Langzaam vindt er een herbezinning plaats in Israël. Ze geloven blijkbaar niet meer dat ze Omicron kunnen stoppen, zelfs niet met nog meer ineffectieve booster-prikken. Israël heeft geen idee hoe het de Omicron-golf, die al dominant is geworden, kan stoppen. Sommige gezondheidsdeskundigen geloven dat het “wonderwapen” deze keer een wijdverbreide infectie zal zijn, schrijft Peter F. Mayer.

De onmiddellijke uitvoering van de vierde prik, waartoe premier Naftali Bennett heeft opgeroepen, is door de secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid tegengehouden. Momenteel wordt het alleen getest in een klinische proef. De Israëlische media speculeren over wat er nu gaat gebeuren.

De Jerusalem Post citeert Prof. Cyrille Cohen, hoofd van het immunologisch labo aan de Bar-Ilan Universiteit:

“De vijfde golf zou kunnen eindigen wanneer een groot aantal mensen geïnfecteerd zal zijn. Alleen door natuurlijke blootstelling, wanneer beschermd met vaccins, zie ik dit virus endemisch worden.”

De eerste en tweede golf eindigden met de afsluiting van Israël, die een einde maakte aan de verspreiding van het virus, maar ernstige schade toebracht aan de economie van het land en de geestelijke en spirituele gezondheid van de bevolking, zoals zelfs de Israëlische mainstream media nu toegeven. Aangenomen wordt dat de derde en vierde golf met de vaccinaties zijn gestopt, hoewel deze eindigden op tijdstippen waarop de seizoensgebonden golven van infecties van de luchtwegen toch al vanzelf afnamen.

In ieder geval lijkt er geen patentrecept te bestaan om Israël van Omicron te redden.

“Aangezien Omicron zo besmettelijk is, zijn onze pogingen om de verspreiding ervan te stoppen waarschijnlijk vrij zinloos,” zei Prof. Hagai Levine, voorzitter van de Israëlische Vereniging van Volksgezondheidsartsen. “We zullen niet in staat zijn om deze golf te stoppen.”

  WEF beveelt regeringen om klokkenluiders te arresteren die de ontvolkingsagenda onthullen

“Wat we kunnen en moeten doen is de meest kwetsbare mensen zo veel mogelijk beschermen.”

Dit is precies wat serieuze wetenschappers al twee jaar voorstellen, zoals de Great Barrington Declaration.

De Times of Israel haalt het zogenaamde Zweedse model aan, dat de Israëlische gezondheidsautoriteiten nu naar verluidt overwegen. Met vaccins en Omicron zou het veel minder riskant kunnen zijn, maar gegevens daarover ontbreken nog, zegt een vooraanstaand epidemioloog.

De Israëlische gezondheidsautoriteiten overwegen naar verluidt de kudde-immuniteit door middel van massale infecties met coronavirussen na te zullen streven. Een kudde-immuniteitsmodel, zoals Jeruzalem overweegt volgens Channel 12 News, zou sommige controlemaatregelen laten varen om de overdracht tegen te gaan en een toename van het aantal infecties tolereren, ervan uitgaande dat de overgrote meerderheid van de bevolking gespaard zou blijven van ernstige ziekte.

Zodra een kritieke massa van de bevolking geïnfecteerd is, zo luidt de logica, zal een wijdverspreide immuniteit de infectie vertragen. Dit is echter al 2500 jaar bekend. Natuurlijke immuniteit is al bekend sinds de plaag in Athene in 430 v.C., waarvan de historicus Thucydides melding maakt:

“Maar de zieken en stervenden vonden het meeste medeleven onder degenen die hersteld waren van de ziekte. Ze wisten uit ervaring wat het was en waren niet bang voor zichzelf; omdat een en dezelfde persoon nooit tweemaal getroffen – althans niet dodelijk.”

In tegenstelling tot de preparaten die momenteel als vaccin worden gebruikt, veroorzaakt een natuurlijke infectie een steriele immuniteit die voorkomt dat het virus opnieuw wordt geïnfecteerd en dus wordt doorgegeven.

Er wordt nu ook in Israël aangenomen dat het coronavirus endemisch zou kunnen worden. Er zouden dan minder overdrachten en zeer weinig ziekenhuisopnamen en sterfgevallen zijn, hoewel het virus nog tot op zekere hoogte zou blijven circuleren. Net als met alle andere virussen, trouwens.

  Alweer een levensverzekerings-CEO onthult dat het aantal sterfgevallen met 40% is gestegen onder werkende mensen

In de Israëlische media hoopt men nog steeds op bescherming tegen de vaccins, hoewel dit niet langer wordt ondersteund door de gegevens. Uit gegevens uit met name Denemarken en het VK blijkt dat gevaccineerden zelfs een grotere kans hebben te worden besmet dan ongevaccineerden. Zelfs de derde dosis lijkt dit niet te veranderen, eerder het tegenovergestelde.

De gegevens van andere landen worden in Israël niet helemaal vertrouwd, maar er zijn geen Israëlische gegevens met de nodige diepgang. De wetenschappers verwachten dat binnen ongeveer een maand betrouwbare gegevens beschikbaar zullen zijn over hoe de variant zich in Israël gedraagt, zodat een gefundeerde beslissing kan worden genomen over de verdiensten of risico’s van een kudde-immuniteitsmodel.

De verklaringen van Israëlische artsen die de ronde hebben gedaan, zijn nog steeds nogal tegenstrijdig. Enerzijds denken zij dat er toch niet veel tegen infecties kan worden gedaan, anderzijds willen zij “een maximale bescherming van de bevolking vooraf om het infectiegevaar tot een absoluut minimum te beperken”. En dat betekent dat de ongevaccineerden moeten worden gevaccineerd en dat de ongevaccineerden moeten worden geboosterd, en dat degenen die enige tijd geleden zijn geboosterd, misschien opnieuw moeten worden gevaccineerd.”

Dat klinkt nogal absurd. Een vaccinatie die niets helpt, kudde-immuniteit door infectie met een minimaal risico op infectie door vaccinatie die niets helpt. Aan profylaxe en versterking van het immuunsysteem door vitamine D, zink, Quercetine enz. wordt uiteraard niet gedacht. Kennis van biochemie is blijkbaar ook niet aanwezig. Het is ongelofelijk wat een oogkleppen de orthodoxe geneeskunde heeft voortgebracht.

Beter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert – Gemakkelijker te verkrijgen

  Canadese klokkenluiders onthullen 13 doodgeborenen in 24 uur in Lions Gate ziekenhuis veroorzaakt door Covid-19 vaccins

Op dit moment (29/12/2021), hebben we hier in Israël:
1849 In het ziekenhuis opgenomen grieppatiënten
(605 kinderen en 124 zwangere/bevallende vrouwen)
169 COVID-19 patiënten
(7 kinderen en 10 zwangere/bevallende vrouwen)

Griep ziekenhuisopnames zijn ~11X keer hoger!
~86X voor de kinderen!

Dit is volslagen krankzinnig. https://t.co/uii9U4Ja0u pic.twitter.com/VCKmcVNlTs

— Ran Israeli (@RanIsraeli) December 29, 2021

Corona lijkt niet eens meer het hoofdprobleem te zijn. 11 keer zoveel mensen ziek door griep als door Corona. En het blijkt ook dat griep veel gevaarlijker is voor kinderen dan Corona – 84 keer zoveel kinderen in het ziekenhuis met griep dan met Corona.

De discussie die in Israël gaande is, is absurd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinvermoeidheid slaat toe in Israël: Geen behoefte aan boosters



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIs de regering de nieuwe God? – De religie van het totalitarisme
Volgend artikel2021 top artikelen: Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Werkelijk, sorry voor mijn gedachtengang, maar ik begrijp niet hoe het volk zo dom kan zijn om te geloven dat er werkelijk een pandemie zou zijn, waar dan vervolgens maatregelen getroffen moeten worden voor onze gezondheid?

 2. Het volk van Israel is dermate verzwakt gemaakt door de who/wef/vn, dat elke vijandelijk gebeuren de joodse staat uitermate kwetsbaar maakt.
  Deze 3 terroristische organisaties staan onder beheer van de nwo, een moslimvriendelijke satanistische kliek superrijken.
  Nu ,na 3 vaccinaties zijn bij veel inwoners van Israel het immuunsysteem vernietigd,elk virusje wat op de aardbol al eeuwen rondzweeft kan funest zijn voor deze mensen, immers herkent het vernietigd immuunsysteem de virusvijand niet meer…met alle gevolgen van dien.
  Nu gokken op kudde immuniteit is te laat en achteraf .
  Mensen bewust laten infecteren met elke huidige griepvirus is voor de gevaccineerden gevaarlijker dan ooit.
  Israel heeft met medeweten van haar leiders(flink betaald door het wef) hun land uitermate kwetsbaar gemaakt….we gaan het zien de komende maanden tegen de schurkenstaat Iran….

 3. VIRUS had het woord van 2021 moeten zijn. Of virusMOE. Ik word zoooo moe van al die domme virusonzin elke dag weer. Beste muilkorfdragers, ingespoten sekteleden, kom mij alsjeblieft “besmetten” met dat “virus” dan kan ik ook meepraten. Hoeveel handen ik ook schud, mensen ik ontmoet, mijn handen NIET was, ik loop dat killervirus maar niet tegen het lijf. Misschien moet ik ook maar gewoon toegeven en dom in sprookjes gaan geloven. Ik ga lekker tv kijken, dan schijn je gauw besmet te raken met de nieuwe variant, dat omikronzin.

 4. …als het Israelische denken en omgaan met problemen word doorgetrokken kom je uit op abortus voor iedere toekomstige boreling. Wanneer ziekte en pijn zulke angst veroorzaken dat mensen zichzelf laten inspuiten om er geen last van te hebben, dan is niet geboren worden uiteindelijk de meest logische stap…

  Inspuiting is eigenlijk proberen een lotsbeschikking te ontlopen, een soort onvrede met de schepping en de god die aanbeden word, die dus immers gefaald heeft….

  Ik lach me steeds harder een breuk, en dit zijn mooie tijden. Je ziet duidelijk wie er wel en geen ruggengraat heeft in je famillie, kennissen en verdere “vrienden” kringen….en je eigen waarden worden sterker….

  Dit zijn eigenlijk hele mooie tijden, ideaal om gelijk soortigen te zoeken en mee samen te werken…..

  En mocht de plicht er komen, dan is een massale run op Den Haag met hooi en vork en dorsvlegel op dezelfde dag een oplossing….de woede van een volk dat vrijheid dreigt kwijt te raken is meer waard dan een betere CAO en overuren toeslag…weingien in overheids diesnt weten wat het is om echt je leven te riskeren en bijna kwijt te raken, de meesten dromen er enkel hardop van om zichzelf te motiveren…

 5. 24/12/2021
  Israëlische Gevangenissen Misbruiken Palestijnse Vrouwen Op Brute Wijze, Wat Leidt Tot Gewelddadige Escalatie.

  ‘De Palestijnen vormen de meest opgesloten bevolking ter wereld, sinds het begin van de Israëlische bezetting van de Westelijke Jordaanoever, Gaza en Oost-Jeruzalem in 1967. Van al degenen die zijn vastgehouden en gearresteerd, waren 10.000 vrouwen, van wie velen zwanger of minderjarig. Alle Palestijnen uit de bezette gebieden die door Israël worden opgesloten, worden vastgehouden in militaire gevangenissen en zijn politieke gevangenen. Velen worden vastgehouden in administratieve detentie (zonder aanklacht), die tot 20 jaar en langer kan duren. Voor degenen die in een militaire rechtbank zijn veroordeeld, zijn ze voorbestemd om een ​​oneerlijk proces te krijgen, worden ze gemarteld, krijgen ze geen bevredigende rechtsbijstand aangeboden en worden ze vaak fysiek gedwongen om toelatingsdocumenten in het Hebreeuws te ondertekenen die ze vaak niet kunnen begrijpen. De Israëlische militaire rechtbanken veroordelen ook meer dan 99,9% van de gevangenen,

  De kwestie van gevangenen voor Palestijnen is lange tijd een punt van grote onrust geweest bij de Israëlische bezettingsautoriteiten. Dit is te wijten aan het feit dat letterlijk iedereen in de bezette gebieden iemand uit hun familie kent die in de gevangenis heeft gezeten, zo niet zijzelf die dat wel waren of zijn. Dus wanneer vrouwelijke gevangenen worden aangevallen en mishandeld, bovenop de psychologische en vaak fysieke marteling die ze routinematig ondergaan, raakt dit een snaar in de Palestijnse samenleving als geheel.’

  https://www.thelastamericanvagabond.com/israeli-prisons-brutally-abuse-palestinian-women-leading-violent-escalation/

  • Ook dit is msm leugens. Denk eerder dat het andersom is. Binnenkort zal iedereen getuige zijn van de grootheid van De God van Israël als ezechiel 38/39 in vervulling gaat.

   Israël is in zijn eentje tegen een overmacht aan andere volken daar. Ze laten bovendien 1000 Palestijnse strijders vrij voor 1 israeliet.

   Sorry ook hier is de media net zo corrupt als het om vaccinatie gaat.

 6. Nou ik vind dit een positieve ontwikkeling. Ik zie dit als dat de ratten het zinkende schip aan het verlaten zijn. Net zoals Gommers die stelde dat het allemaal peanuts is op dit moment qua gevaarlijkheid.

  Groeten,
  Hugo

 7. Gut, wat de nazi’s niet lukte, lukte de overheid van Israel….
  Voor Zwwedse model: te laat.

  Wordt meer Cambodiaanse model.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in