Blijkbaar laat zich de verplichte vaccinatie voor verpleegkundigen en artsen toch niet zo gemakkelijk uitvoeren. Misschien kan het worden uitgevoerd, maar wie zal het werk doen? De ondernemingen schrappen de verplichte vaccinatie, ze hebben geen keus, bericht Corona-blog.net.

Veel Amerikaanse ziekenhuizen hebben hun personeel verplicht gesteld om te vaccineren. Maar duizenden dokters en verpleegsters weigeren niet alleen – ze stoppen er zelfs mee. Het personeelstekort is nu zo groot dat sommige ziekenhuizen maar één paradoxale uitweg zien.

Er is sprake van een exodus. In de afgelopen weken hebben duizenden Amerikaanse artsen en verpleegkundigen hun baan opgezegd omdat zij zich niet tegen Corona wilden laten inenten – zoals hun ziekenhuizen hadden geëist. De scepsis onder ziekenhuispersoneel is blijkbaar groot. Volgens een onderzoek van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC weigert een op de drie vaccins. Dat is een hoger percentage dan in de algemene bevolking. Nu reageert de industrie… Vanaf hier begint de betaalmuur bij de Welt, dankzij een lezer kunnen we het hele artikel hier publiceren.

Meerdere Amerikaanse ziekenhuisgroepen trekken de verplichte vaccinaties in, waaronder de reuzen HCA, Tenet en Intermountain. Het land heeft te kampen met een extreem tekort aan arbeidskrachten, en ziekenhuizen vormen daarop geen uitzondering. Zij hebben problemen om vacatures te vervullen en denken dat afschaffing van de vaccinatieplicht hen zal helpen.

Het lijkt paradoxaal: uitgerekend degenen die in de gezondheidszorg werken en die bijzonder vaak in contact komen met bejaarden en zieken, weigeren zich te laten inenten – en brengen zo hun patiënten in gevaar. Het “New England Journal of Medicine” heeft zojuist een studie gepubliceerd waaruit blijkt dat meer bewoners sterven aan corona in Amerikaanse verpleeghuizen met veel ongevaccineerd personeel.

  Ze hebben nu bijna TWEEMAAL zoveel Amerikaanse kinderen gedood door het vaccin als door COVID

Deze zomer, zo schreven de onderzoekers, hadden 700 sterfgevallen voorkomen kunnen worden als een groter aantal personeelsleden bereid was geweest zich te laten vaccineren.

Slechts 61 procent van de bevolking is ingeënt

Vaccins zijn overal in de VS gratis verkrijgbaar, maar slechts 61% van de bevolking is ingeënt. Ter vergelijking: in Duitsland is 70 procent ingeënt. Vooral Republikeinse aanhangers verwachten weinig van beschermende maatregelen zoals vaccins of maskers. Velen zien ze als symbolen van controle en onderdrukking.

In september had Joe Biden verplichte vaccinatie opgelegd aan alle werknemers van federale agentschappen en openbare gezondheidsdiensten. Zelfs grote bedrijven, zo verordende de president, moeten de Corona-prik verplicht stellen of hun werknemers wekelijks laten testen. Maar Biden’s verordeningen zijn momenteel in de ijskast gezet. Een rechtbank in Louisiana heeft ze tijdelijk geschorst. Dus het is geheel aan de ziekenhuizen om te beslissen of ze de prik verplicht stellen. Volgens de American Hospital Association doet 42 procent van de ziekenhuizen dat momenteel.

Veel Amerikaanse bedrijven en stadsbesturen volgden het voorbeeld van Biden en voerden soortgelijke regels in. Maar burgers waren het er vaak niet mee eens – en gaven hun baan op. In New York bijvoorbeeld hebben duizenden politieagenten en brandweerlieden hun baan opgezegd nadat burgemeester Bill de Blasio vaccinatie verplicht had gesteld voor alle werknemers in de metropool.

Honderden opzeggingen in ziekenhuizen

De reactie in ziekenhuizen was vergelijkbaar. 1400 werknemers van Northwell Health, de grootste keten van ziekenhuizen in de staat New York, weigerden zich te laten vaccineren en namen ontslag of werden ontslagen. Sommigen weigerden de injectie om religieuze redenen, anderen om politieke redenen, en sommigen zijn van mening dat de geneesmiddelen van Biontech, Moderna en Johnson & Johnson onvoldoende zijn getest.

  Charlotte's man, een 32-jarige arts, stierf als gevolg van het COVID-19 vaccin - Hier is nu haar verhaal

In het hele land zijn er ontslagen gevallen. Advocate Aurora Health in Wisconsin nam afscheid van 440 werknemers, CHI Memorial in Tennessee van 460, en bij Ballad Health, ook in Tennessee, weigerden ongeveer 2000 van de 14.000 werknemers het vaccin. Zij mogen echter blijven, want Ballad Health is een van de bedrijven die de vaccinatieplicht nu hebben opgeheven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de mensheid”



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDrie- en dubbelgevaccineerden waren de afgelopen maand goed voor 4 op elke 5 Covid-19-sterfgevallen in Engeland, ondanks dat de meest kwetsbaren in oktober een Booster kregen
Volgend artikelDe gruwelijke getuigenissen van Australische verpleegsters over vaccinverwondingen (Nederlands getranscribeerd)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De globalisten dachten: “We zullen de gifspuit eerst verplichten in de zorg, want dat is de makkelijkste sector, en daarna zullen we de verplichting stap voor stap uitbreiden naar de rest van de bevolking.”
  Dat is dus voorlopig mislukt.
  Daarom is het belangrijk dat we de gifspuit en de coronapas op alle vlakken blokkeren, want zodra ze ergens een verplichting hebben ingevoerd, gaan ze weer een stapje verder.
  Het is al erg genoeg dat zoveel idioten vrijwillig hun gifspuit zijn gaan halen.

  • Zo is het
   Stuk voor stuk Angsthazen
   Bang voor de Dood
   Malloten die niet weten
   Dat Ooit geboren betekend verplicht sterven op een Dag
   Het leven betekend :
   U hebt de keuze uit twee wegen
   Rechtsom of Linksom
   Kop of Munt
   Kopkant van de Medaïe
   Of
   Muntkant van de Medaïe

   Goed of Slecht handelen

   Leven en Laten Leven
   Of
   Doden/Moorden en Vermoord Worden

   AdolfBill HitlerGates is de nieuwe Oorlog voerder met ZichZelf
   Hij weet niet dat iedereen die door zijn ontwikkelde vergift vermoord worden een stukje van Hemzelf is
   Een klein deeltje uit zijn Lichaam
   Wij allen tezamen vormen èèn geheel

   Gemakzucht dient de Westerse Mens

   De Kortste Weg gaat door de Hell
   De lange weg gaat om de Hell Heen

   De Kortste Weg is Nooit de Snelste Weg

   Jood , Christen , Islamiet Zegt :
   Oog om Oog Tand om Tand

   Helaas is dat niet wat Jezus zei

   Jezus heeft zichzelf gevonden

   Jezus zei :
   Krijgt men èèn Klap op de Wang
   Draait hem de Andere Toe
   Zelfrealisatie bereikt

   Jezus ging U voor
   Dus
   Hij is voor U gestorven
   Nu bent U aan de beurt om te Sterven
   Misschien helpt AdolfieBillie HittelerosGates U wel een handje

   Iets om over na te denken
   Ben ik wel goed bezig ??
   Dank U ?

 2. Sinds 1913, sinds de oprichting van de FED is de Amerikaanse burgers bij de neus genomen, hebben zij hun zonen en dochters afgegeven om zinloze oorlogen te voeren. Nu echter beseffen ze dat dit nu géén zinloze oolog is maar een oorlog om het voortbestaan van de mens zoals wij die kennen, en we passen massaal voor het gedrocht dat criminelen a la Klaus Schwab,gets en hun opdrachtgevers ons willen opleggen De zgn elite kan oprotten en in ‘het swamp’ gaan wonen, waar alle gedrochten verblijven!

 3. Doden hadden voorkomen kunnen worden als meer mensen zich hadden laten vaccineren? Voorspelling CDC nu dat tienduizenden gevaccineerden gaan sterven door Omicron variant. In eerder onderzoek stierven 53 % aan gebruik van Remdesivir. Drug of choice voor Covid. Ook de beademing was geen succes.

  We leven hier in Nederland, Artikelen zijn in het Nederlands. Maar soms toch wel hele rare zinsconstructies of perspectieven.

  Hier in NL zijn de meeste zorgmedewerkers en ook Nederlanders inmiddels gevaccineerd. Van een volk wat WW II en Mengele medicijnexperimenten meemaakte zou ik dat nooit verwacht hebben.

  Hoe zit het met de percentages wb vaccineren van de verschillende groepen nederlanders.

 4. Zinnen zoals deze krijg ik echt jeuk van ”Vaccins zijn overal in de VS gratis verkrijgbaar”

  Nee, ze zijn niet gratis. Ze worden betaald via belastingen en staatsschulden waar de producenten miljarden winst mee maken.

  Ik baal als een stekker dat ik moet betalen voor de injecties die in de armen van zoveel mensen worden gespoten en straks ook nog eens mag gaan betalen voor de schade die die mensen er door oplopen. Ik zou willen dat iedereen zelf, meteen, moest betalen voor de injectie. Zou het nooit een succes zijn geworden.

  Man, echt, journalisten die schrijven dat injecties gratis zijn zouden meteen ontslagen moeten worden want ze (willen) niet eens basis logisca snappen.

  Groeten,
  Hugo

 5. Vreemd dat ongevaccineerd zorgpersoneel de schuld krijgt van de dood van bejaarden in zorginstellingen.
  Inmiddels is toch bekend dat het voor de besmettelijkheid niets uitmaakt of je nu wel of niet gevaccineerd bent. Ik denk dat dat onderzoek in de BMJ betaald en geschreven is door de farma maffia.

 6. En als belastingbetaler blijf je uitgemelkt worden voor smerige doeleinden. Afwegen wat gunstiger is: ophouden met meebetalen of niet. Maar ik ben blij te zien dat medici er mee kappen gif in te spuiten. Dan resteren alleen nog de spuit-verslaafde covidschapen die ingespoten willen worden door de artsenij gifmengers. Dit is een heel gelukkige groep mensen, met zijn allen, waar we ons geen zorgen meer om hoeven te maken. Behalve dan als de Ingespotenen in de IC terecht komen met bijwerkingen, waar ze als “ongevaccineerd” te boek komen te staan. Dat gaat ons weer geld kosten. Maar hopelijk nemen ze snel veel boostertjes die lekker opschieten. Ik zag dat er al een Pfizer loyaliteitskaart is, met gratis pizza na zoveel boosters. Moet lukken. (is een grappie, covidschapen!!!) En ondertussen maar wachten op het moment dat ze “als vliegen gaan neerstorten.” Ik vrees dat dit moment helaas nooit zal komen, maar mogelijk wel met de kleine kinderen als het goed gaat. Maak je niet druk om die mensen die hun kleintjes ook willen laten inspuiten. Het heeft geen zin. Ze willen het zelf. En straks is het lekker rustig in de wereld… en als ik om me heen kijk dan is het al met al weinig soeps wat er aan egoisten en stupide schreeuwlelijkerds rondloopt overal. Zeg dat het niet zo is.

 7. Helaas het volk heb ik al opgeven zij zijn reddeloos in de handen van de elite gevallen en zitten nu in een wurggreep helaas ze zullen in die korte tijd dat ze nog leven heel veel aan gezondheid klachten mee gaan maken ik vind dat bedroevend maar zij hadden het kunnen weten ze zijn er met open ogen in getrapt en dat had naar mijn mening niet hoeven gebeuren er was genoeg voor gewaarschuwd, maar angst doet veel met mensen omdat te over winnen moet je heel sterk zijn want de zwakke gaan als eerste voor de bijl.

 8. Ik vraag me inderdaad met nog een reageerder af of we hieraan moeten blijven meebetalen. Het O.M. zou ons zomaar kunnen beschuldigen van deelname aan een criminele organisatie en witwassen.

 9. Zo is het
  Stuk voor stuk Angsthazen
  Bang voor de Dood
  Malloten die niet weten
  Dat Ooit geboren betekend verplicht sterven op een Dag
  Het leven betekend :
  U hebt de keuze uit twee wegen
  Rechtsom of Linksom
  Kop of Munt
  Kopkant van de Medaïe
  Of
  Muntkant van de Medaïe

  Goed of Slecht handelen

  Leven en Laten Leven
  Of
  Doden/Moorden en Vermoord Worden

  AdolfBill HitlerGates is de nieuwe Oorlog voerder met ZichZelf
  Hij weet niet dat iedereen die door zijn ontwikkelde vergift vermoord worden een stukje van Hemzelf is
  Een klein deeltje uit zijn Lichaam
  Wij allen tezamen vormen èèn geheel

  Gemakzucht dient de Westerse Mens

  De Kortste Weg gaat door de Hell
  De lange weg gaat om de Hell Heen

  De Kortste Weg is Nooit de Snelste Weg

  Jood , Christen , Islamiet Zegt :
  Oog om Oog Tand om Tand

  Helaas is dat niet wat Jezus zei

  Jezus heeft zichzelf gevonden

  Jezus zei :
  Krijgt men èèn Klap op de Wang
  Draait hem de Andere Toe
  Zelfrealisatie bereikt

  Jezus ging U voor
  Dus
  Hij is voor U gestorven
  Nu bent U aan de beurt om te Sterven
  Misschien helpt AdolfieBillie HittelerosGates U wel een handje

  Iets om over na te denken
  Ben ik wel goed bezig ??
  Dank U ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in