informatie. Dit is een brainwash en onderdrukkingsscenario. Ze hebben jarenlang via allerlei fusies alle media en social media in handen gekregen, waar was de mededingingen waakhond toen, en nu gebruiken ze de die middelen om ons te brainwashen. De social media waren gratis en dat had ons wakker moet schudden. Zoals mijn vader altijd zei: “Er is niks gratis op deze wereld, zelfs voor de lucht die we ademen gaan we ooit een keer betalen.” En doen we dat niet al stiekem? Onder het mom van het global warming en co2 verlaging betalen we al extra belastingen. Maar wie heeft er decennia lang geld verdiend aan het niet installeren van rookgas zuivering, aan de alsmaar groter wordende veestapel, aan het niet schoner maken van auto’s terwijl die technologieën al decennia lang beschikbaar zijn? Dit is ook social media dus wie weet maar als alles klopt wat ik hier lees op frontnieuws dan wordt ik straks sowieso afgevoerd net als de joden in de tweede wereldoorlog. Het meest wrange aan dit scenario is dat de Goldbergs, Lehmans en Staubs waarschijnlijk familieleden hebben die destijds in de concentratiekampen zijn overleden. Hebben ze nou echt niks geleerd of is dit hun wraak

  2. Dat stinkt naar linkse corruptie…misschien kunnen die mensen die groep op deze site aanmaken? Dan zullen ze ook hun politieke mening bijstellen (van links naar rechts)

  3. Vandaar deze uitsluitingen op facebook want daar heeft Billy G. al voor gezorgd Ik merkte al vaak dat berichten zijn weggepoetst over negatieve uitlatingen over corona spuiten het zal niet meer lang duren als de eerste slachtoffers gaan vallen onder de uitwerking van de A.>C.spuit

  4. Onbegrijpelijk dat mensen al hun persoonlijke gegevens zomaar te grabbel gooien op en AAN Facebook.
    Als iemand zoals Marc Zuckerberg bij je thuis zou aankloppen en om persoonlijke informatie en foto’s van jezelf en je kinderen vragen, zou je hem die dan ook geven? Dat is echter precies wat de gebruikers van Facebook nu doen. Ze geven zomaar al deze persoonlijke informatie en foto’s aan de heer Zuckerberg van Facebook, die er zich oneindig mee verrijkt. Hoe dom kun je zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here