Dodelijke gezondheidsbescherming

5
© U.S. Secretary of Defense (CC BY 2.0)

Na de toediening van mRNA-vaccins kunnen mensen met een vertraging van enkele maanden overlijden. De negatieve gevolgen van een medische ingreep mogen niet ernstiger zijn dan de positieve effecten. Zoveel is duidelijk.

Zelfs de vele voorstanders van vaccins die nu in de media verschijnen, geven toe dat er bijwerkingen kunnen optreden. Maar deze komen naar verluidt slechts in kleine aantallen en in aanvaardbare mate voor.

Maar in feite hoort men tot nu toe van nogal wat sterfgevallen in verband met de nieuwe Covid-19 vaccins. In veel gevallen worden de kansen van de vaccinatiecampagne echter nog altijd groter geacht dan de risico’s.

Maar, zoals de auteur, Professor Dolores Cahill, opmerkt, het ergste kan nog komen. Met een vertraging zouden de nieuwe mRNA-vaccins tot problemen kunnen leiden die nu nog niet zichtbaar zijn.

Met name bestaat het gevaar van overdreven immuunreacties bij contact met een gewijzigd virus, dat zich in de nabije toekomst zou kunnen voordoen. Tegen de tijd dat het gevaar wordt opgemerkt, kan het te laat zijn voor heel wat mensen.

De vertaling van de transcriptie van het video-interview met Professor Dr. Cahill dat op 31 december 2020 werd vervaardigd:

“Dit is een onderzoeksverslag uit 2012, gepubliceerd op PLOS ONE, getiteld: ‘Immunisatie door SARS-coronavirusvaccins leidt tot longziekte bij confrontatie met SARS-virussen’.

De kwestie is als volgt: wanneer men boodschapper-RNA (= mRNA) injecteert, d.w.z. wanneer men virale eiwitten zoals het SPIKE-eiwit gaat injecteren, kan dit evenals Positive-strand RNA onze cellen binnendringen en een immuunreactie met antilichaamvorming in ons immuunsysteem veroorzaken wanneer de aangetaste cellen afsterven.

Als het vaccin vanaf december beschikbaar is, zullen de mensen het meteen gaan innemen en binnen twee tot drie weken zullen de effecten zichtbaar zijn. Als dan in februari, maart of april 2021 een ander Coronavirus circuleert, zal ook een immuunrespons worden opgewekt.

U moet weten dat SARS een natuurlijk Coronavirus is, maar deze immuunreactie kan ook worden veroorzaakt door een gewone verkoudheid. Volgens deze studie werden de proefdieren, nadat zij aan de infectie waren blootgesteld, erg ziek en stierven sommigen van hen.

In de laatste regel van dit uittreksel wordt erop gewezen dat terughoudendheid moet worden betracht bij de toediening van het SARS-CoV-vaccin bij de mens. Dit is wat bekend staat als een cytokinestorm, of een overdreven immuunrespons.

Tientallen jaren lang werden vaccins tegen Coronavirussen niet goedgekeurd omdat er het probleem is dat het mRNA het virus begint te bestrijden; wanneer dan een natuurlijk circulerend Coronavirus opduikt – dat kan een maand of twee of zelfs een jaar later zijn – kunnen mensen zeer, zeer ziek worden en een cytokinestorm te verduren krijgen.

Hetzelfde gebeurt hier met de RBS-vaccinatie, je kunt het hier in het midden van het scherm zien. Maar lees hier halverwege de alinea:

De meeste kinderen die dit RBS-vaccin kregen, liepen een ernstige infectie op, zodat velen van hen in het ziekenhuis moesten worden opgenomen en twee van de 35 kinderen stierven. En de conclusie daaruit was dat de infectie was verergerd door de vorige vaccinatie.

Wat de mensen moeten weten is dat als je bent ingeënt met een RNA-vaccin, dit levenslange gevolgen heeft, en dat er veel meer sterfgevallen zullen zijn juist als gevolg van de voorafgaande vaccinatie dan deze studie aangeeft in termen van het aantal sterfgevallen onder kinderen.

Toen ik dit in mei 2020 postte, denk ik niet dat mensen dat verband legden. Wat we absoluut niet willen is dat als er in februari, maart en april van volgend jaar (2021) grote aantallen sterfgevallen zijn, er dan wordt beweerd dat het om Covid-19 of Covid-21 sterfgevallen gaat.

We moeten ons ervan bewust zijn dat als er mensen zullen sterven – en er zijn prognoses dat het aantal bijwerkingen van het vaccin hoog zal zijn – dus als er meer sterfgevallen zijn, en dat is waarschijnlijk, willen we niet dat van de betrokken mensen wordt gezegd dat ze aan Covid-19 of Covid-21 zijn overleden.

Want hier hebben we namelijk het probleem dat vaccinatie mensen zieker maakt en blootstelt aan grotere risico’s op overlijden. De reden is niet het virus dat circuleert, maar de vaccinaties die weken of maanden daarvoor zijn gegeven. Dat is het. Dank u wel.

Vraag: Dolores, kun je alsjeblieft wat gedetailleerder uitleggen wat een cytokinestorm precies is? Op zo’n algemene manier dat iedereen het begrijpt.

Professor Dolores Cahill: Wat een cytokinestorm is, weten we van vele vaccins. Ik geef u deze dia’s die ik maakte voor de interviews afgelopen mei.

Dit is wat er gebeurt in een cytokinestorm: Wanneer u mRNA of een vaccin in uw lichaam geïnjecteerd krijgt, omzeilt u alle natuurlijke immuunreacties die geleidelijk immuunbescherming zouden opbouwen om te voorkomen dat het vaccin op natuurlijke wijze uw lichaam binnendringt, zodat nu plotseling het mRNA van het virus in uw lichaam is en het gebruik maakt van het menselijke immuunmechanisme van cellen om menselijke eiwitten te bestrijden.

Maar nu is plotseling het virus in je lichaam geïnjecteerd, en je immuunsysteem ziet het virus in je lichaam als een indringer en reageert met een immuunreactie; als je op de normale manier immuun bent geworden, kun je van het virusdeeltje afkomen, dat lukt, het is een geleidelijk proces.

Maar wanneer je wordt geïnjecteerd met dit boodschapper-RNA – en dat is waarom het zo dodelijk is – wordt het ingebouwd in je genen en begint het te vechten en een immuunrespons te starten vanuit je lichaam. Nu de virale eiwitten een deel van uw lichaam zijn geworden, kunt u ze niet kwijtraken omdat u nu een genetisch gemodificeerd organisme bent geworden en uw lichaam zijn eigen virale eiwitten bestrijdt.

En dus probeert je immuunsysteem er langzaam vanaf te komen: je activeert deze prachtige antilichamen om van het virale eiwit af te komen, maar je slaagt er nooit in, omdat het nu deel uitmaakt van je lichaam, het is geïntegreerd, en we weten dat mensen die dit krijgen een genetisch gemodificeerd organisme worden en het virale eiwit zelf maken, net als menselijke eiwitten.

Wanneer je dan in aanraking komt met een wild virus van de Coronavirus-serie – of een wild virus van de RBS-virussen, zoals gebeurde met de kinderen in de studie – adem je het in, en komt het in je luchtwegen en bronchiën terecht.

Normaal zou je immuunsysteem het aankunnen, maar dat gebeurt niet omdat de één of twee virussen die je inademt onmiddellijk een antilichaamreactie uitlokken die normaal pas over twee weken zou plaatsvinden – en die antilichaamreactie die onmiddellijk in gang wordt gezet, zou de volgende boodschap voor je lichaam hebben: “Oh, God, dit virale eiwit zit overal in mijn lichaam,” en de antilichamen beginnen je cellen en organen aan te vallen – en zoals ik al sinds mei zeg, mensen gaan dood, ze raken in een soort septische shock, ze gaan dood aan orgaanfalen binnen drie of vier of vijf dagen als ze geen vitamine C krijgen binnen de eerste zeven tot tien dagen.

En wat ik al een tijdje zeg, is dat overal ter wereld autopsies zouden moeten worden verricht op gezonde mensen die plotseling zijn overleden, omdat we aan de hand van een autopsie het verschil kunnen zien in de doodsoorzaak.

Op 19 maart 2020 verklaarde de National Health Service in Engeland dat het Covid-19 virus niet erg besmettelijk was, en dat werd genoteerd op de website van de regering en staat daar vandaag nog steeds gedocumenteerd. Dat betekent dat er geen reden is om geen autopsie te doen.

Bij een autopsie kan men onderscheiden of een virus werd ingeademd en of het een ontsteking was veroorzaakt door een Covid-19 virus – de patholoog kan dit gemakkelijk zien aan de ontstekingssporen in de longen of de bronchiën.

Maar als je te maken hebt met een ernstige mismatch van het immuunsysteem, dan zijn beide longen ontstoken, zodat de patholoog materiaal van de hele long kan nemen en een ongunstige mismatch kan zien na een griepprik met donker weefsel met corona, zodat je de ongunstige mismatch apart kunt bestuderen.

Maar als er nu sterfgevallen zijn als gevolg van een ongunstige foute reactie door een cytokinestorm, zullen mensen orgaan- en nierfalen krijgen, dus er zal autopsie moeten worden verricht op al degenen die zijn gevaccineerd en die in februari, maart en april zullen overlijden, omdat cytokinestorm-reacties waarbij het immuunsysteem organen aanvalt, duidelijk kunnen worden vastgesteld”.

Verborgen studie? Covid-19 vaccin valt volgens immunoloog eigen lichaam aan bij nieuwe ziekte

  Vaccinfabrikanten afgeschermd van alle aansprakelijkheid terwijl neveneffecten zich opstapelen
Vorig artikel“1984” door George Orwell bestseller op Amazon
Volgend artikelBoze Indiërs steken Greta in brand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Ze hebben het steeds over aanvaardbare risico’s maar wat als een dierbare in hun omgeving sterft na toediening van het effect. Praten ze dan ook nog zo.

  2. Ik stel voor: Pfizer en Moderna te verstrekken–met voorang–aan aale vluchtelingen en illegalen.
    Daarna moeten alle linksen voorrang krijgen.

    Zij willen toch zo graag?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in