Facebook gaat nu de strijd aan tegen de verspreiding van informatie en kennis die de theorie van een voortdurende door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde in twijfel trekt, schrijft het technologieblad Verge.

Gisteren kondigde Facebook aan dat het zal beginnen om alle berichten over klimaatverandering te voorzien van links naar een politiek correcte zogenaamde “mythespagina”, waar verschillende vermeende mythes over het klimaat zullen worden ontzenuwd.

Naast het “verpletteren” van mythes moet de mythespagina van Facebook de lezer ook een beeld geven van de klimaatverandering dat de westerse mainstream media doorgaans verspreiden, aldus Verge.

Het initiatief is een samenwerking tussen linkse wetenschappers van de universiteiten van Cambridge en Yale en zal in eerste instantie alleen Britse Facebook-gebruikers treffen. Daarna zullen de links in meer landen worden uitgerold.

Linksgroene klimaatleugen ontmaskerd: De waarheid is dat we op weg zijn naar een nieuwe ijstijd

  Angstverhaal "Smeltend Antarctica" ontmaskerd als FRAUDE: Antarctisch ijs MEER stabiel dan eerder gedacht
Vorig artikelInfectiegolf na Coronavaccinatie – Verpleegtehuis in Duitsland: “De oude mensen sterven daar als vliegen”
Volgend artikelAutopsie hamer: slechts 1 procent van de onderzochte “Covid-doden” stierf uitsluitend aan Corona
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in