De aanhoudende pandemie heeft niet alleen gezondheidsproblemen opgeleverd, maar ook opzienbarende gegevens die nadere bestudering verdienen. Eén zo’n observatie komt van Dr. John Campbell, een gepensioneerd verpleegkundig opvoeder en gerespecteerd figuur in de medische gemeenschap. Volgens zijn bevindingen kan slechts 0,7% van de sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk direct aan COVID-19 worden toegeschreven, schrijft The Vigilant Fox.

Een meer intrigerende ontdekking is echter het hoge percentage van oversterfte in het Verenigd Koninkrijk en verschillende andere landen. Dit sterftecijfer kan niet worden toegeschreven aan COVID, wat grote vragen oproept over de oorzaak ervan. Dit zijn niet zomaar geïsoleerde waarnemingen. Uitgebreide gegevens van Australië vanaf april 2023 wijzen op een oversterfte van ongeveer 16%. Ondertussen lijkt Canada een terugkeer naar de basislijn te laten zien, zij het met mogelijke inconsistenties in de gegevens, terwijl Nieuw-Zeeland een stijging van 8% rapporteert.

Wat nog indrukwekkender is, is de uitsplitsing naar leeftijdsgroep in Engeland. De gegevens die Dr. Campbell presenteerde, laten een opzienbarende toename zien van het aantal sterfgevallen onder jongere leeftijdsgroepen, vooral toen de vaccinatieprogramma’s in 2021 werden opgevoerd. Leeftijdsgroepen tussen 25 en 49 jaar hebben een hoog sterftecijfer behouden gedurende 2021, 2022 en tot in 2023. De oorzakelijke factoren voor deze sterfgevallen zijn niet helemaal duidelijk. Terwijl hartfalen is toegenomen, wat kan worden toegeschreven aan zowel SARS-CoV-2 als het spike-eiwit van het vaccin, hebben andere aandoeningen aan de luchtwegen dit voorbeeld niet gevolgd. Vreemd genoeg was er tijdens de pandemie een onverwachte toename van sterfgevallen door leverziekten.

Niet alleen het VK is getroffen. Gegevens van Eurostat, het officiële bureau voor de statistiek van de Europese Unie, melden verschillende cijfers van oversterfte in verschillende Europese landen. Terwijl sommige landen zoals Oostenrijk, met een hoog vaccinatiepercentage, een sterftecijfer van maar liefst 13,175% melden, hebben Oost-Europese landen zoals Roemenië en Bulgarije, met een lager vaccinatiepercentage, interessant genoeg minder sterfgevallen dan verwacht.

  Dr. Christiane Northrup verklaart de risico's van COVID gevaccineerden spike-eiwitten overdracht naar ongevaccineerden

Meer gevaccineerde landen:

– Finland – 12,4% meer sterfgevallen dan verwacht.

– Ierland – 12,16% meer sterfgevallen dan verwacht.

– Oostenrijk – 13,175% meer sterfgevallen dan verwacht.

Minder gevaccineerde landen:

– Roemenië – 12% minder sterfgevallen dan verwacht.

– Bulgarije – 8,74% minder sterfgevallen dan verwacht.

– Hongarije – 2% minder sterfgevallen dan verwacht.

“Dit [minder sterfgevallen] is wat we overal zouden verwachten, omdat tijdens de pandemie de mensen die stierven de mensen waren die het meest kwetsbaar waren, en daarom stierven ze een paar jaar eerder dan ze zouden hebben gedaan, en ze sterven nu niet. Dus we zouden op dit moment overal ter wereld lagere sterftecijfers verwachten. Maar we zien precies het tegenovergestelde,” merkte Dr. John Campbell op.

Deze ongelijkheid en het verbazingwekkend hoge sterftecijfer in bepaalde landen verdienen wereldwijde aandacht. Volgens Dr. Campbell is er echter een opvallende afwezigheid van reacties van de mainstream media en politici. Terwijl we worstelen met deze onverwachte bevindingen, blijft de meest dringende vraag: wat veroorzaakt dit sterftecijfer en waarom praten we er niet meer over?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

EUROSTAT: Extreme oversterfte in Europa – Uitzondering Hongarije, Roemenië en BulgarijeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Russisch leger beschoot belangrijk vliegveld in recente golf van aanvallen op Oekraïne
Volgend artikelSchoon versus vuil: Een manier om alles te begrijpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. We praten er niet over omdat de media de bevolking er niet over informeert. En aangezien 85 procent van de bevolking braaf naar de MSM luistert weten ze ook niks over over sterfte. Ze horen misschien wel eens wat en denken dan: dat zijn wappies. die 15 procent kan de hoop opgeven dat die 85 procent wakker zal worden. Die worden pas wakker als ze door klimaatlockdowns gegeven moment honger gaan leiden door de schade van die lock downs. Vrij laat komt men erachter. De elite zal denken: we zijn het klimaat aan het redden door het elimineren van een deel van de bevolking.

  • Was dat het enige maar. We worden al van jongs af aan gedrild om op te zitten, op tijd te komen, blind aannemen wat de juf zegt, vinger opsteken als je moet plassen, sex is leuk en je bent wat je maar wilt. En continue met dat betoverende bordje voor je kop.

   Kritisch denken wordt afgestraft door groepsdruk. Doe de test om te zien welke partij bij jou hoort.

   Creativiteit wordt weggeleid naar ‘Kunst en cultuur’ : maak maar een mooie tekening dan mag je zo een leuke lgbtPedo Disney film kijken. Idolen op het scherm.

   Energie wordt afgeleid naar zinloze domme groepssport. Idolen op het veld.

   En als het allemaal teveel wordt dan neem maar een pilletje Xanax of valium. Of steek een joint op.

   Het is wel heel erg op Aldous Huxley’s ‘Brave New World’ gaan lijken.

 2. Opmerkelijk in dit artikel is dat landen waar vaccinatie erg sterk gepromoot werd, soms zelfs dwang op straffe van uitsluiting de “ oversterfte cijfers” hoog zijn.
  In Een land als Hongarije waar het vaccin niet sterk werd “gepromoot” is het sterftecijfer beduidend lager.
  Blijf dit volgen.
  Nederland is kennelijk bang van deze cijfer, om deze gegevens vrij te geven, want dit wordt nog steeds niet onderzocht terwijl er vele verzoeken om gegevens liggen, maar dit wordt soms erg gefragmenteerd aan geleverd of helemaal niet….
  Blijf op deze cijfers letten het toont aan hoe giftig dit mRNA :EXPERIMENTELE injectie kan zijn…..

 3. voor mijn part mogen ze ALLEMAAL doodvallen, al diegenen die zich op staatsbevel lieten injecteren met de hoop hun vege lijf te redden, en/of om op reis en op cafe/restaurant te kunnen gaan …Excuseer, het is niet fair van mij; ze deden het voornamelijk ook om hun dierbare medemensen te vrijwaren van die ‘vreselijke ziekte’…. LOL

 4. Op een kruiden site waar veel om advies gevraagd wordt voor ziekten en kwalen worden de reacties steeds duidelijker op vermeende spuit gerelateerde klachten.
  Daar wordt regelmatig weer boos op gereageerd maar de roep wordt steeds luider. En de bozen zullen het onder ogen moeten gaan zien.
  Die gerelateerde klachten hebben mogelijk een eigen aanpak nodig en door daar vaker op te wijzen werden/worden protesten milder.

 5. “Overtollige sterfgevallen zijn nog steeds hoog: Wat is de oorzaak en waarom praten we er niet over?”

  *

  Hoofdverpleegster Nikki spreekt zich uit: ‘In 32 jaar nog nooit zoiets meegemaakt’

  Nikki Hanna werkt al 32 jaar als hoofdverpleegster. Ongeveer 20 procent van de bewoners van het verpleeghuis waar ze werkt, overleed binnen acht weken na de coronavaccins, onthulde ze in gesprek met techondernemer Steve Kirsch.

  Toen de vaccins werden uitgerold, nam 90 procent van de zorgmedewerkers een prik. Geen van hen is van plan om er nog één te halen. Ook zag Nikki uitzonderlijk veel gevallen van dementie en turbokanker. >>>

  https://www.ninefornews.nl/hoofdverpleegster-nikki-spreekt-zich-uit-in-32-jaar-nog-nooit-zoiets-meegemaakt/

  Begint men zich langzaam aan het realiseren dat er een ongekende ramp staat te gebeuren de oversterfte van de “snel” werkende gif-prikken stabiliseert zich, nog steeds hoor ik de sirenes van de hulpverleners voorbij gaan 5 a 6 keer perdag in de buurt bij mij, volgens mij moet het grote sterven nog beginnen door de langzaam werkende modRNA prikken, de de meest uiteenlopende autoimuun ziekten produceren, en toch zijn “wij” Nederlanders langs ontiegelijk veel lijnen verdeeld, Devide et impera.

  • alleen als er een coureur of een ploeg(je) op winnen staat zie je opeens veel barbaarse Oranje gekken samentroepen…we zijn de beste in alles zei er eens ene in Breda…ik heb niet geantwoord…🤔

   • Raphael Vangestel augustus 13, 2023 at 11:34

    Kan ik mij goed voorstellen Raphaël, doet mij denken aan de 1e F1 op Zandvoord hoe een leger van meermaals geprikten idioten in oranje kledij/vlaggetjes die daarnaar toe gingen en in tentjes verbleven, tja Max met zijn startnummer 33 zei de mensen ook geen ruk “wij” worden omringt door idioten.

    “Maak nooit ruzie met een idioot. Ze brengen je alleen maar naar hun niveau en verslaan je met ervaring.”

    – George Carlin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in