Ondanks Brexit woedt de genderwaanzin ook nog steeds in het Verenigd Koninkrijk. De gerenommeerde “Times” meldt dat in Brighton en Sussex de universitaire ziekenhuizen (BSUH) in de nationale gezondheidsdienst NHS de verordening hebben uitgevaardigd om verschillende bekende termen in het taalgebruik “gender-adequaat” uit te wisselen. De nieuwe “transgender” taalrichtlijn voor verloskundigen bepaalt dan ook dat het in de toekomst niet langer “moedermelk” moet zijn, maar “mensenmelk”.

“Times” redacteur Lionel Shriver heeft hier geen begrip voor – hij ruikt de “tirannie van een minderheid” in de taalregeling van het ziekenhuis, die “moet stoppen”. De (Duitse) katholieke jongerenkrant “Die Tagespost” daarentegen is verheugd over de “aandacht voor transseksuelen”. De krant is enthousiast over “inclusieve” nieuw taalgebruik dat borstvoeding “transmannen met baby’s” omvat (“transmannen” verwijst naar vrouwen die denken dat ze mannen zijn). Het zou “transvriendelijk” zijn als het ziekenhuispersoneel in de toekomst spreekt over “moeder of vruchtbare persoon”, bericht Zuerst.

De “Times” plaatst de zaken echter in perspectief: de veranderingen zouden vermoedelijk ten goede komen aan één procent van de volwassen Britse bevolking die zichzelf als “transgender” of “non-binair” beschouwt en niet weet of zij man of vrouw zijn. In het document wordt uitdrukkelijk toegevoegd dat één procent waarschijnlijk een te hoge schatting is; er zijn ook veel lagere schattingen.

Biden’s hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social media

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here